mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Newbie ar problēmu

Reply

Thread Tools
Old Novembris 29, 2007, 15:45
Donors Group

Hi everybody, Man ir vīruss problēma es domāju. Mans dēls palika viņa Fuji xd karti Viņa draugu datoru un lejupielādēt dažas fotogrāfijas ar to. Kad viņš nodot atpakaļ viņa kamera tā nebūtu izlasīt. Es iedzēru to un ielieciet to manā datorā un mēģināja to lasīt un 'My Computer' prog tikai slēdzenes augšu un netiks izlasīt. Es mēģināju pārformatēt tā viņa kamera, bet tas joprojām nav lasīt.
Tad es centos palaist Norton, ja man bija vīruss no kartes, bet ka nedarbosies, tagad ne! Es mēģināju noņemt un pārinstalēt Norton pat izmantojot noņemšanas rīks, bet arī nešķiet strādāt. I guess I've got "kaut kas" bloķē to.
Esmu lasījis caur ļaundabīgās programmas instrukcijas norīkojumu, un ir jāievēro lielāko daļu darbības. Kaut AVG antivīrusu skenēšanas I ilga drošajā režīmā strādāja, bet tas neizdevās saglabāt log. I ilga vēlreiz normālā režīmā un ir ievietojis to.
Es uzinstalēju Avast antivirus, BHOclean, Superantispyware un AVG Antispyware un atstāja manu datoru, lai galā ar to.
Es neesmu mēģinājis karti atkal un esmu nevēlas īstenot jebkuras citas kartes, USB atmiņas kartes vai mans ipods atpakaļ uz sistēmu, līdz es zinu tās tīras.
Tātad, ja jūs varētu pārbaudīt savu žurnālus un ieteikt man, kā tīrīt karti I'd really appreciate it.
Cheers Tim
Attached Files
File Type: txt Kopiju hijackthis.txt (15.1 KB, 10 skatījumi)
File Type: txt BitDefender scan.txt (17.2 KB, 8 viedokļi)
Old Novembris 29, 2007, 16:03
Moderator Group

Welcome to TCF.

Es neredzu nekādu ļaunprātīgu programmatūru HijackThis log bet pastāv som ieraksti attīrīšanai.

Open HijackThis un izvēlieties "Vai sistēmas skenēšanu tikai"

Vieta atzīmi blakus:

O2 - BHO: (no name) - (1E8A6170-7.264-4D0F-BEAE-D42A53123C75) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ NppBho.dll
O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)
O3 - Toolbar: Wanadoo - (8B68564D-53FD-4.293-B80C-993A9F3988EE) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Wanadoo \ WSBar \ WSBar.dll (file missing)
O3 - Toolbar: Rādīt Norton Toolbar - (90.222.687-F593-4.738-B738-FBEE9C7B26DF) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ UIBHO.dll
Ø16 - DPF: (1D4DB7D2-6EC9-47A3-BD87-1E41684E07BB) -- http://ak.exe.imgfarm.com/images/noc...aniaFWBInitial Setup1.0.0.15-3.cab
O24 - Desktop Component 0: (no name) -- https: / / www.yourpsp.com / i / psp_registration / bg_page.gif
O24 - Desktop Component 1: (no name) -- http://www.wwe.com/superstars/smackd...onphotos/30.jp g

Aizveriet visas, izņemot HijackThis un noklikšķiniet uz "Labot logi pārbauda"

Joprojām ir ieraksti no Symantec / Norton. Jūs varat palaist noņemšanas rīks vēlreiz.

Ir tīrīšanas vīrusa flash diski instruments, bet es nedomāju, ka tas strādās xd kartes.

Es esmu par zaudējumiem, ko darīt ar brīdi, bet es paskatīties un redzēt, vai es varu vērsties kaut augšu.

Old Novembris 29, 2007, 16:25
Moderator Group

Es varētu atrast neko citu, nekā evilfantasy atrasts vai nu. Tas izskatās diezgan tīrs man.

Vai jūs zināt, ja jūsu dēls laiž neko XD kartes, kas nav fotogrāfijas? Nekad nav dzirdējuši par personai saņemt vīrusu no tiem pirms

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Novembris 29, 2007, 16:37
Donors Group

pats šeit .. Vai ir vēl enuf istabu tām kartēm noturēt vīrusu .. sumets up tho jo tās ietekmē jūsu pc .. ja sliktākajā coms tam jūs varētu tikai atkārtoti instalēt windows id formāts Harddrive tho vispirms atbrīvoties no eney vīrusi ... thats wot id doo insted of messing aptuveni tryin noteikt pc, kā tas skan, man sumets devusies patiešām Rong. . Kas attiecas uz karti savā beond me hehe:)

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1,50 GIG DDR
Graphics Card (s):
256MB PCI G-force
Sound Card:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
pasūtījuma gadījumā un 650W PSU
Dzesēšana:
DIY gaisa dzesēšanu Heatsink
Tīkla / Internets:
neapstrādāta 50Mbps
Monitor (s):
ACER 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Loga 7 Ultimate
Old Novembris 30, 2007, 11:57
Donors Group

Hi guys paldies par atbildēm. Man ir veikta pārbaude jums iesaka un es gāju pa dažādām Symantec un Norton mapes un svītrots viss manuāli. I've got 3 attēli kreisi, ka darīs izdzēst NAVShExt.loc, NavShExt.dll un isRes.dll. Jebkuras idejas, ko šie jādara un kā es varu izdzēst? Norton Removal Tool un normālā atcelšana nepalīdzēs. Es esmu mazliet apnikuši Norton tie pat nav atbildes uz manu e-pastiem.
Man arī bija affined raktuvju apskatīt xd karti. Viņš lieto linux un teica, tam bija vīrusu sāknēšanas sektoru, kas arī bojāti otrā nozarē, lai viņš mēģina pārformatēt to me.
Ņemot beidzot sakārtoti visu to, ko jūs ieteiktu man atstāt darboties ar sistēmu?
Man AVG spyware, Superantispyware, BHO tīru, Trojas mednieks apsardzes un Avast.
Thanks again
Old Novembris 30, 2007, 12:08
Loceklis

NAVShExt.loc atrodas apakšmapi ar "C: \ Program Files". Pazīstams failu izmērus Windows XP ir 9.376 baiti (83% no visiem gadījuma), 9.328 baitiem.
. Dll file (Dynamic Link Library) ir īpaša veida Windows programmas, kas satur funkcijas, citas programmas var zvanīt. This. Dll failu var injicēt visiem ekspluatācijas procesiem un to var mainīt vai manipulēt ar savu uzvedību. Process nav datnes apraksts. Programma nav redzama loga. Fails NAVShExt.loc ir Verisign paraksta failu. NAVShExt.loc ir ciparparaksts. Nav detalizētu aprakstu par šo pakalpojumu. To var mainīt uzvedību, citas programmas vai manipulētu ar citām programmām. Fails nav Windows sistēmas failu. NAVShExt.loc šķiet saspiestu failu. Tādējādi tehniskās drošības novērtējums ir 58% bīstamas

NavShExt.dll -- skatīt iepriekš

isRes.dll -- kaut ko darīt ar instalētu rutīnu es domāju. Vislabāk atstāt arī tikai
Old Novembris 30, 2007, 12:22
Moderator Group

Nospiediet CTRL + ALT + DELETE (visi vienlaikus), lai atvērtu uzdevumu pārvaldnieku.

Noklikšķiniet uz cilnes Procesi un meklēt NAVShExt un NavShExt arī meklēt sakara ar Symantec, Norton un tiesības uz tām un izvēlieties Beigt procesu.

Tad aiziet un mēģināt izdzēst.

isRes.dll kā Mbonwick teicu atstās vien.

Attiecībā uz drošību, kas izskatās labi, tu varētu arī izbraukšana WinPatrol 2.007 2007 versiju ir bezmaksas, tādejādi nav download WinPatrol Plus, kas ir samaksājis versiju.

Old Novembris 30, 2007, 12:56
Donors Group

bija skatīties, bet ne darbojas. Tikko no ziņkārības manas sistēmas idle process vienmēr šķiet, darbojas apmēram 98% mem lietošanas! ir tas, ka labi? Un arī pastāv veids, kā uzzināt, ko visi ekspluatācijas procesus? veida izskaidrot taskmanager.
sorry pēdējo jautājumu jūs zināt kaut ko, lai pārbaudes kartes un usb diskus?
Urravas
Old Novembris 30, 2007, 12:59
Moderator Group

Process Explorer

Arī pievienot jaunus HijackThis log un es redzēt, ja es nevaru atrast tajā procesos.

Old Novembris 30, 2007, 13:20
Donors Group

log slēgtās
Attached Files
File Type: txt hijackthis3.txt (14.3 KB, 4 viedokļi)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.