![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jeśli gdziekolwiek kliknij łącze Pobierz w internecie, mój komputer uruchamia się ponownie więc nie mogę nic pobrać z sieci. Proszę powiedzieć mi, jak rozwiązać ten problem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats mutch nie iść na pomóc .... wot Wos ostatnią rzeczą pobrania? zrobiłeś wirus skanowanie? id swoje wirusa lub Windows pliki zostały alterd
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Myślę, że jest to wirus, ale nie wiem jak usunąć wirusa. Mam antywirusowego "Mcaffe" zainstalowany w moim komputerze, ale może nie wykryć tego wirusa. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Cytat:
Cytat:
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Dzięki Społecznego Czy można pobrać instalatorów na wszystko? Jeśli tak pobrać instalator, a następnie przejść do trybu awaryjnego, aby zainstalować i uruchomić narzędzia używane w instrukcji usuwania złośliwego oprogramowania. Lub ponownego uruchomienia w trybie awaryjnym i rumu antywirusowego, wykonaj pełne skanowanie i usuwanie coś znaleźć. Musisz działać na tyle do usuwania złośliwego oprogramowania instrukcji, jak to możliwe. Cytat: |