![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byl jsem surgetsted se projít kroky v lepivými v tento vlákno, takže tady jsou:
Moje SAS deník: Kód: SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com Generated 03/13/2008 v 03:22 PM Application Version: 4.0.1154 Core Pravidla databáze Version: 3417 Trace Pravidla databáze Version: 1409 Scan type: Complete Scan Scan Celkový čas: 07:57:04 Memory naskenované položky: 553 Memory zjištěných ohrožení: 0 položek registru testovány: 5391 Registry zjištěných ohrožení: 0 položek naskenovaného souboru: 388697 souboru zjištěných ohrožení: 1 Adware.Tracking Cookie C: \ Documents and Settings \ Richard \ Cookies \ richard@msnportal.112.2o7 [1]. txt Kód: 03021700.obj, C: \ Program Files \ GPotato \ SpaceCowboy \ Res-Obj; Modifikace Win32.Bumblebee.3833; Přesunuto.; Kód: Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| Otevřeno HJT a zvolte systém testovat a pak umístit zatržítko vedle
Zavřít HJT a restart počítače. ---------- Existuje 13 případů Norton / Symantec běží ve službách. Jedná se v podstatě užívat všechny dostupné zdroje stačí spustit tento program. Navrhuji odinstalací a jít s kombinací bezpečnostních programů pro uživatele / PC přátelská. ---------- Se podívat na návrhy zde Pomalý počítač? Nemusí to být Malware |
|
| |||
| |||
| Které programy se hodí? |