![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bol som surgetsted sa prejsť kroky v lepivými v tento vlákno, takže tu sú:
Moja SAS denník: Kód: SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com Generated 03/13/2008 v 03:22 PM Application Version: 4.0.1154 Core Pravidlá databázy Version: 3417 Trace Pravidlá databázy Version: 1409 Scan type: Complete Scan Scan Celkový čas: 07:57:04 Memory naskenované položky: 553 Memory zistených ohrozenia: 0 položiek registra testované: 5391 Registry zistených ohrozenia: 0 položiek naskenovaného súboru: 388697 súboru zistených ohrozenia: 1 Adware.Tracking Cookie C: \ Documents and Settings \ Richard \ Cookies \ richard@msnportal.112.2o7 [1]. txt Kód: 03021700.obj, C: \ Program Files \ GPotato \ SpaceCowboy \ Res-Obj; Modifikácia Win32.Bumblebee.3833; Přesunuto.; Kód: Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| Otvorené hjt a vyberte systém testovať a potom umiestniť začiarknutia vedľa
Zavrieť hjt a reštart počítača. ---------- Existuje 13 prípadov Norton / Symantec beží v službách. Ide v podstate užívať všetky dostupné zdroje stačí spustiť tento program. Navrhujem odinštalujete a ísť s kombináciou bezpečnostných programov pre užívateľa / PC priateľská. ---------- Sa pozrieť na návrhy tu Pomalý počítač? Nemusí to byť Malware |
|
| |||
| |||
| Ktoré programy sa hodí? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Moja Malware Záznamy - Mooseknuckle | Mooseknuckle | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 20.října 2009 18:14 |
| Záznamy z lepivými | thingie2 | Virus, spyware a bezpečnosť | 17 | 20. decembra 2008 13:49 |
| Hjt a iné guľatina | antbann | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 12. novembra 2008 14:32 |
| Spyware guľatina | Súkromné bandelír | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 2. marca 2008 15:58 |
| Thread Tools | |
| |