![]() |
|
| |||
| |||
| היי, מישהו אתמול ב MSN שלח לי הודעה ואמר: אני חדש זה היה וירוס ולכן את. exe אבל אני הורדתי את זה אבל לא להפעיל אותו אני פשוט הצילה אותו בשולחן העבודה שלי יש 2 תראו את זה קראתי את זה trojan.exe. הבא פתחתי את cmd.exe וכן הקלדת: C: \ Users \ Kl1x \ Desktop \ trojan.exe מחרוזות אני thort זה היה להראות לי שום פלט הפקודות של קובץ כדי שאוכל לראות משהו על זה. אחרי שלחצת הזן חלון הודעה ניגש: "פרופיל לא הכירו" הסתכלתי על שולחן העבודה שלי ואת הקובץ trojan.exe היה disappeard. IM trojan תוהה אם היא באמת שלי comupter או נמחק. לאחר שאני מתקין תוכנות ריגול couldnt הרופא, kaspersky, או McAfee, שלי היסטוריים favourites נמחקו. אבל שום דבר אחר. IM מבולבלת האם שלה במחשב שלי או לא: ( אנא ענה מישהו. תודה רבה מיץ ' |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה אמיתי חכם פירסום קישור חי וירוס לא?
| |||
| |||
| אני מתכוון גם didn't IM רק לאחר קצת עזרה כך rry |
|
| |||
| |||
| להריץ סריקת וירוסים, כי צריך לקחת שום דבר למעלה. |
|
| |||
| |||
| אני מפעיל וירוס לסרוק רק עם הגנה מפני וירוסים זה מאפשר לי להתקין ו thats ממוצע אבל אני חושב dont שלה 2 הולך לקבל שום דבר: ( |
|
| |||
| |||
| אם הוא ממוצע עד תאריך זה יהיה לקחת כל דבר, אם זה על המערכת שלך. |
|
| |||
| |||
| אתה לא כאשר אני מפעיל את הפקודה מחרוזות בסופו של וירוס הנתיב של cmd.exe ולאחר מכן את הקובץ disappeard. האם אתה חושב וירוס היה נמחק באופן אוטומטי או האם אתה חושב שזה יצא לפועל את המחשב שלי? |
|
| |||
| |||
| אין לי מושג, כמו שאמרתי, אם המערכת שלך הוא נגוע של AV יהיה לקחת את זה. |
|
| |||
| |||
| בסדר אז תודה על העזרה חולה ליידע אותך אם את בוחרת משהו. ואת מצטערת על הקישור וירוס אני פשוט אף פעם לא חשבתי על הפעם הראשונה שלי על הפורום אז אני פשוט חשבתי על עצמו לעזור מצטער |
|
| |||
| |||
| אם אתה יכול גם לכתוב hijackthis logfile עבור עיון, זה יעזור לנו לצמצם את מה ממוצע אינו מוצא ...... כפי שלהלן: נא לעשות זאת: לחץ כאן כדי להוריד HJThis.exe (לחץ על הקישור הורד מ Merijn.org) שמור HJTsetup.exe על שולחן העבודה שלך. Doubleclick על HJTsetup.exe סמל על שולחן העבודה שלך. כברירת מחדל זה יתקין את C: \ Program Files \ לחטוף זה. לחץ על הבא כדי להמשיך את תוכנית ההתקנה של תיבות דו שיח, עד לקבלת פרטים על בחירת משימות דיאלוג. סמן על ידי צור שולחן העבודה סמל מכן לחץ שוב על הבא. המשך כדי לבצע את שאר ההנחיות משם. בשעה הסופי תיבת דיאלוג לחץ על סיום והיא תהיה ההשקה לחטוף זה. לחץ על המערכת לבצע סריקה ולשמור על כפתור logfile. זה יסרוק את היומן ואת צריכה לפתוח בפנקס הרשימות. לחץ על "ערוך> בחר הכל" ואז לחץ על "עריכה> העתק" כדי להעתיק את כל התוכן של יומן. תחזור לכאן זו פתיל והדבק את היומן הבא שלך תגובה. אין לך לחטוף תיקון זה שום דבר. רוב מה שהוא ימצא יהיה מזיק או אפילו חובה. תודה, V |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צביעות למצוא Trojan! | Jophen | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 29 דצמבר 2008 20:55 |
| Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + עוד! : ( | sillyarfer | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 14th דצמבר 2008 09:59 |
| Trojan | lolli_pop | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 27 | 13 נובמבר 2008 11:33 |
| אולי trojan | moyra | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | 8 ינואר 2008 23:55 |
| Trojan Horse ו ממוצע | chuckeruk | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 8 | 2nd יולי 2007 10:02 |
| שרשרת כלים | |
| |