![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako sam igdje klikni "download" link na internet, moj pc restartuje pa mi ništa ne može skinuti s net. Molim recite mene kako riješiti ovaj problem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| platnena kapa da taj ne ide kako bi vam pomogao .... znati wos zadnje što ste preuzeli? si učinio virus scan? id misliti svojim virusom ili Windows datoteke su alterd
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Quote:
Mislim da je virus, ali ne znam kako to maknuti taj virus. Ja sam anti-virus "Mcaffe" instalirana na mom računalu, ali ga ne može otkriti da je virus. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Quote:
Quote:
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Hvala Social Mogu li preuzeti instalatere za ništa? Ako je tako preuzimanje datoteka Installer, a zatim idite na siguran način za instalaciju i pokretanje alata koji se koriste za uklanjanje zlonamjernih programa u priručniku. Ili ponovo pokrenuti u sigurnom načinu rada i rum protuvirusni, učini pun skandirati što i maknuti išta nađeno. Trebate raditi kroz koliko je vodič za uklanjanje zlonamjernih programa kao što je moguće. Quote: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Download iTunes - "ovu vrstu datoteka mogu naštetiti vašem računalu" upozorenje | katiecoos | Virus, Spyware i sigurnost | 4 | 19. svibanj 2009 07:45 |
| Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | 13. ožujak 2009 15:56 |
| Će "Office 95" raditi s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. veljača 2009 17:01 |
| Ne može se staviti "Enable" funkcija "na" u Bios ref CD / DVD. | ashmehta | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 17. lipnja 2008 02:56 |
| Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". | aechain | Windows Operating Systems | 5 | 24 siječanj 2008 15:45 |
| Thread Tools | |
| |