![]() |
|
| |||
| |||
| Selam herkese, ben sanırım bir virüs sorunum var. Oğlum arkadaşları bilgisayarınıza kendi Fuji xD kart takılmış ve bunun için bazı fotoğrafları indirebilirsiniz. Ne zaman geri onun kameranın okumak değildir koydum. Ben de aldım ve bilgisayara koy ve sadece ve kilitleri okumak won't 'Bilgisayarım' disiplini okumak için çalıştı. Onun kamera onu yeniden biçimlendirmek çalıştım ama hala okumak için başarısız olur. Daha sonra kuzey çalışmasına durumda ben kartı bir virüs vardı ama şimdi ya çalıştırılmayacak çalıştı! Ben kaldırmak ve kuzey yeniden bile temizleme aracı kullanarak denedim ama çalışmıyor gibi görünüyor. Sana bir şey 'o engelleme var galiba. Ben kötü amaçlı yazılım gönderme talimatları ile ve okuma oldum adımları en izlemiştir. Her ne kadar AVG antivirüs I güvenli modda çalıştırdım tarama çalıştı ama günlük kaydetmek için başarısız oldu. Tekrar normal modda ve koştum ki yerine göndermiştiniz. Ben avast antivirus, BHOclean, Superantispyware ve AVG Casus Yazılım Önleme yüklediniz ve birlikte almak için benim bilgisayar kaldı. Kadar açık biliyorum tekrar ve sistem için diğer kartları, USB stickler veya benim Ipods geri koymak konusunda isteksiz am kartı hiç denemedim. Eğer benim günlükleri kontrol edebilir ve nasıl çok takdir ediyorum kartını silmek için bana bildiriniz. Şerefe Tim |
|
| |||
| |||
| Hoşgeldiniz TCF için. Ben ancak HijackThis günlük hiçbir kötü amaçlı yazılım görmüyorum oraya temizlemek için som girdiler. Açık HijackThis ve "bir sistem taraması yapın sadece" Bir onay işareti yanındaki Yeri: O2 - BHO: (no name) - (1E8A6170-7264-4D0F-BEAE-D42A53123C75) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ NppBho.dll O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O3 - Toolbar: Wanadoo - (8B68564D-53FD-4293-B80C-993A9F3988EE) - C: \ progra ~ 1 \ intern Wanadoo \ WSBar \ WSBar.dll (eksik) dosyası O3 - Toolbar: Show Norton Toolbar - (90222687-F593-4738-B738-FBEE9C7B26DF) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ UIBHO.dll O16 - DPF: (1D4DB7D2-6EC9-47A3-BD87-1E41684E07BB) -- http://ak.exe.imgfarm.com/images/noc...aniaFWBInitial Setup1.0.0.15-3.cab O24 - Desktop Component 0: (no name) -- https: / / www.yourpsp.com / i / psp_registration / bg_page.gif O24 - Desktop Component 1: (no name) -- http://www.wwe.com/superstars/smackd...onphotos/30.jp G Kapat HijackThis ve "ayarı dışında tüm pencereleri" kontrol Hala Symantec girişlerini / kuzey vardır. Tekrar temizleme aracı çalıştırmak isteyebilirsiniz. İşte flash sürücüler den virüs temizleme için bir araçtır, ama bir xD kart üzerinde çalışacağını sanmıyorum. Ben şu anda yapmak için zararına ama ben çevresinde görünür ve eğer herhangi bir şeyi açabilirsiniz bakın. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne evilfantasy daha başka hiçbir şey bulabiliriz ya bulundu. Çok bana temiz görünüyor. Eğer oğlu olan XD kart fotoğraflar dışında herhangi bir şey koymak sen biliyor musun? Asla bir kişinin bir tanesi önce bir virüs elde duymadım
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Burada .. aynı bunların üzerinde kartlarını bir virüs .. onun etkilenen PC .. olarak tho kadar sumets tutun bile enuf room Eğer kötü coms sadece sabitdisk tho ilk kimliği biçimi pencereleri yeniden yüklemek sizce için eney virüs kurtulun ... wot kimliği doo # çalışıyor yaklaşık düzeltmek için oynamayı ve insted şu elde olarak bana sesler bilgisayar gerçekten rộng gitti sumets. . onun bana hehe beond kart gibi:)
| |||
| |||
| Cevapların için Selam çocuklar teşekkürler. Size önerilen ve çeşitli Symantec ve Norton klasör ve silinmiş her şeyi el ile geçti onay yaptınız. 3 dosyaları NAVShExt.loc, NavShExt.dll ve isRes.dll silmek yapacak sol var. Bu ne herhangi bir fikir ve nasıl silebilirim? Norton temizleme aracı ve normal kaldırma çalışması değildir. Biraz kuzey ile bile benim e-posta cevap değil bıktığını yaşıyorum. Ayrıca, xD kart at mayın benzeri bir affined vardı. Linux kullanılan ve böylece benim için yeniden çalışıyor's da ikinci sektör bozuk olan önyükleme sektörü, bir virüs var söyledi. Sonunda ne ben sisteminde çalışan bırakmak öneririz yapmak herşeyi düzenlenmiş mu yaşıyorsunuz? Ben casus yazılım, Superantispyware, BHO temiz AVG var, trojan avcısı koruma ve avast. Tekrar teşekkürler |
|
| |||
| |||
| NAVShExt.loc bir alt klasör içinde "yer C: \ Program Files". Windows XP'de dosya boyutları Bilinen 9376 byte tüm gerçekleştikten sonra (83%), 9328 byte vardır. A. Dll dosyası (Dinamik Bağlantı Kütüphanesi) Windows programı diğer programları arayabilirsiniz işlevler içeren özel bir türüdür. Bu. Dll dosyası tüm çalışan süreçleri ve enjekte edilebilir değiştirebilir veya davranışlarını değiştirebilecek. Bu süreç hiçbir dosya tanıtmamış. Program hiçbir görünür pencere vardır. NAVShExt.loc Dosya bir Verisign dosya imzaladı. NAVShExt.loc dijital olarak imzalanmıştır. Bu hizmetin hiçbir ayrıntılı açıklamasıdır. Diğer programların davranışını değiştirebilir veya diğer programları işlemek. Dosya, bir Windows sistem dosyası değil. NAVShExt.loc sıkıştırılmış bir dosya gibi görünüyor. Bu nedenle teknik güvenlik derecesi ise 58% tehlikeli NavShExt.dll -- Yukarıda gördüğünüz isRes.dll -- şey sanırım yüklemek yordamları ile ilgili. En iyi yalnız kaldı |
|
| |||
| |||
| Ctrl + Alt + (aynı anda) görev yöneticisini açmak için silin. Tıklayın işlemler sekmesi ve arayın NAVShExt ve NavShExt da bakın hiçbir şey onları ve İşlemi Sonlandır'ı seçin veya Symantec Norton ve sağ tıklama ile yapmak. Sonra gidip silmek çalışın. isRes.dll olarak Mbonwick Ben yalnız bırakmak söyledi. Bildiğim kadarıyla güvenlik görünüyor iyi de kontrol edebilirsiniz WinPatrol 2007 2007 sürümü bu nedenle WinPatrol Plus olan ücretli sürümü indirme yapmak serbesttir. |
|
| |||
| |||
| bir göz vardı ama ne çalışıyor. Sadece meraktan benim sistem boşta işlemi hakkında her zaman% 98 Mem kullanım çalışıyor gibi görünüyor! Bu doğru mu? Ayrıca tüm çalışan süreçleri ne olduğunu bulmaya bir yolu nedir? bu taskmanager açıklamak bir tür. Maalesef son soru şey bildiğimiz da kontrol kartları ve USB sürücüleri? Peynir |
|
| |||
| |||
| Process Explorer Ayrıca, yeni bir HijackThis iliştirebilirsiniz giriş ve eğer bu işlemler bulabilirsiniz Ben göreceksiniz. |
|
| |||
| |||
| kapalı oturum |
![]() |
|
| Bookmarks |