![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Дозвольте мені розповісти вам ... віруси для мобільних телефонів є загальними тут, на Філіппінах і мій телефон заражений одній. Хто-небудь що-небудь порадити в усуненні його ... Чи потрібно мені Нортон Anti-Virus для мого мобільного? |
|
| |||
| |||
| PC версія Нортон антивірус не може виявити віруси для мобільних телефонів. Там можуть бути версіями антивірусних програм, створених спеціально для мобільних телефонів, але, наскільки мені відомо Symantec / Нортон не має такої версії ще. У цілому, було дуже мало випадків віруси для мобільних телефонів і більшість з них виявилися неправдивими або шкідливі програми, але не реальних вірусів. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 3 грудня 2008 13:54 |
| Linux може влада нових мобільних телефонів Nokia | Mike0001 | Linux & альтернативних ОС | 1 | 8 червня 2008 04:49 |
| Нортон Антивірус проблема. | KingOmega | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 27 лютого 2008 11:32 |
| Привіт я з Річарда з новими мобільними телефонами у Великобританії | fonecctv | Тут Introduce Yourself | 1 | 15 листопада 2007 01:04 |
| Мобільні телефони | BlueEew | Off Topic Discussion | 5 | 18 березня 2007 05:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |