![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi, wczoraj ktoś na msn mi komunikat: I był to nowy wirus stąd. exe, ale i pobrać go, ale nie wystarczy go uruchomić i zapisać go na pulpicie 2 rzucić okiem na to i nazwał go trojan.exe. Next i otworzył cmd.exe i wpisuje: C: \ Users \ Kl1x \ desktop \ trojan.exe smyczki I thort to pokazać mi jakiekolwiek wyjście polecenia do pliku, więc można zobaczyć coś na ten temat. i po kliknięciu wprowadzić okna pojawiła się wiadomość: "Profil nie uznanych" Spojrzałem na pulpicie i trojan.exe plik miał disappeard. Zastanawiałem się, czy im trojan jest faktycznie mój comupter lub zostało usunięte. po I couldnt zainstalować Spyware Doctor, Kaspersky, McAfee lub, a moje ulubione historii i zostały usunięte. ale nic poza tym. im confused czy na moim komputerze, czy też nie: ( prosimy o odpowiedź kogoś. Thanks a lot Mitch |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To prawdziwe clever delegowania link do żywego wirusa nie jest to?
| |||
| |||
| i didnt oznacza zbyt im dopiero po trochę pomóc tak rry |
|
| |||
| |||
| Uruchamianie Virus Scan, że powinno się coś wybrać. |
|
| |||
| |||
| Jestem uruchomiony wirus skanowanie tylko z ochrony antywirusowej pozwala mi zainstalować i thats AVG ale i dont think its going 2 dostać wszystko: ( |
|
| |||
| |||
| Jeśli AVG są aktualne będzie podnieść coś, czy to w systemie. |
|
| |||
| |||
| Ci, kiedy nie prowadził strun komendy na koniec wirusa ścieżkę w cmd.exe, a następnie plik disappeard. Czy uważasz, że wirus został automatycznie usunięty lub myślisz mój komputer to wykonane? |
|
| |||
| |||
| Nie wiesz, jak już mówiłem, jeśli system jest zainfekowany przewód AV będzie to odebrać. |
|
| |||
| |||
| ok to dzięki za pomoc chorym let you know, jeśli wybiera się niczego. i przepraszam temat wirusa link i nie tylko moje myśli jego pierwszy raz na forum i tak właśnie było moje myślenie o pomoc przepraszam |
|
| |||
| |||
| jeśli można również wysłać hijackthis logfile dla Lektura, że pomoże nam zawęzić co AVG nie znajdzie ...... jak poniżej: Proszę to zrobić: Kliknij tu Aby pobrać HJThis.exe (Kliknij przycisk Pobierz z Merijn.org link) Zapisz HJTsetup.exe na pulpicie. Doubleclick HJTsetup.exe na ikonę na pulpicie. Domyślnie będzie zainstalować na C: \ Program Files \ Hijack This. Przejdź do kliknij przycisk Dalej w dialogu konfiguracji pola aż dojdziesz do Select Additional Tasks dialogu. Umieść sprawdzenia przez Utwórz ikonę następnie ponownie kliknij przycisk Dalej. Postępuj zgodnie z resztą z monitami stamtąd. Na końcowy dialog box kliknij przycisk Zakończ i rozpocznie Hijack This. Kliknij na Czy system skanowania i zapisać logfile przycisku. Będzie skanowania i dziennika należy otworzyć w Notatniku. Kliknij na "Edycja> Zaznacz wszystko", a następnie kliknij na "Edycja> Kopiuj, aby skopiować całą zawartość dziennika. Wracaj tu do tego wątku i wklej log w następnej odpowiedzi. Nie masz Hijack Ta poprawka niczego jeszcze. Większość z tego, co stwierdzi, będą nieszkodliwe, a nawet konieczne. dzięki, v |
![]() |
|
| Zakładki |