mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

MSN Trojan

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 9, 2007, 02:19
New Member Group

Default MSN Trojan

hi, vakar kāds MSN man atsūtīja ziņu teica:

i jauns tas bija vīruss tātad. exe bet es lejupielādēt, bet nav palaist to es tikai saglabātas to my Desktop 2 ir aplūkot to i nosauca to trojan.exe. Tālāk es atklāja cmd.exe un uzrakstīja:
C: \ Users \ Kl1x \ desktop \ trojan.exe stīgas
Es thort tas parādiet man izlaides komandas failu, lai es varētu redzēt kaut ko par to. kad es noklikšķinājis ievadiet windowed ziņojums nāca klajā:

"Profils neatzīst"

Es paskatījos uz mana galda un trojan.exe fails bija disappeard. im jautājums, ja Trojas tiešām ir par manu comupter vai izdzēsts. pēc i couldnt instalētu spiegprogrammatūru ārsts, kaspersky, vai McAfee, un mana vēsture un izlasei ir svītrotas. bet nekas cits.

im sajaukt vai tās manā datorā vai nav: (

lūdzu atbildiet kāds. thanks a lot

Mitch
Old Jūnijs 9, 2007, 02:23
Administrator Group

Default MSN Trojan

Ka patiesais gudrs sūtat saiti uz dzīvu vīrusu vai ne?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 9, 2007, 02:24
New Member Group

Default MSN Trojan

i didn't ir pārāk im tikai pēc mazliet palīdzēs tā rry
Old Jūnijs 9, 2007, 02:25
Administrator Group

Default MSN Trojan

Palaist vīrusu skenēšanu, ka vajadzētu paņemt kaut ko uz augšu.
Old Jūnijs 9, 2007, 02:26
New Member Group

Default MSN Trojan

i am darbojas virus scan ar tikai vīrusu aizsardzība, ļauj man instalēt un thats AVG bet i dont domāju, ka tā gatavojas 2 saņemt kaut ko: (
Old Jūnijs 9, 2007, 02:28
Administrator Group

Default MSN Trojan

Quote:
Originally Posted by mitchbeast View Post
i am darbojas virus scan ar tikai vīrusu aizsardzība, ļauj man instalēt un thats AVG bet i dont domāju, ka tā gatavojas 2 saņemt kaut ko: (
Ja AVG ir līdz brīdim, kad palielināsies jebko, ja tas ir jūsu sistēmā.
Old Jūnijs 9, 2007, 02:29
New Member Group

Default MSN Trojan

Jums vairs kad es skrēja virknes komandu beigās vīruss ceļa cmd.exe un tad fails disappeard. Jūsuprāt, vīruss automātiski tika dzēsti vai jums šķiet, ka mans dators izpilda to?
Old Jūnijs 9, 2007, 02:31
Administrator Group

Default MSN Trojan

Ne jausmas, kā jau teicu, ja jūsu sistēma ir inficēta AV būs pick it up.
Old Jūnijs 9, 2007, 02:34
New Member Group

Default MSN Trojan

ok tad thanks for your help slikti jums zināmu, ja tās izkrauj kaut augšu. un atvainojamies par vīrusu saite es nebiju domājusi tā manu pirmo reizi foruma tāpēc es tikai biju domājis par savu palīdzību sorry
Old Jūnijs 20, 2007, 12:26
Loceklis

Default MSN Trojan

ja jūs varētu arī post HijackThis logfile par pārlasīšana, kas palīdzēs mums sašaurināt ko AVG neatrod ...... kā norādīts zemāk:

Lūdzu, dariet šādi:

· Click šeit lejupielādēt HJThis.exe (Noklikšķiniet Download no Merijn.org saite)
· Saglabāt HJTsetup.exe uz Jūsu rakstāmgalda.
· DoubleClick par HJTsetup.exe ikonas uz darbvirsmas.
· Pēc noklusējuma tas install uz C: \ Program Files \ nolaupīt This.
· Turpināt noklikšķiniet Nākamā setup dialogam kastes līdz jums, lai izvēlētos papildu uzdevumi dialogu.
· Put pārbaude, ko veikusi Izveidot darbvirsmas ikonas, pēc tam noklikšķiniet uz Tālāk vēlreiz.
· Turpiniet sekot pārējo liek no turienes.
· Pēc galīgo dialoglogs noklikšķiniet uz Pabeigt un tā uzsāks nolaupīt This.
· Noklikšķiniet uz Vai sistēmas skenēšanu un saglabāt logfile pogu. Tas skenēšanas un žurnālu vajadzētu atvērt notepad.
· Noklikšķiniet uz "Edit> Select All" tad noklikšķiniet uz "Rediģēt> Kopēt", lai kopētu visu saturu no log.
· Atgriezieties šeit, lai šis pavediens un Ielīmēt log in nākamo atbildi.
· Jums nav nolaupīt Tas nosaka kaut ko vēl. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi vai pat nepieciešama.

pateicība,

v
Reply

Register

Bookmarks