![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Üdv mindenkinek, van egy vírus probléma azt hiszem. A fiam beragadt a Fuji XD kártyát Barátai számítógépet, és töltse le a néhány fotót is. Amikor tedd vissza a kamera nem fogja olvasni. Én meg, és azt a számítógépet, és megpróbált olvasni, és a "My Computer" prog csak elakad, és nem fogja olvasni. Próbáltam arra, hogy azt a kamerát, de még nem olvastam. Aztán próbálta futtatni Norton esetében volt egy vírus, de a kártya, hogy nem fognak most sem! Próbáltam eltávolítani és újratelepíteni a Norton még az eltávolítóeszköz de úgy tűnik, nem működik. Azt hiszem, van "valami blokkolja azt. Már olvasás útján malware kiküldetésére utasításokat követni, és a legtöbb a lépéseket. Bár az AVG víruskeresés Futottam csökkentett módban működött, de nem sikerült megmenteni a naplót. Futottam újra normál módban, és hirdették, hogy helyette. Már telepítve Avast antivírus, BHOclean, Superantispyware és az AVG Antispyware, és hagytam a számítógépet, hogy a vele. Még nem próbáltam a kártyát, és vonakodnak attól, hogy be vagyok más kártyák, USB vagy a iPods vissza a rendszer, amíg tudom, hogy tiszta-e. Szóval, ha nem nézd meg a naplókat, és tanácsot ad nekem, hogyan tisztítsa meg a kártyát I'd really appreciate it. Cheers Tim |
|
| |||
| |||
| Üdvözöljük a TCF. Én nem látok semmilyen malware a HijackThis log de vannak som bejegyzések takarítani. Open HijackThis, és válassza a "Nem a rendszer csak a beolvasás" Tegyünk egy pipa található: O2 - BHO: (no name) - (1E8A6170-7264-4D0F-BEAE-D42A53123C75) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ NppBho.dll O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O3 - Toolbar: Wanadoo - (8B68564D-53FD-4293-B80C-993A9F3988EE) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Wanadoo \ WSBar \ WSBar.dll (fájl hiányzik) O3 - Toolbar: A Norton Toolbar - (90222687-F593-4738-B738-FBEE9C7B26DF) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ UIBHO.dll O16 - DPF: (1D4DB7D2-6EC9-47A3-BD87-1E41684E07BB) -- http://ak.exe.imgfarm.com/images/noc...aniaFWBInitial Setup1.0.0.15-3.cab O24 - Desktop Component 0: (no name) -- https: / / www.yourpsp.com / I / psp_registration / bg_page.gif O24 - Desktop Component 1: (no name) -- http://www.wwe.com/superstars/smackd...onphotos/30.jp g Zárja be az összes Windows kivéve HijackThis, és kattintson a "Fix checked" Még mindig vannak olyan bejegyzéseket Symantec / Norton. Ön szeretné futtatni az eltávolítóeszköz újra. Van egy eszköz a tisztításhoz vírus flash meghajtót, de nem hiszem, hogy dolgozik egy xd kártyát. Én vagyok a veszteség, mi a teendő abban az időpontban, de azt fogja körül, és ha nem kapcsolja ki semmit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudtam megtalálni semmi más, mint amit találtam evilfantasy sem. Úgy néz ki elég tiszta nekem. Tudja, ha a fia fel semmit az XD-kártya nem a képeket? Soha nem hallottam olyan személy getting a vírus az egyik előtt
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ugyanez .. itt van még enuf szoba kártyák őket, hogy egy vírus .. sumets fel tho mint érinti a pc .. ha a legrosszabb COMS hogy akkor most újra telepíteni a Windows id formátum a merevlemez tho első megszabadulni eney vírusok ... thats wot id doo insted a szórakozni próbálok rögzíteni a számítógépen, mint amilyennek hangzik nekem sumets ment igazán Rong. . Ami a kártyát a beond nekem hehe:)
| |||
| |||
| Helló srácok köszi a válaszokat. Volna az ellenőrzést, és azt javasolta, ha bementem a különböző Symantec Norton és mappák és hagyni mindent kézzel. Van 3 kép balra, hogy nem törli NAVShExt.loc, NavShExt.dll és isRes.dll. Van ötleted, mit ezek, és hogyan tudom törölni őket? Norton eltávolítóeszköz és normál eltávolítása nem működik. Én egy kicsit elege van a Norton, hogy nem is válaszolt az én e-maileket. Én is az enyém affined pillantást az XD kártyát. Ő használt linux és azt mondták, hogy van egy vírus a rendszerindító szektorban, ami azt is sérült a második szektorban így próbál újra meg nekem. Miután végül rendezve mindent el mit tettél volna hagyja működni a rendszer? Van AVG spyware, Superantispyware, BHO tiszta, trojan vadász-és vagyonőr avast. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| NAVShExt.loc található almappa a "C: \ Program Files". Ismert fájlméretek Windows XP a 9376 bájt (83%-a az összes előfordulás), 9328 bájt. A. Dll file (Dynamic Link Library) olyan különleges funkciókat tartalmaz a Windows program, hogy más programok hívást. Ezt. Dll fájlt lehet beinjektálni minden futó folyamatokat, és lehet megváltoztatni, vagy manipulálják a viselkedést. A folyamatnak nincs kép leírása. A program nem látható ablak. File NAVShExt.loc Verisign egy aláírt fájlt. NAVShExt.loc digitálisan aláírva. Nincs részletes leírása a szolgáltatást. Meg tudjuk változtatni a viselkedését más programok vagy más programok manipulálni. A fájl nem a Windows rendszer file. NAVShExt.loc tűnik egy tömörített fájl. Ezért a műszaki biztonsági minősítés 58%-a veszélyes NavShExt.dll -- lásd fent isRes.dll -- valamit tennie kellett telepíteni rutinok gondolom. Best bal és egyedül |
|
| |||
| |||
| Nyomjuk meg a ctrl + alt + delete (az összes egy időben), hogy ki a Feladatkezelőből. Kattintson a Folyamatok fülre, és keressük meg NAVShExt és NavShExt is keres bármi köze van a Symantec vagy a Norton és a jobb klikk, és válassza a folyamat vége. Akkor menj, és próbálja törölni. isRes.dll Mbonwick mint mondtam, hogy hagyjuk békén. Ami a biztonságot, hogy jól néz ki, akkor is nézd meg WinPatrol 2007 A 2007-es verzió ingyenesen ne töltse le a WinPatrol Plus, amely a befizetett változatot. |
|
| |||
| |||
| még egy pillantást, de nem fut. Csak kíváncsiságból én rendszer üresjárati folyamata mindig úgy tűnik, hogy működik mintegy 98%-mem usage! Ez igaz? És még van egy módja a megállapítás, hogy mi a futó folyamatokat? egyfajta magyarázatot taskmanager. bocs utolsó kérdésre nem tudsz valamit, hogy az ellenőrzések kártyák és USB-meghajtók? Egészségére |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Napló zárt |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Az első Linux (newbie probléma) | pete21 | Linux és OS Alternatív | 4 | 5. Szeptember 2008 02:30 |
| CD-ROM probléma (newbie igények help) | ken979 | Drives & Removable Media | 2 | 22. május 2008 15:52 |
| Newbie talál problémát egy új letöltés | ken979 | General Chat szoftver | 10 | 12. november 2007 10:43 |
| Segítség newbie számítógép képernyőjén probléma | ken979 | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 31. október 2007 15:57 |
| Téma eszközök | |
| |