![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Това не е за лаптопа, аз съм в момента се използват, но един приятел. Тя наскоро имаше проблеми с Север Antivirus и исках да опитам едно деинсталирате и инсталирате отново за решаване на проблема. Той се обърка, когато Север няма да инсталирате отново, и тя не е в състояние го оправи. Аз ще се опитам и да имат себе си отида днес, но има ли специално съвети можете да предложите освен неприятности след заснемането на Symantec уебсайт? |
|
| |||
| |||
| За да бъде напълно честен и няма да се върне отново към север, тъй като тя е твърде тежък ресурс, а не на най-ефективните антивирусни, там са по-добри алтернативи без. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ти север махване оръдие за да го премахне (най-вероятно имам навик го премахнете всички, тъй като безполезен) и опитайте нова безплатна анти вирус като Avast или AVG там товари, взема връх в вируса на темата като там няколко теми на предпочитаните безплатно срещу V's
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AVG Antivirus или Avast Antivirus ще направи много по-добра работа и са безплатни. Те могат да бъдат намерени лесно чрез Google.
| |||
| |||
| Цитат:
Това е Майк от Север Подкрепа оторизиран екип в отговор на вашия пост. Най-лесният начин да решите този проблем, е правилно да премахнете и преинсталирате Север AntiVirus. Също така, моля уверете се, че няма други антивирусни приложения, инсталирани на компютъра, както и многократни молби ще предизвика проблеми. Моля, премахнете всички други антивирусни програми на челно място. Моля, следвайте стъпките по-долу правилно да премахнете и преинсталирате Север AntiVirus. 1. Кликнете върху връзката по-долу, както и стриктно да спазвате инструкциите за употреба на Север Removal Tool: Север Махване Оръдие и инструкции 2. След като инструментът се движи и отстранява всички Север произведение, рестартирайте компютъра. Влезте в Windows и използване на инструмента за втори път, и след това рестартирайте компютъра отново. 3. Когато вашият компютър е обратно горе и тичане, уверете се, че вашата Интернет връзка се работи правилно. 4. Преинсталиране Север AntiVirus използва оригиналната медии. LiveUpdate ще тичам към края на инсталацията и да изтеглите и инсталирате всички налични актуализации. 5. За да се уверя, че всички актуализации и програма определение файлове са инсталирани, ръчно тичам LiveUpdate използва следния метод: (А) Кликнете върху "Старт" -> "All Programs" -> "NortonAntiVirus" -> и изберете "LiveUpdate." от под-менюто. LiveUpdate ще започне да се свърже отново и ще можете да видите развитието на актуализациите в прозореца. Когато то приключи, тогава ще видите съобщение, в прозореца, който се казва: "Вашата система да е актуална." (Б) Натиснете "Finish" за да затворите прозореца LiveUpdate. Също така, може да ви моля отговорете обратно към тази тема и се изясни коя версия на Север AntiVirus вашия приятел е инсталиран и коя версия на Windows. Опитайте с този процес и отговор обратно към тази тема и да ме уведомите, ако си решен issue.Also, може ли отговор обратно към тази тема и се изясни коя версия на Север AntiVirus твой приятел е инсталиран и коя версия на Windows. Благодаря, Майк Майкъл Йорк Север Оторизиран поддържащ екип Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| .... или още по-добре, използвайте инструмента за премахване и инсталиране на един превъзходен продукт.
Nortoon е bloatware в това е най-добрият и свине системните ресурси, както и създаването на други въпроси, ....... то в крайна сметка ще ти счупя система и сте по-добре без него. Също така, въпреки всички продажби Hype, че е добър в particalarly откриване. За съжаление Майкъл Йорк, но NOD32 е далеч по превъзходен продукт и далеч по-малко взискателни на ресурсите. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Благодаря ви много за всичките ви съвети. Моят приятел Север Antivirus сега е фиксиран (тя предпочита да го), и имам много повече информация за свободни и ефективни програми за анти вирус. Наистина оценявам всички от помощ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих искал да кажа, че новата север, 360 и 2008, не са ресурс на всички тежки поради пълната промяна в кодиране. Съгласен съм, 2006 г. беше изключително гладен и бавен, но те са много по-добре сега.
| |||
| |||
| Цитат:
Радвам се да чуя, че вашите приятели инсталация на Север е сега работи правилно. Грижа се, Майк Майкъл Йорк Север Оторизиран поддържащ екип Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |