менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

MSN Троянська

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 червня 2007, 02:19
Нові члени групи

Привіт, вчора хтось на MSN прислав мені таке повідомлення:

Мені було новим вірусом, отже,. EXE, але я скачав його, але не запускати це я тільки що врятував його на моєму робочому столі 2 подивитися на це я назвав його TROJAN.EXE. Потім я відкрив cmd.exe і набрав:
C: \ Users \ Kl1x \ Desktop \ TROJAN.EXE строк
Я thort це показати мені який-небудь висновок команди для файлу, щоб я міг побачити щось про нього. Я після натискання Enter віконний повідомлення підійшов:

"Профіль не визнані"

Я подивився на мій робочий стіл і TROJAN.EXE файл мав disappeard. їм цікаво, якщо троянець є фактично на мій comupter або була видалена його. після того як я Couldnt установці Spyware Doctor, Kaspersky, McAfee або, і моя історія і фаворитів були вилучені. але більше нічого.

І. плутають його на своєму комп'ютері чи ні: (

Будь ласка, хтось відповісти. Велике спасибі

Мітч
Old 9 червня 2007, 02:23
Адміністратор групи

Це реальна розумний проводки посилання на живі віруси не так?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 9 червня 2007, 02:24
Нові члени групи

I Didn't означати надто їм тільки після того, трохи допомогти так RRY
Old 9 червня 2007, 02:25
Адміністратор групи

Виконати пошук вірусів, які мають забрати все догори.
Old 9 червня 2007, 02:26
Нові члени групи

Я йду вірусів з тією лише захист від вірусів це дозволяє мені встановити і Thats AVG Dont але я думаю, його збираються 2 отримає нічого: (
Old 9 червня 2007, 02:28
Адміністратор групи

Цитата:
Спочатку Написав mitchbeast View Post
Я йду вірусів з тією лише захист від вірусів це дозволяє мені встановити і Thats AVG Dont але я думаю, його збираються 2 отримає нічого: (
Якщо AVG до дати вона буде забрати або якщо він знаходиться на вашій системі.
Old 9 червня 2007, 02:29
Нові члени групи

Ви не коли я керував командою рядка в кінці шляху вірусів у cmd.exe, а потім файл disappeard. Як ви думаєте, вірус був автоматично видалено або ви думаєте, що мій комп'ютер виконується це?
Old 9 червня 2007, 02:31
Адміністратор групи

Не знаю, як я вже сказав, що якщо ваша система заражена А.В. буде піднімати її.
Old 9 червня 2007, 02:34
Нові члени групи

Добре, тоді спасибі за вашу допомогу жорстокого повідомимо вам, якщо він вибирає або вгору. На жаль, і про це вірус посилання я просто ніколи не вважав, що його мій перший раз на форумі так що я просто думав про свою власну допомогти жаль
Old 20 червня 2007, 12:26
Член групи

Якщо Ви могли б також опублікувати HijackThis лог для ознайомлення, який допоможе нам звузити AVG, що не знаходить ...... як вказано нижче:

Будь ласка, зробіть наступне:

· Click тут завантажити HJThis.exe (Click завантаження з Merijn.org Link)
· Збережіть HJTsetup.exe на робочому столі.
· Подвійне клацання на HJTsetup.exe значок на робочому столі.
· За замовчуванням вона буде встановлена в C: \ Program Files \ Hijack This.
· Продовжувати кнопку Далі в ящиках налагодження діалогу поки ви не отримаєте Виберіть додатковий діалог завдання.
Покладіть · перевірка ярлик на робочому потім знову натисніть кнопку Далі.
· Продовжувати стежити за іншими спонукає звідти.
· На останньому діалоговому вікні натисніть кнопку Готово, щоб запустити цей Hijack.
Натисніть на · чи система сканування та збереження лог кнопки. Вона буде сканувати та журнал повинен відкрити в "Блокноті".
· Натисніть "Правка> Виділити все" та натисніть кнопку "Змінити> Копіювати", щоб скопіювати вміст журналу.
· Вернись до цієї теми і вставка увійти ваш наступний відповідь.
· Не мають Hijack це виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно.

спасибі,

V
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.