![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Comodo Internet Security Spybot XP SP3 (automatikus frissítések) - Nem akarok vásárolni kilátás ![]() google króm a böngésző teljes UNINSTAL 5 Eusing Free Registry Cleaner ccleaner ez biztos? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt mondanám, hogy viszonylag biztonságos, bár Comodo nagy I dont valójában biztonsági lakosztállyal, mint inkább az egyedi programok külön egy munkát Használom Anti-virus ---- Avira AntiVir Személyzeti szabad Anti-Spyware ----- Spyware Doctor Starter Edition és a Spybot (elsősorban a immunizációra) Firewall ----- Comodo Firewall Adatvédelmi tisztább / számítógépes optimalizáló ----- Advanced WindowsCare Személyes és Ccleaner Az összes fenti szabadon sem jut át ennek létrehozását
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| i personnaly használok, és avast i dont problémája van a vírusok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast Szabad és ingyenes Superantispyware nekem.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mesélj a számítógép védelme | deathdude4044 | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | 15. április 2009 22:04 |
| Letöltés Protection | mxmatt15 | General Chat szoftver | 1 | 26. december 2008 05:22 |
| Best FREE védelme. | KanoakaVirus | Vírus, kémprogram és biztonság | 8 | 18. március 2008 09:11 |
| About My PC védelem | runoades | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 1. március 2008 11:28 |
| Védelmi szint? Megfelelő? | Logikai bomba | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 25. december 2007 11:23 |
| Téma eszközök | |
| |