μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Norton Antivirus και τα κινητά τηλέφωνα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30ης Μαρτίου 2007, 19:26
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Norton Antivirus και τα κινητά τηλέφωνα

Επιτρέψτε μου να σας πω ... κινητό τηλέφωνο οι ιοί είναι κοινά εδώ στις Φιλιππίνες και το τηλέφωνό μου έχει μολυνθεί από ένα.

Υπάρχει κάποιος που έχει οποιαδήποτε συμβουλή σε βγει ... Χρειάζομαι την καταπολέμηση του ιού του Norton για το κινητό μου;
Old 30ης Μαρτίου 2007, 21:59
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Norton Antivirus και τα κινητά τηλέφωνα

PC έκδοση του Norton Antivirus δεν μπορεί να εντοπίσει το κινητό τηλέφωνο ιούς. Μπορεί να υπάρχουν εκδόσεις των προγραμμάτων αντιμετώπισης ιών που δημιουργήθηκε ειδικά για κινητά τηλέφωνα, αλλά με τις γνώσεις μου Symantec / Norton δεν έχει ακόμα μια τέτοια εκδοχή. Συνολικά, έχουν γίνει πολύ λίγες περιπτώσεις του κινητού τηλεφώνου τους ιούς και τα περισσότερα από αυτά φάνηκαν να είναι «παγίδες» ή κακόβουλου λογισμικού, αλλά δεν πραγματικό ιούς.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.