![]() |
|
|
|||
|
|||
|
бок, јуче је неко на МСН послао мени поруку рекавши:
И нови је вирус овдашњи. Ексе али ја га скинути али нисам га ја праведан је сачуван на мој радна површина 2 имају поглед на њега и позвао га тројан.ексе. некст ја отворио цмд.ексе и куцаног: Ц: \ Усерс \ Кл1кс \ десктоп \ тројан.ексе жице И то би тхорт покажите ми било коју излазна наредбе за датотеку тако да сам могао да видим нешто о томе. након што сам кликнуо унесете уиндоуед поруку дошли: "Профил не признају" Гледам на мој радна површина и тројан.ексе датотеку имао дисаппеард. ИМ питате ако тројанских заправо на мој цомуптер или његових избрисана. након што сам цоулднт инсталирати спыуаре доктор, Касперскы или МцАфее, и моје историје и Фавоуритес су избрисане. али ништа друго. ИМ збуњена да ли његова на мом рачунару или није: ( молимо одговорите некога. пуно хвала Митцх |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
То је стварност паметан постинг линк на ливе вирус зар не?
|
|||
|
|||
|
ЈА није превише им значе тек након мало помоћи тзв рры
|
|
|
|||
|
|||
|
Покрени вирус помно, који би требало узети ништа горе.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ја сам трчање вирус Сцан са само заштиту од вируса омогућава ми га инсталирате и тај АВГ, али ја донт мислити његова одласка 2 добити ништа: (
|
|
|
|||
|
|||
|
Ако АВГ је до датума она ће покупити што ако је на вашем систему.
|
|
|
|||
|
|||
|
но кад сам вас еарлы жице наредба на крају вирус пут у цмд.ексе и затим датотеку дисаппеард. Мислите да је вирус аутоматски бришу или да ли ви мислити мој рачунар извршава то?
|
|
|
|||
|
|||
|
Немам појма, као што сам рекао да твој систем је окужен један АВ ће то подићи.
|
|
|
|||
|
|||
|
ок онда захвалност за ваша помоћ болестан Вас обавештавамо да пијући ништа горе. и извињавамо се о вируса линк нисам никада мислио својим мој први пут на форуму па сам само била моја размишљања о помоћи жао
|
|
|
|||
|
|||
|
ако можете написати хијацктхис логфиле за читање, то ће нам помоћи сузити што АВГ не пронађете ...... као испод:
Молимо вас да то урадите: Кликните овде за преузимање ХЈТхис.ексе (Кликните на Доунлоад фром Меријн.орг линк) Сачувај ХЈТсетуп.ексе на вашу радну површину. ДоублеЦлицк на ХЈТсетуп.ексе икону на радној површини. По подразумеваној се инсталирати на Ц: \ Програм Филес \ Хијацк Тхис. Настави да кликнете на Некст сетуп дијалог кутије, све док не дођете до Селецт Аддитионал Таскс дијалога. Пут чек по Креирај икону Десктоп затим кликните Некст поново. Наставите следити остатак се потичу од тамо. На завршној дијалог и кликните Завр да ће пуштање брода у море Хијацк Тхис. Кликните на Направи систем скенирати и чување логфиле дугме. Она ће скенирати и лог би требало отворити у Нотепад. Кликните на "Едит> Селецт Алл" онда кликните на "Едит> Цопы" копирајте цео садржај записник. Дођи овамо у овај тхреад и налепите пријавити у Ваш следећи одговор. Немате Хијацк То шкрипац било што још. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак обавезна. хвала, в |