![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ha bárhol kattintson a "Download" linket az interneten, a PC újraindul így nem tudok letölteni semmit a net. Kérem, mondja meg, hogyan lehet megoldani ezt a problémát. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| amit nem vászon főkötő menni, hogy segítsen neked .... wot wos az utolsó dolog, amit letöltött? Van végzett víruskeresési? id hiszem, hogy egy vírus vagy a Windows kép már alterd
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Azt hiszem, ez egy vírus, de nem tudom, hogyan kell eltávolítani a vírust. Én anti-vírus "Mcaffe" telepíteni a számítógépet, de nem észleli, hogy a vírus. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Idézet:
Idézet:
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Köszönet Szociális Tud letölteni a szerelők számára semmit? Ha így letölthető a telepítő majd a biztonságos módban telepíteni és futtatni az alkalmazott eszközök, a rosszindulatú szoftverek eltávolítására útmutatót. Vagy indítsd újra csökkentett módban, és a rum a víruskereső, akkor a teljes vizsgálatot, és távolítsa el semmit találni. Be kell, hogy gondolják végig, annyi a rosszindulatú szoftverek eltávolítására útmutató, amennyire csak lehetséges. Idézet: |