![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ήμουν surgetsted να περάσει μέσα από τα βήματα της κολλώδης σε αυτό νήμα, οπότε εδώ είναι:
Το ημερολόγιο της SAS: Κωδικός: SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com Generated 03/13/2008 στις 03:22 PM Application Version: 4.0.1154 Core Κανόνες Database Version: 3417 Trace Κανόνες Database Version: 1409 Scan type: Complete Scan Total Scan Time: 07:57:04 στοιχεία μνήμης σάρωση: 553 απειλές μνήμης εντοπίζονται: 0 Γραμματεία στοιχεία σάρωση: 5391 Γραμματεία απειλών που εντοπίστηκαν: 0 αντικείμενα σάρωση αρχείου: 388697 Αρχείου απειλές που διαπιστώθηκαν: 1 Adware.Tracking Cookie C: \ Documents and Settings \ Richard \ Cookies \ richard@msnportal.112.2o7 [1]. txt Κωδικός: 03021700.obj? C: \ Program Files \ GPotato \ SpaceCowboy \ Res-Στοχ? Τροποποίηση του Win32.Bumblebee.3833? Μετακινήθηκε.? Κωδικός: Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| Open HJT και επιλέξτε Να ένα σύστημα σάρωσης και τότε μόνο ένα σημάδι δίπλα στο
HJT Κλείστε και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή. ---------- Υπάρχουν 13 εμφανίσεις του Norton / Symantec λειτουργία των υπηρεσιών. Πρόκειται ουσιαστικά για τη λήψη όλων των διαθέσιμων πόρων μόνο και μόνο για να τρέχει αυτό το πρόγραμμα. Προτείνω την απεγκατάσταση και θα είναι με ένα μείγμα από περισσότερα προγράμματα ασφαλείας χρήστη / PC φιλικό. ---------- Ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις εδώ Αργό υπολογιστή; Δεν μπορεί να είναι Malware |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Malware Logs μου - Mooseknuckle | Mooseknuckle | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 20 Οκτωβρίου 2009 18:14 |
| Logs από κολλώδης | thingie2 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 17 | 20 Δεκ. 2008 13:49 |
| HJT και άλλα αρχεία καταγραφής | antbann | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 12 Νοε 2008 14:32 |
| Spyware κορμοί | Ιδιωτική Baldrick | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 2η Μαρ 2008 15:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |