мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Неубие са проблемом

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. Мар 2007, 15:45
Донаторска Група

Default Неубие са проблемом

Здраво свима, имам проблем вирус мислим. Мој син његов заглави Фуји КСД картице у рачунар и његови пријатељи преузимање неке фотографије на њега. Кад је ставите назад у његову камера не би прочитали. Узимао сам га ван и стави је у мој рачунар и покушао прочитати и на "мој рачунар" напретка само заглави и неће читати. Покушао сам га у његовој реформатизовати камере, али још увек не успије прочитати.
Ја покушава за трчање Нортон у случају имао сам вирус од картица, али да се неће приказивати ни сада! ЈА суђен уклоните и поново инсталирате Нортон чак помоћу алата за уклањање али тај се 'чинити се за посао. Ваљда сам добио 'нешто' блокирања је.
Иве 'био читање путем злонамерних програма упутства постављање и имати следе већина је корака. Иако је АВГ Антивирусни помно што сам ишла у безбедном начину рада радила али није успио сачувати лог. Еарлы сам га поново у нормалном начину рада и имају постед да уместо.
Иве 'инсталиран Аваст Антивирусни, БХОцлеан, Суперантиспыуаре и АВГ протушпијунских и оставила мој рачунар да бисте добили на са њом.
Нисам покушао картице опет и нерадо сам ставити било које друге картице, УСБ штапићима или иПодс мој повратак на систем док не знам њен чист.
Дакле, ако бисте могли да проверите свој логове и саветовати ме како да то чист картицу бих стварно поштовати то.
Цхеерс Тим
Аттацхед Филес
File Type: txt Цопы оф хијацктхис.ткст (15,1 КБ, 10 погледа)
File Type: txt битдефендер сцан.ткст (17,2 КБ, 8 погледа)
Old 29. Мар 2007, 16:03
Модератор / ица групе

Добродошли на ТЦФ.

ЈА донт 'видјети било који штетни садржај у ХијацкТхис лог али постоје сом уносе се поспремити.

Отвори ХијацкТхис и изаберите "Да ли је систем скенирати само"

Ставите ознаку уз:

О2 - БХО: (но наме) - (1Е8А6170-7264-4Д0Ф-БЕАЕ-Д42А53123Ц75) - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ цоСхаред \ Броусер \ 1.0 \ НппБхо.длл
О2 - БХО: (но наме) - (7Е853Д72-626А-48ЕЦ-А868-БА8Д5Е23Е045) - (но филе)
Ӧ3 - Тоолбар: Уанадоо - (8Б68564Д-53ФД-4293-Б80Ц-993А9Ф3988ЕЕ) - Ц: \ програма ~ 1 \ Уанадоо \ УСБар \ УСБар.длл (филе миссинг)
Ӧ3 - Тоолбар: Нортон Схоу Тоолбар - (90222687-Ф593-4738-Б738-ФБЕЕ9Ц7Б26ДФ) - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ цоСхаред \ Броусер \ 1.0 \ УИБХО.длл
О16 - ДПФ: (1Д4ДБ7Д2-6ЕЦ9-47А3-БД87-1Е41684Е07ББ) -- хттп://ак.ексе.имгфарм.цом/имагес/ноц...аниаФУБИнитиал Сетуп1.0.0.15-3.цаб
О24 - Десктоп Цомпонент 0: (но наме) -- хттпс: / / ууу.ыоурпсп.цом / и / псп_регистратион / бг_паге.гиф
О24 - Десктоп Компонента 1: (но наме) -- хттп://ууу.ууе.цом/суперстарс/смацкд...онпхотос/30.јп г

Затвори све прозоре осим ХијацкТхис и кликните на "Фикс цхецкед"

Још увек уносе из Сымантец / Нортон. Ви мај желите приказују уклањање алат поново.

Ту је и средство за чишћење од вируса фласх дискове, али не мислим да ће радити на КСД картице.

Ја сам на губитку на шта учинити у овом тренутку, али ја ћу гледати около и видети ако ја могу заузврат ништа горе.

Old 29. Мар 2007, 16:25
Модератор / ица групе

ЈА могао наћи ништа друго него оно што евилфантасы пронашао било. Изгледа прилично чисто за мене.

Знате ли да ако је ваш син ставити било што о КСД картице осим фотографије? Не постоји особа која добије вирус на једној од њих пре

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 29. Мар 2007, 16:37
Донаторска Група

овде је исто .. има чак и енуф соба на њима картице држати вирус .. суметс уп мада као погођена рачунара .. ако је најгоре цомс га могли једноставно поново инсталирате систем Уиндоус ид форматирате харддриве мада првима добили ослободити од вируса ... енеы кноткле тај ид доо инстед оф мессинг око трыин то поправили пц као што звучи ми суметс отишао Ронг стварно. . картице, као и за његове беонд мене хехе:)

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 30. Мар 2007, 11:57
Донаторска Група

Бок момачки хвала за одговоре. Учинио сам вас чека предложен и ја ишли кроз разне Сымантец и Нортон фасцикле и бришу све ручно. Имам 3 слика лево да ће учинити брисање НАВСхЕкст.лоц, НавСхЕкст.длл и исРес.длл. Било који идеја што је то урадити и како их могу обрисати? Нортон уклањање алат и нормалне уклањања неће функционисати. Ја сам мало храњен горе са Нортон нису ни одговорили на мој е-маил адреса.
Такође сам имао блиско сродан минско погледати КСД картице. Он користи Линукс и упита га учини да има вирус у боот сектор, који је такође оштећен другом сектору тако он покушава реформатизовати то за мене.
Након што су се напокон редају све што си предлажемо вам остављам приказују на систем?
Имам АВГ спыуареа, Суперантиспыуаре, БХО чисти, тројанских ловац страже и аваст.
Хвала опет
Old 30. Мар 2007, 12:08
Мембер Гроуп

НАВСхЕкст.лоц налази се у потфасциклу у "Ц: \ Програм Филес". Познати величина датотеке на Уиндоус КСП су 9376 бытес (83% свих појава), 9328 бајта.
А. длл филе (Дынамиц Линк Либрары) је посебна врста програма Уиндоус садржи функције које други програми могу назвати. Овај. Длл датотека може се убризгава у све покренуте процесе и може променити своје понашање или манипулисати. Процес нема опис слике. Програм нема видљивих прозора. Филе НАВСхЕкст.лоц је Верисигн потписана датотека. НАВСхЕкст.лоц је дигитално потписан. Нема детаљног описа за ову услугу. Она може променити понашање у другим програмима или манипулише другим програмима. Датотека није Уиндоус сыстем филе. НАВСхЕкст.лоц Открили смо компримираних датотека. Стога техничке безбједности рејтинг 58% опасно

НавСхЕкст.длл -- види горе

исРес.длл -- нешто радити са инсталл рутина мислим. Најбоље лево на миру
Old 30. Мар 2007, 12:22
Модератор / ица групе

Притисните Цтрл + Алт + избришете (све у исто време) да пренесу горе задатак водитељ.

Кликните на картицу процеси и потражите НАВСхЕкст и НавСхЕкст такође тражити било што радити с или Сымантец Нортон и право кликните на њих и изаберете Енд Процесс.

Онда иди и покушати да их избришете.

исРес.длл као Мбонуицк рекао бих оставити на миру.

Сто се тице безбедности да изгледа добро, можете проверити УинПатрол 2007 2007 верзија је бесплатан па не скидати УинПатрол Плус која је плаћена верзија.

Old 30. новембар 2007, 12:56
Донаторска Група

имала је формат, али не ради. Довољно је из радозналости мој систем мирује процес увек изгледа као да се изводи око 98% мем обичај! је да је у праву? И постоји ли неки начин проналажења што све приказују процеси? својеврсно објаснити таскманагер.
Жао нам је задње питање да ли ви знате шта чекове и картице УСБ дискове?
Живели
Old 30. новембар 2007, 12:59
Модератор / ица групе

Процесс Експлорер

Такође, придати нову ХијацкТхис лог а ја ћу видети ако Ја могу наћи процесима у њему.

Old 30. Мар 2007, 13:20
Донаторска Група

записник у прилогу
Аттацхед Филес
File Type: txt хијацктхис3.ткст (14,3 КБ, 4 погледа)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц