![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ако щракнете някъде "Изтегляне" връзка в интернет, ми се рестартира компютъра така че нищо не може да свалите от мрежата. Моля, кажете ми как да се реши този проблем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| този не боне да отида, за да ви помогне да .... зная wos последното нещо, което са изтеглили? си направил на вируса сканира? ID мислите му вирус или Windows файлове са alterd
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз предполагам, че е вирус, но не знам как да се премахне този вирус. Имам анти-вирус "Mcaffe" инсталираните в компютъра ми, но тя не може да открие, че вируса. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Цитат:
Цитат:
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Благодарение социален Можеш ли да изтеглите монтажниците за нищо? Ако е така свалите инсталатора и след това отидете в безопасен режим да инсталирате и работите с инструменти, използвани за премахване на злонамерен софтуер ръководство. Или рестартирате в безопасен режим и ром антивирусната, направи пълно сканиране и премахване на каквото намери. Трябва да работим като през голяма част от зловредния софтуер отстраняване Ръководство по-бързо. Цитат: |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Itunes Изтегляне - "този тип файл може да навреди на компютъра ви" предупредителни съобщения | katiecoos | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 4 | 19 май 2009 г. 07:45 |
| Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 6 | 13 Март 2009 15:56 |
| Уил "Служба 95" работи с "Windows XP"? | Raynhawk | Офис Suites & Приложения | 4 | 23rd Feb 2009 17:01 |
| Не може да се пуснат "Enable" функция "на" в BIOS код CD / DVD. | ashmehta | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 17 Юни 2008 02:56 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |