![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я був surgetsted пройти кроки в липку в цей потоку, так ось вони:
Моя SAS журналу: Код: SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com сгенерирована 03/13/2008: 03:22 PM Application Version: 4.0.1154 ключових правил версії бази даних: 3417 Trace Правил версія бази даних: 1409 Тип сканування: повне сканування Всього Час сканування: 07:57:04 Пам'ять пунктів відсканованих: 553 погрозами пам'яті виявлено: 0 одиниць реєстрації відсканованих: 5391 Реєстр виявлених загроз: 0 пунктів відсканованих файлів: 388697 файлів виявлених загроз: 1 Adware.Tracking Cookie C: \ Documents і Settings \ Richard \ Cookies \ richard@msnportal.112.2o7 [1]. TXT Код: 03021700.obj C: \ Program Files \ GPotato \ SpaceCowboy \ Res-OBJ; модифікація Win32.Bumblebee.3833; переміщений.; Код: Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Відкрите HJT і виберіть пункт Виконати перевірку системи і лише потім встановіть прапорець поруч із
HJT Закрити і перезавантажте комп'ютер. ---------- Є 13 випадків Нортон / Symantec працює у сфері послуг. Це, в основному приймає всі наявні ресурси, щоб просто запустити цю програму. Я пропоную видалити його і збирається за допомогою відповідних програм безпеки більше користувачів / PC Friendly. ---------- Зверніть увагу на пропозиції тут Повільний комп'ютер? Він не може бути шкідливих програм |
|
| |||
| |||
| Які програми ви рекомендуєте? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Моя шкідливих Журнали - Mooseknuckle | Mooseknuckle | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 20 жовтня 2009 18:14 |
| Логи з липкого | thingie2 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 17 | 20 грудня 2008 13:49 |
| HJT і інші журнали | antbann | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 12 листопада 2008 14:32 |
| Spyware журнали | Приватні Baldrick | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 2 березня 2008 15:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |