![]() |
|
| |||
| |||
| אם אני לחץ בכל מקום "להוריד" את הקישור לאינטרנט, כך את המחשב מחדש אני לא יכול להוריד כלום מ נטו. אנא ספר לי איך לפתור את הבעיה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats לא mutch להמשיך לעזור לך .... wot wos את הדבר האחרון שהורדת? עשית סריקת וירוסים? מזהה חושב על וירוס או קבצי Windows כבר alterd
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני מניח שזה וירוס אבל אני לא יודע איך להסיר את הווירוס. יש לי אנטי וירוס "Mcaffe" מותקן במחשב שלי אבל הוא לא יכול לזהות את הנגיף. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| ציטוט:
ציטוט:
|
| |||
| |||
| תודה חברתי האם אתם יכולים להוריד את installers משהו? אם כן הורד את תוכנית ההתקנה ולאחר מכן עבור אל מצב בטוח כדי להתקין ולהפעיל את הכלים המשמשים את המדריך להסרת תוכנות זדוניות. או להפעיל מחדש במצב בטוח שלך AntiVirus ו רום, לעשות סריקה מלאה ולהסיר כל דבר נמצא. אתה צריך לעבוד דרך כמה להסרת תוכנות זדוניות של המדריך האפשרית. ציטוט: |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הורד Itunes - "קובץ מסוג זה יכול לגרום נזק למחשב שלך" הודעת אזהרה | katiecoos | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 4 | 19th מאי 2009 07:45 |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| האם "Office 95" עם עובד "ב-Windows XP"? | Raynhawk | חבילות Office & Applications | 4 | 23 פבר 2009 17:01 |
| לא ניתן לשים "אפשר" פונקציה "על" ב-BIOS REF CD / DVD. | ashmehta | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | -17 יוני 2008 02:56 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| שרשרת כלים | |
| |