![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, msn Dün biri bana bir mesaj gönderdi söyledi: Yeni bir virüs bu nedenle. exe but i indirilmiş ama sadece masaüstü 2 kayıtlı i çalıştırmak didn't çünkü trojan.exe adı bakabilirsiniz. sonraki i Cmd.exe ve yazdığınız açtı: C: \ kullanıcılar \ Kl1x \ Desktop \ trojan.exe dizeleri Bu beni bu konuda bir şeyler gördüm dosya kadar herhangi bir çıkış komutları gösterir thort. sonra bir pencere mesajı girin tıklandığında çıktı: "Profil değildir" kabul Ben masaüstü ve baktım ve trojan.exe dosya disappeard vardı. Sohbet merak eğer troyan aslında kendi silindi benim comupter veya üzerinde. after I couldnt, ve tarih ve casus yazılım doktor, Kaspersky veya McAfee yüklemek favorilere silindi. ama başka bir şey değil. Sohbet benim bilgisayar ya da onun üzerine olsun karıştı: ( Yanıt birisi lütfen. çok teşekkürler Mitch |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu zeki gerçek canlı virüs bir bağlantı ilanıyla öyle değil mi?
| |||
| |||
| i didnt çok yardımcı biraz sonra çok sohbet demek-rry |
|
| |||
| |||
| Bir virüs taraması çalıştırın, bu bir şey almak gerekir. |
|
| |||
| |||
| Bir virüs bana kurulmasını sağlayan tek virüs koruması tarama kullanıyorum AVG ama i dont 2 şey getireyim: gidiyor düşünüyorum that ( |
|
| |||
| |||
| Eğer AVG Eğer sisteminizde bunu herhangi bir şeyi seçip tarihinden kalmış. |
|
| |||
| |||
| hiçbir zaman i Cmd.exe bir virüs yolun sonuna ve sonra dosyayı disappeard Dizgilerin komut koştum. bu virüs otomatik olarak silindi ya da benim bilgisayar yürütülecek mı düşünüyorsunuz? |
|
| |||
| |||
| Eğer sistem almak bir AV bulaşmış Hiçbir fikrim yok, çünkü söyledi. |
|
| |||
| |||
| eğer bu kadar kötü bir şey almadan size bildirmek için yardım tamam o zaman teşekkürler. ve virüs bağlantı konusunda üzgünüm sadece bir forum i sadece kendi yardım üzgünüm düşünüyordum ve benim ilk kez düşündüm asla |
|
| |||
| |||
| Eğer siz de, bu bizi AVG aşağıda ne ...... bulamıyor daraltmak yardımcı olacaktır inceleme için bir hijackthis Logfile sonrası olabilir: Lütfen şunu yapın: Tıklayın burada indirmek HJThis.exe (tıklayın indirin Merijn.org bağlantısından) için Kaydet HJTsetup.exe masaüstünüze. Çift masaüstü üzerinde HJTsetup.exe simgesini. Varsayılan olarak C yükleyecek: \ Program Files \ Hijack bu. Siz seçin Ek Görevler diyalog için tıklayın kurulum diyalog kutularında Sonraki geçin. Sonraki sonra tekrar tıklayın bir masaüstü simgesi oluşturma bir kontrol koy. Ve oradan ister geri kalanını izlemeye devam edin. Son diyalog kutusu tıklayın Son'u ve Hijack Bu başlatacak. Bir sistem taraması ve Logfile butonu kaydetmek mı tıklayın. Ve not defteri açık olmalıdır günlük tarar. Düzenle> Kopyala "üzerinde Düzenle> Tümünü Seç" seçeneğini tıklayın "sonra" günlük ve tüm içeriğini kopyalayın. Buraya bu iplik ve Yapıştır sonraki yanıtınıza günlük gel. NOT Hijack Bu düzeltme henüz bir şey var. Ne bulursa çoğu veya zararsız olabilir hatta gereklidir. teşekkürler, V |
![]() |
|
| Bookmarks |