![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Jei aš Ieklikšķiniet "Download" nuorodą internete, savo kompiuteryje paleistas iš naujo, kad aš nieko negaliu parsisiųsti iš neto. Pasakykite man, kaip išspręsti šią problemą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats not Aube išvykti padėti Jums .... nežinau Wos paskutinis dalykas, kurį atsisiuntėte? tu padarei Virus Scan? ID manau jo virusu ar Windows failai buvo alterd
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Citata:
Manau, kad yra virusas, bet aš nežinau, kaip pašalinti šį virusą. Aš anti-virus "Mcaffe" įdiegta mano kompiuteryje, bet ji negali nustatyti, kad virusas. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Citata:
Citata:
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Ačiū socialinių Ar galite atsisiųsti nieko montuotojams? Jei taip download installer ir tada pereiti į safe mode įdiegti ir paleisti įrankiai naudojami kenkėjiškų programų šalinimo vadove. Arba perkrauti į safe mode, ir romas antivirusinių, tai visiškai nuskaityti ir ištrinti nieko nerasta. Jums reikia darbui, nes daug kenkėjiškų programų šalinimo vadove, kaip įmanoma. Citata: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| ITunes Download - "šio failo tipas gali pakenkti Jūsų kompiuteriui" įspėjimas | katiecoos | Virus, Spyware & Security | 4 | Gegužė 19, 2009 07:45 |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Applications | 4 | 23 vasaris 2009 17:01 |
| Nepavyko įdėti "Enable" funkciją "įjungti" BIOS Nuoroda CD / DVD. | ashmehta | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | Birželis 17, 2008 02:56 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Temos įrankiai | |
| |