![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Αν κάνω κλικ οπουδήποτε "κατεβάσετε" σύνδεση στο διαδίκτυο, τον υπολογιστή μου επανεκκίνηση, ώστε να μπορώ να μην κατεβάσετε τίποτα από το δίχτυ. Παρακαλώ να μου πει πώς να λύσει αυτό το πρόβλημα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats δεν mutch να συνεχίσω για να σας βοηθήσει να .... WOT wos το τελευταίο πράγμα που λάβατε; έχετε κάνει έλεγχο ιών; id θεωρούμε την ιό ή παράθυρα αρχεία έχουν alterd
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μάλλον πρόκειται για ιό, αλλά δεν ξέρω πώς να καταργήσετε ότι ιού. Έχω ιών "Mcaffe" εγκαθίσταται στον υπολογιστή μου αλλά δεν μπορεί να ανιχνεύσει ότι ιού. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Χάρη Κοινωνική Μπορείτε να κατεβάσετε το εγκαταστάτες για κάτι; Αν ναι, κατεβάστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και στη συνέχεια σε ασφαλή λειτουργία για να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού οδηγό. Ή επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία και το ρούμι αντιμετώπισης ιών, κάντε μια πλήρη σάρωση και αφαίρεση βρέθηκε τίποτα. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ, όπως μέσω της αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού οδηγός δυνατό. Απόσπασμα: |