![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buvau surgetsted pereiti į limpa žingsniai šitas gija, todėl čia jie:
Mano SAS Prisijungti: Kodas SUPERAntiSpyware Scan Prisijungti http://www.superantispyware.com Generated 03/13/2008 at 03:22 Application Version: 4.0.1154 Core Taisyklės duomenų bazė Versija: 3.417 Trace Taisyklės duomenų bazė Versija: 1.409 Scan Type: Complete Scan viso nuskaitymo laikas: 07:57:04 Atminties elementai nuskaitomi: 553 Atmintis grėsmių detected: 0 registro objektų nuskaitomi: 5391 Registras grėsmių detected: 0 Nuotraukos bylos elementai nuskaitomi: 388.697 Failas grėsmes nustatyti: 1 Adware.Tracking Cookie: C: \ Documents and Settings \ Robertas \ Cookies \ richard@msnportal.112.2o7 [1]. txt Kodas 03021700.obj, C: \ Program Files \ GPotato \ SpaceCowboy \ Res-V; modifikavimas Win32.Bumblebee.3833; perkelta.; Kodas Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| Atidaryti HJT ir pasirinkite Ar sistema nuskaito tik tada vieta žymės langelį
Uždaryti HJT ir perkraukite kompiuterį. ---------- Yra atvejų 13 Norton / Symantec veikia paslaugų. Tai iš esmės yra imtis visų prieinamų išteklių naudojimas tik norint paleisti vienos programos. Siūlau ištrinti, ir eina su saugumo programas patogesnė / PC draugiškas sumaišoma. ---------- Ar bent pasiūlymus čia atrodo Lėtas kompiuterio? Ji negali būti kenkėjiškų programų |
|
| |||
| |||
| Kokios programos man patarti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano kenkėjiškų Įrašai - Mooseknuckle | Mooseknuckle | Virus, Spyware & Security | 3 | 20 spalis 2009 18:14 |
| Įrašai lipnių | thingie2 | Virus, Spyware & Security | 17 | 20 gruodis 2008 13:49 |
| HJT ir kitų Įrašai | antbann | Virus, Spyware & Security | 1 | Lapkritis 12, 2008 14:32 |
| Spyware Įrašai | Asmeninis Baldrick | Virus, Spyware & Security | 1 | 2 kovas 2008 15:58 |
| Temos įrankiai | |
| |