менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Новачок з проблемою

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 листопада 2007, 15:45
Донор групи

Default Новачок з проблемою

Привіт всім, у мене є вірус проблему, я думаю. Мій син засунув Fuji XD карту в свій комп'ютер друзі і завантаження фотографій на нього. Коли він поклав його назад в камеру він не читатиме. Я взяв його і поклав його в своєму комп'ютері і намагається читати і "Prog" Мій комп'ютер "просто блокується і не читатиме. Я намагався переформатувати його в камеру, але вона до цих пір не читав.
Потім я спробував запустити Нортон в разі, у мене був вірус з картки, але, що не буде працювати ні зараз! Я намагався видалити і перевстановити Нортон навіть при використанні інструмент для видалення, але це не працює. Я думаю, у мене "щось" не блокувати його.
Я читав через шкідливих інструкцій проводки та й пішли самі кроки. Хоча AVG Antivirus сканування я побіг в безпечному режимі, але працювала вона не змогла зберегти журнал. Я побіг знову в нормальному режимі і мають Написав, що замість.
Я встановив Avast Antivirus, BHOclean, SUPERAntiSpyware і AVG AntiSpyware і я залишила свого комп'ютера, щоб отримати на з нею.
Я не пробував картка ще раз і не хотілося б покласти будь-які інші карти, USB-палички чи мій Ipods назад у систему, поки я не знаю своїй чистоті.
Так що якщо ви змогли перевірити свої журнали і повідомити мені, як до чистої карти я дійсно ціную це.
Cheers Тім
Прикріплені файли
File Type: txt Копію hijackthis.txt (15.1 Кб, 10 переглядів)
File Type: txt BitDefender scan.txt (17,2 КБ, 8 переглядів)
Old 29 листопада 2007, 16:03
Модератор групи

Ласкаво просимо до ФМС.

Я не бачу ніяких шкідливих програм в лог HijackThis, але є сом записів з очищення.

Відкрите HijackThis і виберіть пункт "Виконати перевірку системи тільки"

Встановіть прапорець:

O2 - BHO: (без назви) - (1E8A6170-7264-4d0f-BEAE-D42A53123C75) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Загальні \ coShared \ Browser \ 1.0 \ NppBho.dll
O2 - BHO: (без назви) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (немає файлу)
O3 - Toolbar: Wanadoo - (8B68564D-53FD-4293-B80C-993A9F3988EE) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Wanadoo \ WSBar \ WSBar.dll (файл відсутній)
O3 - Toolbar: Показати Нортон Toolbar - (90222687-F593-4738-B738-FBEE9C7B26DF) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Загальні \ coShared \ Browser \ 1.0 \ UIBHO.dll
O16 - DPF: (1D4DB7D2-6EC9-47A3-BD87-1E41684E07BB) -- http://ak.exe.imgfarm.com/images/noc...aniaFWBInitial Setup1.0.0.15-3.cab
О24 - Шпалери на робочий складову 0: (без назви) -- HTTPS: / / www.yourpsp.com / I / psp_registration / bg_page.gif
О24 - Шпалери на робочий Компонент 1: (без назви) -- http://www.wwe.com/superstars/smackd...onphotos/30.jp G

Закрийте всі вікна, крім HijackThis і натиснути кнопку "Fix Перевірено"

Є ще записи з Symantec / Нортон. Ви можете запустити засіб видалення знову.

Існує утиліта для очищення від вірусів флеш-диски, але я не думаю, що вона буде працювати на XD карти.

Я в розгубленості, що робити в той момент, але я дивлюся навколо і бачу, чи можу я свою чергу, нічого вгору.

Old 29 листопада 2007, 16:25
Модератор групи

Я не знайшов нічого іншого, ніж evilfantasy знайдено небудь. Це виглядає досить чистою до мене.

Чи знаєте ви, якщо ваш син покласти що-небудь на карті XD крім фотографій? Ніколи не чув, щоб чоловік, отримуючи вірус на одному з них до

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 29 листопада 2007, 16:37
Донор групи

Тут же .. є навіть Enuf кімнату на них картами провести вірус .. sumets до Тхо в якості потерпілого комп'ютера .. якщо гірше КМ на нього можна просто повторно встановіть Windows ID формат жорсткого диска Тхо перше, щоб позбутися від Еней віруси ... Thats WOT ID Doo insted з возитися зробиш, щоб виправити ПК, як це звучить для мене sumets Gone дійсно Ронг. . Що стосується карт своєї beond мені Хе-хе:)

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 30 листопада 2007, 11:57
Донор групи

Привіт хлопці спасибі за відповіді. Я зробив перевірку Ви запропонували, і я пройшов через різні Symantec і Нортон папки і видалити все вручну. Я отримав 3 файли, які залишаються, що буде робити видалити NAVShExt.loc, NavShExt.dll і isRes.dll. Будь-які ідеї, що цим робити і як я можу їх вилучити? Нортон інструмент видалення і нормального видалення не буде працювати. Я набрид Нортон вони навіть не відповіли на мої листи.
Я також мав афіновані мій погляд на XD карти. Він використовував Linux і сказав, що це є вірус в завантажувального сектору, який також пошкоджені другому секторі, з тим він намагається переформатувати його для мене.
Остаточно все впорядковано, який ви пропонуєте мені залишити, що працюють в системі?
В мене AVG шпигунських програм, SUPERAntiSpyware, BHO Чистота, Trojan Guard мисливця і Avast.
Ще раз спасибі
Old 30 листопада 2007, 12:08
Член групи

NAVShExt.loc знаходиться в підкаталозі "C: \ Program Files". Відомі розмірів файлів у Windows XP є 9376 байт (83% від всіх пригод), 9328 байти.
. DLL-файлів (Dynamic Link Library) являє собою спеціальний тип вікна програми, яка містить функції, що й інші програми можуть дзвінка. This. DLL-файлів можна вводити для всіх запущених процесів і може змінювати чи маніпулювати їхньою поведінкою. Процес не має опис зображення. Програма не має видимого вікна. NAVShExt.loc файлу є Verisign підписаного файлу. NAVShExt.loc має цифровий підпис. Існує немає докладного опису цієї служби. Він може змінити поведінку інших програмах або маніпулювати іншими програмами. Файл не є системою Windows File. NAVShExt.loc здається, стислих файлів. Тому технічної безпеки рейтинг 58% небезпечні

NavShExt.dll -- див. вище

isRes.dll -- щось робити з інсталяції я думаю. Краще залишити добра добра не шукають
Old 30 листопада 2007, 12:22
Модератор групи

Натисніть сполучення клавіш CTRL + ALT + DEL (все в той же час), щоб довести до диспетчера завдань.

Перейдіть на вкладку Процеси і шукати NAVShExt і NavShExt також шукати нічого спільного з Symantec або Нортон і клацніть правою кнопкою миші і вибрати їх Завершити процес.

Потім переходьте і спробуйте видалити їх.

isRes.dll Mbonwick як я сказав би залишити в спокої.

Що стосується безпеки, яка добре виглядає, ви можете також перевірити WinPatrol 2007 2007 версії є безкоштовним, тому не завантажуйте WinPatrol Plus яка є платною версії.

Old 30 листопада 2007, 12:56
Донор групи

було дивитися але не працює. Просто з цікавості мого System Idle Process завжди, здається, працює близько 98% MEM використання! це правильно? А також чи є спосіб довідатися, що всіх запущених процесів? якийсь пояснити TaskManager.
На жаль останній питання, ви знаєте все, що перевірки карт і USB-диски?
Ура
Old 30 листопада 2007, 12:59
Модератор групи

Process Explorer

Крім того, додає новий HijackThis журналу і я побачу, якщо я можу знайти в ньому.

Old 30 листопада 2007, 13:20
Донор групи

Вхід додаються
Прикріплені файли
File Type: txt hijackthis3.txt (14.3 Кб, 4 переглядів)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.