![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Comodo Internet Security Spybot xp-sp3 (automatické aktualizace) - Chci si koupit Vista ![]() google chrome pro prohlížeče Celková UNINSTAL 5 Volný Eusing Registry Cleaner ccleaner je to bezpečné? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Řekla bych, že je dostatečně bezpečné, ačkoli jsou velké Comodo I dont opravdu rád zabezpečení apartmá jako já preferují jednotlivé programy určené na jedno pracovní místo I use Anti-virus ---- avira AntiVir Osobní zdarma Anti-Spyware Spyware Doktor ----- Starter Edition a Spybot (využití hlavně pro imunizaci) ----- Firewall Comodo Firewall Soukromí čistší / počítače optimalizátoru ----- Advanced WindowsCare Osobní a Ccleaner Všechny výše uvedené jsou zdarma, nic se prostřednictvím tohoto set-nahoru
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| i personnaly používám avast a já dont mít problém s viry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast Volný a Superantispyware Zdarma pro mě.