![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja es noklikšķiniet jebkurā vietā "Lejupielādēt" saites internetā, mans pc restartējas tāpēc es nevaru neko lejupielādēt no net. Lūdzu pasakiet man, kā atrisināt šo problēmu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats nav aube iet par jums palīdzēs .... wot WOS pēdējā lieta jums lejupielādēt? jūs esat darījuši virus scan? id domāju, ka tā vīruss vai windows faili ir alterd
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es uzminēt tas ir vīruss, bet es nezinu kā, lai novērstu šo vīrusu. Man ir Anti-Virus "Mcaffe" uzstādīta manā datorā, bet tā nevar noteikt, ka vīruss. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Quote:
Quote:
|
| |||
| |||
| Thanks Sociālās Vai jūs varat lejupielādēt kaut ko uzstādītājiem? Ja tā lejupielāde installer un tad doties uz drošo režīmu instalēt un palaist instrumentus, ko izmanto ļaunprātīgas programmatūras noņemšanas rokasgrāmatā. Vai atsākt drošajā režīmā un rums antivīrusu, do pilnu skenēšanas un izņemt kaut ko atrast. Jums ir nepieciešams strādāt tik daudz ļaunprātīgas programmatūras noņemšanas guide cik vien iespējams. Quote: |