![]() |
|
| |||
| |||
| Ļaujiet man jums pateikt ... mobilo tālruņu vīrusi ir plaši šeit Filipīnas un mans telefons ir inficēts ar vienu. Vai kāds ir kāds padoms, nojaucot it ... Vai man ir Norton anti virus uz manu mobilo? |
|
| |||
| |||
| PC version of Norton Antivirus nevar atklāt mobilo telefonu vīrusi. Var būt versijas antivīrusu programmām, kas radītas speciāli mobilajiem telefoniem, bet man zināms Symantec / Norton nav šādas version yet. Kopumā ir bijuši tikai daži gadījumi, mobilā tālruņa vīrusu, un lielākā daļa no tiem izrādījās izjokošanas nolūkā vai malware, bet nav īsti vīrusiem. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Kaspersky Antivirus 2009, ESET NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 2 | 3 decembris 2008 13:54 |
| Linux var jauda jaunu Nokia mobilo telefonu | Mike0001 | Linux un alternatīvie OS | 1 | 8 jūnijs 2008 04:49 |
| Norton Antivirus problēmu. | KingOmega | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 8 | 27 februāris 2008 11:32 |
| Hi i am no richard ar jaunu mobilo tālruņu uk | fonecctv | Introduce Yourself Here | 1 | 15 novembris 2007 01:04 |
| Mobile Phones | BlueEew | Off Topic Discussion | 5 | 18 marts 2007 05:16 |
| Thread Tools | |
| |