![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max toată lumea, am un virus cred că problema. Fiul meu a ramas sa FUJI card xD în Prietenii computer şi descarce cateva fotografii pe la ea. Când a pus-o înapoi în camera lui nu ar citi. Am luat-o si a pus-o la mine în calculator şi am încercat să-l citiţi şi "My Computer" prog doar se blochează şi nu va citi. Am încercat să-l reformat în camera lui, dar încă nu reuşeşte să-l citesc. Am încercat apoi să rulaţi Norton în cazul în care am avut un virus de la carte, dar că nu vor fi difuzate acum fie! Am încercat să eliminaţi şi reinstalaţi Norton chiar folosind eliminarea instrument, dar care nu pare a funcţiona. Cred ca eu am "ceva" blocarea acestuia. Am fost de lectură prin posta malware-ului de instalare şi care au urmat cea mai mare parte a paşi. Deşi scanare antivirus AVG am fugit în modul de siguranţă a lucrat, dar nu a reuşit să salveze de jurnal. M-am întâlnit-o din nou în modul normal şi au scris că în loc. Am instalat stai antivirus, BHOclean, Superantispyware şi AVG antispyware şi stânga mea de pe computer pentru a obţine cu ea. Nu am încercat din nou cartea de credit şi sunt reticente în a pune orice alte carduri, stick USB sau de pe spatele meu ipods la sistem, până când ştiu ei curat. Deci, dacă aţi putea să-mi verifica log-urile şi să-mi cum să curăţaţi carte Aş aprecia. Noroc Tim |
|
| |||
| |||
| Bine ati venit la TCF. Nu pot vedea nici un malware în HijackThis log dar există som intrări pentru a curăţa. Deschide HijackThis şi selectaţi "Fă-un sistem de scanare numai" Se pune un semn de selectare lângă: O2 - BHO: (no name) - (1E8A6170-7264-4D0F-BEAE-D42A53123C75) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ NppBho.dll O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O3 - Toolbar: Wanadoo - (8B68564D-53FD-4293-B80C-993A9F3988EE) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Wanadoo \ WSBar \ WSBar.dll (fişierul lipseşte) O3 - Toolbar: Arata Norton Toolbar - (90222687-F593-4738-B738-FBEE9C7B26DF) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ UIBHO.dll O16 - DPF: (1D4DB7D2-6EC9-47A3-BD87-1E41684E07BB) -- http://ak.exe.imgfarm.com/images/noc...aniaFWBInitial Setup1.0.0.15-3.cab O24 - Desktop Component 0: (fără nume) -- https: / / www.yourpsp.com / i / psp_registration / bg_page.gif O24 - Desktop Component 1: (fără nume) -- http://www.wwe.com/superstars/smackd...onphotos/30.jp g Închideţi toate ferestrele cu excepţia HijackThis şi faceţi clic pe "Fix verificate" Există încă intrările de la Symantec / Norton. Este posibil să doriţi să rulaţi eliminarea instrument din nou. Nu este un instrument de curăţare a virusului de la flash drive, dar nu cred că aceasta va funcţiona pe un card xD. Sunt la o pierdere pe ce să fac în momentul de faţă, dar mă voi uita-te in jur si sa vedem daca pot activa până nimic. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş putea găsi nimic, altele decât ceea ce evilfantasy fie găsit. Pare destul de clar pentru mine. Ştiţi dacă fiul tău pus nimic pe card XD, altele decât fotografii? N-am auzit de o persoană obţine un virus de pe unul dintre ei, înainte de
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| acelaşi aici .. e acolo, chiar enuf camera de pe carduri pentru a le ţine un virus .. sumets până Thợ ca PC-ul afectat .. în cazul în care cel mai rău coms să-l ai putea sa ai instala Windows id formata harddrive Thợ prima sa scap de virusi ... eney thats wot id doo insted de joc în jurul Încerc să stabilească în bucăţi ca suna pentru a-mi sumets mers foarte rong. . ca pentru carte beond sa-mi hehe:)
| |||
| |||
| Salut baieti mulţumesc pentru răspunsuri. Am făcut ce a verifica şi a sugerat că m-am dus prin diferite Symantec Norton şi foldere şi a şters tot manual. Am 3 imagini stânga, care va face şterge NAVShExt.loc, NavShExt.dll şi isRes.dll. Toate aceste idei ce face şi cum pot să le ştergeţi? Norton eliminarea instrument normal şi îndepărtarea nu ar funcţiona. Sunt un pic cam saturat de Norton pe care le-au nici măcar nu a răspuns la mesajele de poştă electronică. Am avut, de asemenea, affined de-a mea uita-te la card xD. El a folosit linux şi a spus că a avut un virus în sectorul de încărcare, care are de asemenea, cel de-al doilea corupt sector atât de el încearcă să reformat-o pentru mine. Având în final, sortate în tot ce-ai sugera să las care rulează pe sistem? Am AVG spyware, Superantispyware, BHO curat, troieni vanator de pază şi stai. Mulţumesc încă o dată |
|
| |||
| |||
| NAVShExt.loc se află într-un subfolder din "C: \ Program Files". Cunoscut fişier dimensiuni pe Windows XP sunt 9376 octeţi (83% din toate apariţie), 9328 bytes. A. Dll (Dynamic Link Library) este un tip special de program Windows care conţin alte programe de funcţii care pot apela. Această. Dll poate fi injectat la toate procesele care rulează şi se pot schimba sau manipula comportamentul lor. Procesul nu are nici un fişier de descriere. Programul nu are nici o fereastra vizibil. File NAVShExt.loc este un Verisign semnat fişier. NAVShExt.loc este semnat digital. Nu există nici o descriere detaliată a acestui serviciu. Se poate schimba comportamentul de alte programe sau manipula alte programe. Fişierul nu este un sistem Windows fişier. NAVShExt.loc pare să fie un fişier comprimat. Prin urmare, tehnică de securitate este de rating 58% periculoase NavShExt.dll -- a se vedea mai sus isRes.dll -- ceva de-a face cu instalează rutina cred. Cel mai bun stânga şi în pace |
|
| |||
| |||
| Apăsaţi Ctrl + Alt + şterge (toate în acelaşi timp) pentru a aduce o Task Manager. Faceţi clic pe fila Procese şi căutaţi NAVShExt şi NavShExt de asemenea, căutaţi nimic de a face cu Symantec sau Norton şi le faceţi clic dreapta şi alegeţi End Process. Atunci du-te şi să încercaţi să ştergeţi-le. isRes.dll Mbonwick am spus ca ar lăsa în pace. În măsura în care este de securitate, care arată bine, s-ar putea de asemenea a verifica afară WinPatrol 2007 Versiunea din 2007 este liber asa ca nu a descărca WinPatrol Plus, care este plătit versiune. |
|
| |||
| |||
| a avut o privire, dar nici nu se execută. Doar din curiozitate pe sistemul meu inactiv proces mereu pare a fi difuzate circa 98% mem de utilizare! este că nu-i asa? Şi, de asemenea, există o modalitate de a afla ce toate procesele sunt difuzate? un fel de a explica taskmanager. Ne pare rău ultima întrebare stii nimic de faptul că verificarea şi carduri de stocare USB? Noroc |
|
| |||
| |||
| Process Explorer De asemenea, se ataşează un nou log HijackThis si voi vedea daca pot gasi de procese în el. |
|
| |||
| |||
| log închisă |
![]() |
|
| Marcaje |