![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, вчора хтось на MSN прислав мені таке повідомлення: Мені було новим вірусом, отже,. EXE, але я скачав його, але не запускати це я тільки що врятував його на моєму робочому столі 2 подивитися на це я назвав його TROJAN.EXE. Потім я відкрив cmd.exe і набрав: C: \ Users \ Kl1x \ Desktop \ TROJAN.EXE строк Я thort це показати мені який-небудь висновок команди для файлу, щоб я міг побачити щось про нього. Я після натискання Enter віконний повідомлення підійшов: "Профіль не визнані" Я подивився на мій робочий стіл і TROJAN.EXE файл мав disappeard. їм цікаво, якщо троянець є фактично на мій comupter або була видалена його. після того як я Couldnt установці Spyware Doctor, Kaspersky, McAfee або, і моя історія і фаворитів були вилучені. але більше нічого. І. плутають його на своєму комп'ютері чи ні: ( Будь ласка, хтось відповісти. Велике спасибі Мітч |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це реальна розумний проводки посилання на живі віруси не так?
| |||
| |||
| I Didn't означати надто їм тільки після того, трохи допомогти так RRY |
|
| |||
| |||
| Виконати пошук вірусів, які мають забрати все догори. |
|
| |||
| |||
| Я йду вірусів з тією лише захист від вірусів це дозволяє мені встановити і Thats AVG Dont але я думаю, його збираються 2 отримає нічого: ( |
|
| |||
| |||
| Якщо AVG до дати вона буде забрати або якщо він знаходиться на вашій системі. |
|
| |||
| |||
| Ви не коли я керував командою рядка в кінці шляху вірусів у cmd.exe, а потім файл disappeard. Як ви думаєте, вірус був автоматично видалено або ви думаєте, що мій комп'ютер виконується це? |
|
| |||
| |||
| Не знаю, як я вже сказав, що якщо ваша система заражена А.В. буде піднімати її. |
|
| |||
| |||
| Добре, тоді спасибі за вашу допомогу жорстокого повідомимо вам, якщо він вибирає або вгору. На жаль, і про це вірус посилання я просто ніколи не вважав, що його мій перший раз на форумі так що я просто думав про свою власну допомогти жаль |
|
| |||
| |||
| Якщо Ви могли б також опублікувати HijackThis лог для ознайомлення, який допоможе нам звузити AVG, що не знаходить ...... як вказано нижче: Будь ласка, зробіть наступне: · Click тут завантажити HJThis.exe (Click завантаження з Merijn.org Link) · Збережіть HJTsetup.exe на робочому столі. · Подвійне клацання на HJTsetup.exe значок на робочому столі. · За замовчуванням вона буде встановлена в C: \ Program Files \ Hijack This. · Продовжувати кнопку Далі в ящиках налагодження діалогу поки ви не отримаєте Виберіть додатковий діалог завдання. Покладіть · перевірка ярлик на робочому потім знову натисніть кнопку Далі. · Продовжувати стежити за іншими спонукає звідти. · На останньому діалоговому вікні натисніть кнопку Готово, щоб запустити цей Hijack. Натисніть на · чи система сканування та збереження лог кнопки. Вона буде сканувати та журнал повинен відкрити в "Блокноті". · Натисніть "Правка> Виділити все" та натисніть кнопку "Змінити> Копіювати", щоб скопіювати вміст журналу. · Вернись до цієї теми і вставка увійти ваш наступний відповідь. · Не мають Hijack це виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно. спасибі, V |