![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Comodo Internet Security Spybot xp-sp3 (automatické aktualizácie) - Chcem si kúpiť Vista ![]() google chrome pre prehliadače Celková uninstal 5 Voľný Eusing Registry Cleaner ccleaner je to bezpečné? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Povedala by som, že je dostatočne bezpečné, hoci sú veľké Comodo I dont naozaj rád zabezpečenia apartmá jako já preferujú jednotlivé programy určené na jedno pracovné miesto I use Anti-virus ---- avira AntiVir Osobné zdarma Anti-Spyware Spyware Doktor ----- Starter Edition a Spybot (využitie hlavne pre imunizáciu) ----- Firewall Comodo Firewall Súkromie čistejšie / počítače optimalizátoru ----- Advanced WindowsCare Osobné a Ccleaner Všetky vyššie uvedené sú zadarmo, nič sa prostredníctvom tohto set-hore
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| i personnaly používam avast a já dont mať problém s vírusmi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast Voľný a SuperAntiSpyware Bezplatne pre mňa.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Povedzte mi o ochrane počítača | deathdude4044 | Virus, spyware a bezpečnosť | 7 | 15. apríla 2009 22:04 |
| Stiahnuť ochrany | mxmatt15 | Všeobecné Software Chat | 1 | 26. december 2008 05:22 |
| Najlepšie ZDARMA ochranu. | KanoakaVirus | Virus, spyware a bezpečnosť | 8 | 18. marca 2008 09:11 |
| O mojom PC Protection | runoades | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 1. marca 2008 11:28 |
| Ochrana na úrovni? Dostatočné? | Logické Bomb | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 25. decembra 2007 11:23 |
| Thread Tools | |
| |