![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Comodo Internet Security Spybot XP-SP3 (автоматичне оновлення) - Я хочу купити Vista ![]() Google для браузера Chrome Всього UNINSTAL 5 Eusing Free Registry Cleaner CCleaner Наскільки це безпечно? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хотів би сказати, що це досить безпечною, хоча Comodo більше I Dont подобається безпеки, апартаментів, як я вважаю за краще окремі програми, присвячені одній роботи Я використовую Anti-Virus ---- Avira AntiVir Персональний вільний Anti-Spyware ----- Spyware Doctor Starter Edition і Spybot (використовується в основному для імунізації) ----- Брандмауера Comodo Firewall Privacy Cleaner / Комп'ютерна оптимізатор ----- Advanced WindowsCare Особисті та Ccleaner Всі наведені вище, не має нічого не отримує через це налаштування
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я personnaly М. Використання Avast і я не є проблема з вірусами |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast вільні і SUPERAntiSpyware Free для мене.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розкажіть мені про ваш захист комп'ютера | deathdude4044 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 7 | 15 квітня 2009 22:04 |
| Завантажити захисту | mxmatt15 | General Software чат | 1 | 26 грудня 2008 05:22 |
| Найкращий захист свободи. | KanoakaVirus | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 18 березня 2008 09:11 |
| Про моє PC Protection | runoades | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 1 березня 2008 11:28 |
| Ступінь захисту? Адекватними? | Logic Bomb | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 25 грудня 2007 11:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |