![]() |
|
| |||
| |||
| Comodo Internet Security Spybot -XP SP3 (αυτόματες ενημερώσεις) - Θέλω να αγοράσω Vista ![]() google χρώμιο για browser συνολικού UNINSTAL 5 Eusing Free Registry Cleaner ccleaner Είναι ασφαλές; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα έλεγα ότι είναι αρκετά ασφαλής, αν και είναι μεγάλη Comodo Ι dont πραγματικά, όπως η ασφάλεια σουίτες όπως προτιμώ επιμέρους προγραμμάτων που προορίζονται για μια θέση εργασίας Χρησιμοποιώ Anti-virus ---- Avira AntiVir προσωπικό ελεύθερη Anti-Spyware ----- Spyware Doctor Starter Edition και Spybot (χρήση κυρίως για ανοσοποίηση) Firewall ----- Comodo Firewall Privacy καθαρότερο / ----- υπολογιστή Optimizer Advanced WindowsCare Προσωπικά και Ccleaner Όλα τα παραπάνω είναι δωρεάν, με τίποτα δεν γίνεται με αυτό το set-up
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Προσωπικά το χρησιμοποιώ avast και i dont έχουν πρόβλημα με τους ιούς |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast και Superantispyware Δωρεάν Δωρεάν για μένα.