az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Kuzey Antivirus ve Cep Telefonları

Reply

Konu Araçları
Old Mar 2007, 19:26 30.
Yeni Üye Grubu

Default Kuzey Antivirus ve Cep Telefonları

Beni buraya Filipinler ve Common bana telefon ile enfekte olduğunu ... cep telefonu virüsleri anlatayım.

Does anyone kaldırma herhangi bir tavsiye var ... Ben mobil cihazlar için kuzey anti virüs gerekir mi?
Old Mar 2007, 21:59 30.
Yeni Üye Grubu

Default Kuzey Antivirus ve Cep Telefonları

Norton AntiVirus PC versiyonu cep telefonu virüsleri algılayamaz. İşte antivirüs programları özellikle cep telefonları için oluşturulan sürümleri, ama bilgiye Symantec olabilir / kuzey henüz böyle bir sürüm yok. Genel olarak, bir cep telefonu virüslerin çok az durumda olması çoğu asılsız veya kötü amaçlı yazılım değil, gerçek bir virüs olduğu ortaya çıktı.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 virüsten koruma, McAfee VirusScan Enterprise runoades Virüs, Spyware ve Güvenlik 2 3. Aralık 2008 13:54
Linux yeni Nokia cep telefonları güç Mayıs Mike0001 Linux ve Alternatif işletim sistemi 1 8. Haziran 2008 04:49
Kuzey Antivirus sorun. KingOmega Virüs, Spyware ve Güvenlik 8 27. Şubat 2008 11:32
Merhaba ben İngiltere'de yeni bir cep telefonu ile Richard geliyorum fonecctv Burada Kendinizi tanıtın 1 15. Kasım 2007 01:04
Cep Telefonları BlueEew Konu Tartışma Kapalı 5 Mar 2007 18. 05:16
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından