![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Comodo Internet Security Spybot XP SP3 (Auto atnaujinimai) - Noriu pirkti Vista ![]() Google Chrome už naršyklė viso uninstal 5 Eusing Free Registry Cleaner CCleaner Ar tai saugu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sakyčiau jis yra pakankamai saugus, nors Comodo yra puikus I dont really like saugumo apartamentai, kaip aš norėčiau individualios programos, skirtos vienai darbo Naudoti Virus ---- Avira AntiVir Personnal nemokamai Anti-spyware ----- Spyware Doctor Starter Edition ir Spybot (naudojamas daugiausia skiepai) Firewall ----- Comodo Firewall Privatumo siurblys / kompiuterio optimizavimo ----- Advanced WindowsCare Asmeniniai ir CCleaner Visi aukščiau yra nemokama, nieko pasireiškia per šią steigti
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| ir personnaly naudoju avast ir man nereikės su virusais problema |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast Laisvas ir Superantispyware Laisvas man.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Papasakok man apie kompiuterio apsauga | deathdude4044 | Virus, Spyware & Security | 7 | Balandis 15, 2009 22:04 |
| Parsisiųsti apsauga | mxmatt15 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 26 gruodis 2008 05:22 |
| Best Free apsauga. | KanoakaVirus | Virus, Spyware & Security | 8 | Kovas 18, 2008 09:11 |
| Apie savo PC Protection | runoades | Virus, Spyware & Security | 3 | 1 kovas 2008 11:28 |
| Apsaugos lygį? Tinkamas? | Logic Bomb | Virus, Spyware & Security | 3 | 25 gruodis 2007 11:23 |
| Temos įrankiai | |
| |