![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bok svima, imam problem virus mislim. Moj sin njegov zaglavi Fuji XD kartice u računalo i njegovi prijatelji preuzimanje neke fotografije na njega. Kad je stavite natrag u njegovu kamera ne bi pročitali. Uzimao sam ga van i stavi je u moj računalo i pokušao pročitati i na "moj računalo" napretka samo zaglavi i neće čitati. Pokušao sam ga u njegovoj reformatizovati kamere, ali još uvijek ne uspije pročitati.
Ja pokušao to trčanje Norton u slučaju imao sam virus od kartica, ali da se neće prikazivati ni sada! JA pokušao ukloniti i ponovo instalirati Sjever čak pomoću alata za uklanjanje ali taj se 'činiti se to funkcionirati. Valjda sam dobio 'nešto' blokiranja je. Ive 'bio čitanje putem zlonamjernih programa upute postavljanje i imati slijede većina je koraka. Iako je AVG AntiVirus skandirati što sam išla u sigurnom načinu rada radila ali nije uspio spremiti log. Ran sam ga ponovno u normalnom načinu rada i imaju posted da umjesto. Ive 'instaliran Avast AntiVirus, BHOclean, Superantispyware i AVG protušpijunskih i ostavila moj računalo da biste dobili na s njom. Nisam pokušao kartice opet i nerado sam staviti bilo koje druge kartice, USB štapićima ili iPods moj povratak na sustav dok ne znam njen čist. Dakle, ako biste mogli provjeriti svoj logove i savjetovati me kako to čist karticu bih stvarno poštovati Internet. Cheers Tim |
|
|
|||
|
|||
|
Dobrodošli na TCF.
JA dont 'vidjeti bilo koji štetni sadržaj u HijackThis log ali postoje som unose se pospremiti. Otvori HijackThis i odaberite "Da li je sustav skenirati samo" Stavite oznaku uz: O2 - BHO: (no name) - (1E8A6170-7264-4D0F-BEAE-D42A53123C75) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ NppBho.dll O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O3 - Toolbar: Wanadoo - (8B68564D-53FD-4293-B80C-993A9F3988EE) - C: \ programa ~ 1 \ Wanadoo \ WSBar \ WSBar.dll (file missing) O3 - Toolbar: Norton Show Toolbar - (90222687-F593-4738-B738-FBEE9C7B26DF) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ UIBHO.dll O16 - DPF: (1D4DB7D2-6EC9-47A3-BD87-1E41684E07BB) -- http://ak.exe.imgfarm.com/images/noc...aniaFWBInitial Setup1.0.0.15-3.cab O24 - Desktop Component 0: (no name) -- https: / / www.yourpsp.com / i / psp_registration / bg_page.gif O24 - Desktop Komponenta 1: (no name) -- http://www.wwe.com/superstars/smackd...onphotos/30.jp g Zatvori sve prozore osim HijackThis i kliknite na "Fix checked" Još uvijek unose iz Symantec / Norton. Vi svibanj želite prikazivati uklanjanje alat ponovno. Tu je i sredstvo za čišćenje od virusa flash diskove, ali ne mislim da će raditi na XD kartice. Ja sam na gubitku na što učiniti u ovom trenutku, ali ja ću gledati okolo i vidjeti ako ja mogu zauzvrat ništa gore. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
JA mogao naći ništa drugo nego ono što evilfantasy pronašao bilo. Izgleda prilično čisto za mene.
Znate li ako je vaš sin staviti išta o XD kartice osim fotografije? Ne postoji osoba koja dobije virus na jednoj od njih prije
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ovdje je isto .. ima čak i enuf soba na njima kartice držati virus .. sumets up mada kao pogođena računala .. ako je najgore coms ga mogli jednostavno ponovo instalirati sustav Windows id formatirati harddrive mada prvima dobili osloboditi od virusa ... eney znati taj id doo insted of messing oko tryin to popravili pc kao što zvuči mi sumets otišao rong stvarno. . kartice, kao i za njegove beond mene hehe:)
|
|||
|
|||
|
Hi momački hvala za odgovore. Učinio sam vas čeka predložen i ja išli kroz razne Symantec i Norton mape i brišu sve ručno. Imam 3 slika lijevo da će učiniti brisanje NAVShExt.loc, NavShExt.dll i isRes.dll. Bilo koji ideja što je to učiniti i kako ih mogu izbrisati? Norton uklanjanje alat i normalne uklanjanja neće funkcionirati. Ja sam malo hranjen gore sa Norton nisu ni odgovorili na moj e-mail adresa.
Također sam imao blisko srodan minski pogledati XD kartice. On koristi linux i upita ga učini imati virus u boot sektor, koji je također oštećen drugom sektoru tako on pokušava reformatizovati to za mene. Nakon što su se napokon redaju sve što si predlažemo vam ostavljam prikazuju na sustav? Imam AVG spywarea, Superantispyware, BHO čisti, trojanskih lovac straže i avast. Hvala opet
|
|
|
|||
|
|||
|
NAVShExt.loc nalazi se u podmapu u "C: \ Program Files". Poznati veličina datoteke na Windows XP su 9376 bytes (83% svih pojava), 9328 bajta.
A. Dll file (Dynamic Link Library) je posebna vrsta programa Windows sadrži funkcije koje drugi programi mogu nazvati. Ovaj. Dll datoteka može se ubrizgava u sve pokrenute procese i može promijeniti svoje ponašanje ili manipulirati. Proces nema opis slike. Program nema vidljivih prozora. File NAVShExt.loc je Verisign potpisana datoteka. NAVShExt.loc je digitalno potpisan. Nema detaljnog opisa za ovu uslugu. Ona može promijeniti ponašanje u drugim programima ili manipuliraju drugim programima. Datoteka nije Windows system file. NAVShExt.loc Uočili smo komprimiranih datoteka. Stoga tehničke sigurnosti rejting 58% opasno NavShExt.dll -- vidi gore isRes.dll -- nešto za napraviti sa install rutina mislim. Najbolje lijevo na miru |
|
|
|||
|
|||
|
Pritisnite Ctrl + Alt + izbrisati (sve u isto vrijeme) da prenesu gore zadaća voditelj.
Kliknite na karticu procesi i potražite NAVShExt i NavShExt također tražiti išta za napraviti sa ili Symantec Norton i pravo kliknite na njih i odaberete End Process. Onda idi i pokušati ih izbrisati. isRes.dll kao Mbonwick rekao bih ostaviti na miru. Sto se tice sigurnosti da izgleda dobro, možete provjeriti WinPatrol 2007 2007 verzija je besplatan pa ne preuzimanje WinPatrol Plus koja je plaćena verzija. |
|
|
|||
|
|||
|
imala je izgled, ali ne radi. Dovoljno je iz radoznalosti moj sistem miruje proces uvijek izgleda kao da se izvodi oko 98% mem običaj! je da je u pravu? I postoji li neki način pronalaženja što sve prikazuju procesi? svojevrsno objasniti taskmanager.
Žao nam je zadnje pitanje da li vi znate što čekove i kartice USB diskove? Živjeli |
|
|
|||
|
|||
|
Process Explorer
Također, pridavati novu HijackThis log a ja ću vidjeti ako Ja mogu nađi prema procesima u njemu. |
|
|
|||
|
|||
|
zapisnik u prilogu
|