![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| COMODO Internet Security Spybot xp-sp3 (Automatska ažuriranja) - Želim kupiti vidik ![]() za Google krom preglednik uninstal ukupno 5 Eusing Free Registry čistiju ccleaner Je li to sigurno? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rekao bih da je prilično sigurna, iako su veliki COMODO JA dont stvarno poput sigurnosti apartmana kao JA preferirati pojedinih programa posvećen jedan posao Koristim Anti-virus ---- Avira AntiVir Personnal besplatno Anti-Spyware Spyware Doktor ----- Početno izdanje i Spybot (koristiti uglavnom za cijepljenje) ----- COMODO Firewall Firewall Privacy čistije / računaru optimizatora ----- Advanced WindowsCare Personal i Ccleaner Sve navedeno su besplatni, ništa dobija kroz ovaj set-up
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| personnaly Ja sam koristeći avast i ja dont imati problema s virusima |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast Besplatni i Superantispyware Besplatno za mene.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Reci mi o vašem računalu zaštitu | deathdude4044 | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 15. travanj 2009 22:04 |
| Download Protection | mxmatt15 | Općenito Software Chat | 1 | 26. prosinac 2008 05:22 |
| Najbolji FREE zaštitu. | KanoakaVirus | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 18. ožujak 2008 09:11 |
| O moj pc zaštita | runoades | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 1. ožujak 2008 11:28 |
| Zaštita razini? Adekvatna? | Logic bomba | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 25. prosinac 2007 11:23 |
| Thread Tools | |
| |