![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, tegnap valaki msn küldött nekem egy üzenetet mondván: i új volt, így a vírus. exe, de a letöltött, de nem futott el Megmentettem azt a Desktop 2 egy pillantást, hogy én nevezte trojan.exe. Következő Kinyitottam a cmd.exe és typed: C: \ Users \ Kl1x \ Desktop \ trojan.exe strings Én thort ez azt mutatja nekem minden kimenő parancsok a fájlt úgy láttam valamit. Miután kattant be egy ablakos üzenet jött ki: "Élvédők nem ismeri" Megnéztem az én asztali és a trojan.exe kép volt disappeard. im csodálkozó ha a trójai valóban az én comupter vagy törölték. után i couldnt install spyware orvos, a Kaspersky vagy a McAfee, és a történelem és a kedvencekhez is el kell hagyni. de semmi mást. im megzavarodott, hogy a számítógép-én vagy sem: ( válaszoljon valaki. Nagyon köszönöm Mitch |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez igazán ügyes kiküldetésére linkje élő vírust nem?
| |||
| |||
| i didnt jelenti im is csak egy kis segítség úgy rry |
|
| |||
| |||
| Fuss a víruskeresés, hogy ha bármi pick up. |
|
| |||
| |||
| én fut a víruskeresés a vírusvédelem csak akkor teszi meg, és telepíti amit AVG de én dont gondol, hogy megy 2 kap semmit: ( |
|
| |||
| |||
| Ha az AVG naprakész akkor vedd fel semmit, ha a rendszerben. |
|
| |||
| |||
| ha nem, mikor futott a strings parancs végén a vírus pályát a cmd.exe majd a fájl disappeard. Gondolod, hogy a vírus automatikusan törölni vagy mit gondolsz, a számítógépet és azt végrehajtani? |
|
| |||
| |||
| Fogalmam sincs, ahogy mondtam, ha a rendszer fertőzött AV majd vedd fel. |
|
| |||
| |||
| OK, akkor kösz a segítséget ill let you know választás, ha bármit fel. és bocsi a vírus link Csak sosem gondoltam, hogy első alkalommal egy fórumba Úgyhogy én is gondoltam én segíteni bocs |
|
| |||
| |||
| Ha Ön is felad egy hijackthis a naplófájl átolvasás, amelyek segítenek nekünk Szűkítheted AVG, amit nem talál ...... az alábbiak szerint: Kérem, hogy ezt: Kattints itt letölthető HJThis.exe (Kattintson a Download from Merijn.org link) Mentés HJTsetup.exe az asztalra. DoubleClick a HJTsetup.exe ikonra az asztalon. Alapértelmezés szerint ez telepíti a C: \ Program Files \ megrabol Ezt. Folytatás gombra, hogy a beállító párbeszéd dobozok, amíg eljut a Select feladatai párbeszédet. Tegyen ellenőrzés létrehozása Desktop ikonra, majd ismét kattintson a Tovább gombra. Továbbra is követi a többi az instrukciókat is. A végső párbeszéd dobozban kattintson a Befejezés gombra, és elindítja megrabol Ezt. Kattintson a Do rendszer beolvasása és mentése Naplózás gombra. Ez a napló és a scan kell megnyitni a notepad. Kattintson a "Szerkesztés> Select All"-ra, majd kattintson a "Szerkesztés> Másolás" másolni a teljes tartalmat a naplót. Gyere vissza ide, hogy ez a téma be a bejelentkezéshez a következő választ. Nincs megrabol Ez a javítás még semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges. köszönöm, v |