![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, имам проблем, мисля, че вируса. Синът ми остана си Fuji XD картата в приятелите си компютър и изтегляне на някои снимки, за да я. Когато се постави обратно в своята камера тя няма да чета. Взех я и я поставете в компютъра ми и се опита да я прочетете и "Моят компютър" PROG просто брави и няма да го прочетете. Опитах се да го преформатирате си камера, но тя все още не се чете. Тогава се опита да тече Север в случай, че са имали вирус от картата, но това няма да върви, нито сега! Опитах се да премахнете и преинсталирате Север дори с помощта на инструмента за премахване, но това не е на работа. Предполагам, че съм се погрижили за "нещо" блокира това. Аз бях четене посредством зловреден софтуер инструкции за публикуване и са последвани по-голямата част от стъпки. Макар и AVG антивирусна сканиране Тичах в безопасен режим работи, но той не успя да спаси дневника. Тичах тя отново в нормален режим и са публикувани, че вместо това. Аз сте инсталирали Avast антивирусни, BHOclean, Superantispyware и AVG Antispyware и остави на компютъра ми да отида с него. Аз не се опитах картата отново и съм склонна да пуснати всякакви други карти, USB пръчки или моя ipods обратно в системата, докато не знаят неговата чиста. Така че, ако бихте могли да проверите моите дневници и ме посъветва как да почистите карти Бих Наистина оценявам това. Наздраве Tim |
|
| |||
| |||
| Добре дошли в TCF. Аз не виждам зловреден софтуер в HijackThis Дневник, но там са SOM вписванията, за да почисти. Отворете HijackThis и изберете "Направи система сканирате само" Поставете отметка до: O2 - BHO: (няма име) - (1E8A6170-7264-4D0F-BEAE-D42A53123C75) - C: \ Program Files \ Общи файлове \ Symantec общо \ coShared \ браузъра \ 1.0 \ NppBho.dll O2 - BHO: (няма име) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (без файл) O3 - Toolbar: Wanadoo - (8B68564D-53FD-4293-B80C-993A9F3988EE) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Wanadoo \ WSBar \ WSBar.dll (файл липсва) O3 - Toolbar: Покажи Север Toolbar - (90222687-F593-4738-B738-FBEE9C7B26DF) - C: \ Program Files \ Общи файлове \ Symantec общо \ coShared \ браузъра \ 1.0 \ UIBHO.dll O16 - DPF: (1D4DB7D2-6EC9-47A3-BD87-1E41684E07BB) -- http://ak.exe.imgfarm.com/images/noc...aniaFWBInitial Setup1.0.0.15-3.cab O24 - Desktop Компонент 0: (няма име) -- HTTPS: / / www.yourpsp.com / I / psp_registration / bg_page.gif O24 - Desktop Компонент 1: (няма име) -- http://www.wwe.com/superstars/smackd...onphotos/30.jp гр Затворете всички прозорци освен HijackThis и натиснете "Fix проверени" Там все още са записите от Symantec / Север. Вие може да искате да стартирате инструмент за премахване отново. Там е инструмент за почистване на вирус от флаш дискове, но аз не мисля, че ще работи по XD карти. Аз съм в недоумение за това какво да правя в момента, но аз ще огледаме и да видим дали мога да включите нищо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мога да намеря нищо различно от това, което evilfantasy намери един от двамата. Тя изглежда доста чисти с мен. Знаете ли, ако синът ви пуснати нищо за XD карти, различни от снимки? Никога не съм чувал за човек Първи вирус в един от тях, преди да
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| същите тук .. Има дори enuf стаята им карти, за притежаване на вируса .. sumets до все по своя засегнати вашия компютър .. ако най-лошото coms към него можете да си инсталирате Windows просто ID форматирате harddrive обаче първо да се отървем от eney вируси ... този зная ID Ду insted на messing около опитвам да се фиксира на компютъра, тъй като звучи ми sumets няма наистина rong. . както и за неговата карта beond мен hehe:)
| |||
| |||
| Здравейте момчета благодаря за отговорите. Не съм извършила проверката ви предложи и премина през различни Symantec и Norton папки и заличава всичко ръчно. Имам 3 файл ляво, което ще направя изтриете NAVShExt.loc, NavShExt.dll и isRes.dll. Всички тези идеи какво правим и как мога да ги изтриете? Север Removal Tool и нормално не би отстраняване работа. Аз съм малко хранени с Нортън те дори не отговориха ми имейли. Имах и affined ми изглежда най-XD карти. Той използва Linux и каза, че си имал вирус в зареждащия сектор, който също е повреден втория сектор, така той се опитва да преформатирате тя за мен. Като накрая сортирани всичко това, което искаш да предполагат Оставям вървят в системата? Имам AVG шпионски софтуер, Superantispyware, BHO чисти, троянски ловец охрана и avast. Благодаря отново |
|
| |||
| |||
| NAVShExt.loc се намира в подпапка на "C: \ Program Files". Известна файл размери за Windows XP, са 9376 байта (83% от всички случаи), 9328 байта. A. DLL файл (динамични връзки Библиотека) е специален вид на Windows програма, съдържащи функции, че други програми да се обадите. Това. DLL файл може да се инжектира за да вървят всички процеси и могат да се променят или манипулират им поведение. Процесът не файл описание. Продължителността на програмата не вижда прозорец. Файл NAVShExt.loc е Verisign подписан файл. NAVShExt.loc е цифрово подписан. Там не е подробно описание на тази услуга. Тя може да се промени поведението на други програми или манипулира различни програми. Файлът не е Windows система файл. NAVShExt.loc изглежда да бъде компресиран файл. Поради техническата сигурност на клиентите е 58% опасни NavShExt.dll -- виж по-горе isRes.dll -- нещо общо с инсталирате съчетания мисля. Най-добър ляв добре сам |
|
| |||
| |||
| Натиснете CTRL + ALT + DELETE (всички по едно и също време), за да пренесат задача ръководител. Кликнете върху процесите и потърсете в раздела за NAVShExt и NavShExt също да търсите нищо общо с Symantec или север и дясно кликнете тях и изберете края на процеса. Тогава се и се опитайте да ги изтриете. isRes.dll както Mbonwick каза, че ще оставят на мира. Що се отнася до сигурността, че изглежда добре, може също да се провери WinPatrol 2007 За 2007 г. версията е безплатна така че не изтеглите WinPatrol Plus, която е платена версия. |
|
| |||
| |||
| имаше поглед, но не се изпълняват. Просто от любопитство ми система бездейства процес винаги изглежда се изпълняват около 98% Памет ползване! Така ли? И също така има ли начин за намиране на какво всички текущи процеси? нещо като обясни taskmanager. За съжаление последен въпрос знаеш ли на нещо, което проверки карти и USB дискове? Наздравици |
|
| |||
| |||
| Процес Explorer Също така, придават нов HijackThis дневник и ще видя дали мога да намеря на процесите в нея. |
|
| |||
| |||
| Дневник затворени |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят първи Linux (Newbie проблем) | pete21 | Linux & Алтернативни OS | 4 | 5тата Sep 2008 02:30 |
| CD ROM проблем (Newbie нужда от помощ) | ken979 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 22 май 2008 г. 15:52 |
| Newbie констатира проблем с нов свалени | ken979 | Общи Софтуер Чат | 10 | 12 ноември 2007 10:43 |
| Помощ Newbie компютърния екран проблем | ken979 | Графика на карти & Монитори | 7 | 31 Окт 2007 15:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |