mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Norton Antivirus ir mobilieji telefonai

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 30, 2007, 19:26
Naujas Narys

Default Norton Antivirus ir mobilieji telefonai

Let me tell you ... mobiliųjų telefonų virusai bendro čia, Filipinai ir mano telefonas yra užsikrėtę viena.

Ar kas nors yra šalinant jį patarimo ... Ar man reikia "Norton Anti-Virus for my mobile?
Old Kovas 30, 2007, 21:59
Naujas Narys

Default Norton Antivirus ir mobilieji telefonai

PC versija Norton AntiVirus negali nustatyti mobiliųjų telefonų virusai. Čia gali būti versijos antivirusinės programos sukurtą specialiai mobiliesiems telefonams, tačiau mano žiniomis Symantec / Norton neturi tokios versijos dar. Apskritai, buvo labai retais atvejais, mobiliųjų telefonų virusai ir dauguma jų pasirodė melagingos ar kenkėjiškų programų, bet ne realią virusai.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.