פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

Norton AntiVirus ו טלפונים ניידים

Reply

שרשרת כלים
Old 30 מרץ 2007, 19:26
קבוצת חברות חדשות

Default Norton AntiVirus ו טלפונים ניידים

תן לי לספר לך ... טלפון סלולרי וירוסים הם נפוצים כאן בפיליפינים ואת הטלפון שלי נגוע אחד.

האם יש לך עצה מישהו בהסרת אותו ... האם אני צריך את Norton אנטי וירוס עבור הנייד שלי?
Old 30 מרץ 2007, 21:59
קבוצת חברות חדשות

Default Norton AntiVirus ו טלפונים ניידים

גרסת המחשב האישי של Norton Antivirus לא יכול לאתר את הטלפון הנייד וירוסים. יתכנו גרסאות של תוכנות אנטי שנוצר במיוחד עבור טלפונים ניידים, אבל הידע שלי Symantec / Norton אין כזה גירסה עדיין. בסך הכל, היו מעט מאוד מקרים של טלפון סלולרי וירוסים וחלק מהם נראה hoaxes תוכנות זדוניות או וירוסים אבל לא אמיתי.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Kaspersky Antivirus 2009, Eset אנטי וירוס NOD32, McAfee Virusscan Enterprise runoades וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 2 3rd דצמבר 2008 13:54
לינוקס עשויה הכוח החדש של Nokia טלפונים ניידים Mike0001 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 1 8 יוני 2008 04:49
Norton AntiVirus בעיה. KingOmega וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 8 -27 פברואר 2008 11:32
היי, אני ריצ 'רד חדש עם טלפונים ניידים של בריטניה fonecctv ואציג את עצמך כאן 1 ה -15 בחודש נובמבר 2007 01:04
טלפונים ניידים BlueEew דיון Off topic 5 18 מרץ 2007 05:16
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.