kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Newbie a probléma

Reply

Téma eszközök
Old November 29, 2007, 15:45
Donor Group

Default Newbie a probléma

Üdv mindenkinek, van egy vírus probléma azt hiszem. A fiam beragadt a Fuji XD kártyát Barátai számítógépet, és töltse le a néhány fotót is. Amikor tedd vissza a kamera nem fogja olvasni. Én meg, és azt a számítógépet, és megpróbált olvasni, és a "My Computer" prog csak elakad, és nem fogja olvasni. Próbáltam arra, hogy azt a kamerát, de még nem olvastam.
Aztán próbálta futtatni Norton esetében volt egy vírus, de a kártya, hogy nem fognak most sem! Próbáltam eltávolítani és újratelepíteni a Norton még az eltávolítóeszköz de úgy tűnik, nem működik. Azt hiszem, van "valami blokkolja azt.
Már olvasás útján malware kiküldetésére utasításokat követni, és a legtöbb a lépéseket. Bár az AVG víruskeresés Futottam csökkentett módban működött, de nem sikerült megmenteni a naplót. Futottam újra normál módban, és hirdették, hogy helyette.
Már telepítve Avast antivírus, BHOclean, Superantispyware és az AVG Antispyware, és hagytam a számítógépet, hogy a vele.
Még nem próbáltam a kártyát, és vonakodnak attól, hogy be vagyok más kártyák, USB vagy a iPods vissza a rendszer, amíg tudom, hogy tiszta-e.
Szóval, ha nem nézd meg a naplókat, és tanácsot ad nekem, hogyan tisztítsa meg a kártyát I'd really appreciate it.
Cheers Tim
Attached Files
File Type: txt Másolatát hijackthis.txt (15,1 KB, 10 views)
File Type: txt BitDefender scan.txt (17,2 KB, 8 views)
Old November 29, 2007, 16:03
Moderátor Csoport

Üdvözöljük a TCF.

Én nem látok semmilyen malware a HijackThis log de vannak som bejegyzések takarítani.

Open HijackThis, és válassza a "Nem a rendszer csak a beolvasás"

Tegyünk egy pipa található:

O2 - BHO: (no name) - (1E8A6170-7264-4D0F-BEAE-D42A53123C75) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ NppBho.dll
O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)
O3 - Toolbar: Wanadoo - (8B68564D-53FD-4293-B80C-993A9F3988EE) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Wanadoo \ WSBar \ WSBar.dll (fájl hiányzik)
O3 - Toolbar: A Norton Toolbar - (90222687-F593-4738-B738-FBEE9C7B26DF) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ UIBHO.dll
O16 - DPF: (1D4DB7D2-6EC9-47A3-BD87-1E41684E07BB) -- http://ak.exe.imgfarm.com/images/noc...aniaFWBInitial Setup1.0.0.15-3.cab
O24 - Desktop Component 0: (no name) -- https: / / www.yourpsp.com / I / psp_registration / bg_page.gif
O24 - Desktop Component 1: (no name) -- http://www.wwe.com/superstars/smackd...onphotos/30.jp g

Zárja be az összes Windows kivéve HijackThis, és kattintson a "Fix checked"

Még mindig vannak olyan bejegyzéseket Symantec / Norton. Ön szeretné futtatni az eltávolítóeszköz újra.

Van egy eszköz a tisztításhoz vírus flash meghajtót, de nem hiszem, hogy dolgozik egy xd kártyát.

Én vagyok a veszteség, mi a teendő abban az időpontban, de azt fogja körül, és ha nem kapcsolja ki semmit.

Old November 29, 2007, 16:25
Moderátor Csoport

Tudtam megtalálni semmi más, mint amit találtam evilfantasy sem. Úgy néz ki elég tiszta nekem.

Tudja, ha a fia fel semmit az XD-kártya nem a képeket? Soha nem hallottam olyan személy getting a vírus az egyik előtt

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old November 29, 2007, 16:37
Donor Group

Ugyanez .. itt van még enuf szoba kártyák őket, hogy egy vírus .. sumets fel tho mint érinti a pc .. ha a legrosszabb COMS hogy akkor most újra telepíteni a Windows id formátum a merevlemez tho első megszabadulni eney vírusok ... thats wot id doo insted a szórakozni próbálok rögzíteni a számítógépen, mint amilyennek hangzik nekem sumets ment igazán Rong. . Ami a kártyát a beond nekem hehe:)

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old November 30, 2007, 11:57
Donor Group

Helló srácok köszi a válaszokat. Volna az ellenőrzést, és azt javasolta, ha bementem a különböző Symantec Norton és mappák és hagyni mindent kézzel. Van 3 kép balra, hogy nem törli NAVShExt.loc, NavShExt.dll és isRes.dll. Van ötleted, mit ezek, és hogyan tudom törölni őket? Norton eltávolítóeszköz és normál eltávolítása nem működik. Én egy kicsit elege van a Norton, hogy nem is válaszolt az én e-maileket.
Én is az enyém affined pillantást az XD kártyát. Ő használt linux és azt mondták, hogy van egy vírus a rendszerindító szektorban, ami azt is sérült a második szektorban így próbál újra meg nekem.
Miután végül rendezve mindent el mit tettél volna hagyja működni a rendszer?
Van AVG spyware, Superantispyware, BHO tiszta, trojan vadász-és vagyonőr avast.
Köszönöm
Old November 30, 2007, 12:08
Csoport tagja

NAVShExt.loc található almappa a "C: \ Program Files". Ismert fájlméretek Windows XP a 9376 bájt (83%-a az összes előfordulás), 9328 bájt.
A. Dll file (Dynamic Link Library) olyan különleges funkciókat tartalmaz a Windows program, hogy más programok hívást. Ezt. Dll fájlt lehet beinjektálni minden futó folyamatokat, és lehet megváltoztatni, vagy manipulálják a viselkedést. A folyamatnak nincs kép leírása. A program nem látható ablak. File NAVShExt.loc Verisign egy aláírt fájlt. NAVShExt.loc digitálisan aláírva. Nincs részletes leírása a szolgáltatást. Meg tudjuk változtatni a viselkedését más programok vagy más programok manipulálni. A fájl nem a Windows rendszer file. NAVShExt.loc tűnik egy tömörített fájl. Ezért a műszaki biztonsági minősítés 58%-a veszélyes

NavShExt.dll -- lásd fent

isRes.dll -- valamit tennie kellett telepíteni rutinok gondolom. Best bal és egyedül
Old November 30, 2007, 12:22
Moderátor Csoport

Nyomjuk meg a ctrl + alt + delete (az összes egy időben), hogy ki a Feladatkezelőből.

Kattintson a Folyamatok fülre, és keressük meg NAVShExt és NavShExt is keres bármi köze van a Symantec vagy a Norton és a jobb klikk, és válassza a folyamat vége.

Akkor menj, és próbálja törölni.

isRes.dll Mbonwick mint mondtam, hogy hagyjuk békén.

Ami a biztonságot, hogy jól néz ki, akkor is nézd meg WinPatrol 2007 A 2007-es verzió ingyenesen ne töltse le a WinPatrol Plus, amely a befizetett változatot.

Old November 30 2007, 12:56
Donor Group

még egy pillantást, de nem fut. Csak kíváncsiságból én rendszer üresjárati folyamata mindig úgy tűnik, hogy működik mintegy 98%-mem usage! Ez igaz? És még van egy módja a megállapítás, hogy mi a futó folyamatokat? egyfajta magyarázatot taskmanager.
bocs utolsó kérdésre nem tudsz valamit, hogy az ellenőrzések kártyák és USB-meghajtók?
Egészségére
Old November 30 2007, 12:59
Moderátor Csoport

Process Explorer

Emellett csatolni új HijackThis log, és én majd, ha megtalálom a folyamatok azt.

Old November 30, 2007, 13:20
Donor Group

Napló zárt
Attached Files
File Type: txt hijackthis3.txt (14,3 KB, 4 views)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Az első Linux (newbie probléma) pete21 Linux és OS Alternatív 4 5. Szeptember 2008 02:30
CD-ROM probléma (newbie igények help) ken979 Drives & Removable Media 2 22. május 2008 15:52
Newbie talál problémát egy új letöltés ken979 General Chat szoftver 10 12. november 2007 10:43
Segítség newbie számítógép képernyőjén probléma ken979 Grafikus kártyák és monitorok 7 31. október 2007 15:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.