menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Norton Antivirus problém.

Reply

Thread Nástroje
Old 16.února 2008, 03:20
Člen Skupina

Default Norton Antivirus problém.

To není pro notebook jsem v současné době používají, ale přítele.

Ona v poslední době měli problémy s Norton Antivirus a chtěl vyzkoušet odinstalovat a znovu, aby problém vyřešily. Je špatné, když šel Norton nebude instalovat znovu, a ona je schopna opravit.

Jdu to zkusit a mají jít sám dnes, ale je to nějaké konkrétní pomoc můžete nabídnout kromě po Symantec webových řešení problémů?
Old 16.února 2008, 04:43
Člen Skupina

Chcete-li být upřímný bych neměla jít zpátky do Norton znovu, protože je příliš těžká a není zdrojů nejúčinnější antivirové, existují lepší alternativy zdarma.
Old 16.února 2008, 05:09
Dárce Skupina

Norton vám nástroj pro odstranění odstranit (pravděpodobně zvyklý odstranit, protože je to všechno k ničemu)

a vyzkoušet si novou bezplatnou proti virům podobné avast nebo AVG theres břemeny,

přijmout vrchol v viru vlákno jako theres pár závity na preferované zdarma protispékavých V jeho

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 16.února 2008, 05:24
Rik
Banned Skupina

AVG antivirus, nebo Avast antivirus budou dělat mnohem lepší práci a jsou zdarma. Mohou jak snadno najít přes Google.

Osobně, i když vytřídit PC Norton, který má na to i odebrat jako první krok.

Norton příčin daleko více problémů, než řeší.

Můj systém: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Základní deska:
Asus K8V-X
Paměť RAM:
512meg Infineon PC3200
Grafické karty (s):
Sapphire Radeom 9600 Atlantis Pro 128megabajt
Zvuková karta:
AC97
Pevný disk (y):
40gig, 80gig a 200gig
Optická mechanika (s):
1 * cd hořák, 1 * DVD rom
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Nyní internetu
Monitor (s):
Dell 19 "
Operační systém (y):
XP Pro
Old 17.února 2008, 16:45
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal KingOmega View Post
To není pro notebook jsem v současné době používají, ale přítele.

Ona v poslední době měli problémy s Norton Antivirus a chtěl vyzkoušet odinstalovat a znovu, aby problém vyřešily. Je špatné, když šel Norton nebude instalovat znovu, a ona je schopna opravit.

Jdu to zkusit a mají jít sám dnes, ale je to nějaké konkrétní pomoc můžete nabídnout kromě po Symantec webových řešení problémů?
King Dobrý den,

To je Mike z Norton Autorizovaný Podpora Team reagovat na Váš příspěvek. Nejjednodušší způsob, jak vyřešit tento problém, je to správně odebrat a znovu nainstalovat Norton AntiVirus. Také se ujistěte, že neexistují žádné další antivirové aplikace nainstalované na tomto počítači, jak více žádostí bude způsobovat problémy. Prosím, odstraňte jakékoliv jiné antivirové aplikace první.

Prosím postupujte podle následujících kroků správně odebrat a znovu nainstalovat Norton AntiVirus.

1. Klikněte na odkaz níže, a pečlivě dodržovat návod k používání Norton nástroj pro odstranění:

Norton Nástroj pro odstranění a instrukce

2. Po spuštění nástroje a odstraněny všechny produkty Norton, restartujte počítač. Přihlaste se do systému Windows a spusťte nástroj podruhé, a pak restartujte počítač znovu.

3. Když je počítač zpět nahoru a běh, ujistěte se, že vaše připojení k internetu funguje správně.

4. Přeinstalovat Norton AntiVirus pomocí původního média. LiveUpdate poběží na konci instalace a stáhnout a nainstalovat všechny dostupné aktualizace.

5. Chcete-li zajistit, aby všechny aktualizace programu a definice jsou soubory nainstalovány, ručně spustit LiveUpdate pomocí následující metody:

(A) Klepnutím na tlačítko "Start" -> "Všechny programy" -> "NortonAntiVirus" -> a vyberte "LiveUpdate." ze sub-menu. LiveUpdate začne se připojit znovu a můžete vidět průběh aktualizace, v okně. Když ji dokončil, budete se pak zobrazí zprávu v okně, které se říká "Váš systém je aktuální."
(B) Klikněte na "Dokončit" zavřete okno LiveUpdate.

Také si můžete prosím odpovědět na tuto vlákno a objasnit, která verze aplikace Norton AntiVirus váš přítel instaloval a která verze systému Windows.

Zkuste tento postup a odpověď na tuto vlákno a dejte mi vědět, pokud se vyřeší váš issue.Also, můžete prosím odpovědět na tuto vlákno a objasnit, která verze aplikace Norton AntiVirus váš přítel instaloval a která verze systému Windows.

Děkujeme vám,
Mike

Michael York
Norton Autorizovaný Podpora týmu
Symantec Corporation
Old 17.února 2008, 17:37
Dárce Skupina

.... nebo ještě lépe, použijte Nástroj pro odstranění a instalovat kvalitní produkt.

Nortoon je bloatware na to nejlepší a vepři systémových zdrojů, jakož i vytvářet další otázky ....... bude nakonec přestávce svůj systém a budete lépe bez něj. Také, a to i přes všechny prodejní trik, není particalarly dobrá detekce.

Omlouváme Michael York, ale NOD32 je daleko lepší výrobek a mnohem méně náročné na zdroje.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 24.února 2008, 05:05
Člen Skupina

Děkuji mnohokrát za všechny vaše rady. Můj přítel je Norton Antivirus je nyní stanovena (ona dala přednost tomu, aby ji), a mám mnohem více informací na bezplatné a účinné proti viru programy. Opravdu si toho vážím všech nápovědy.
Old 24.února 2008, 10:45
Dárce Skupina

Já bych jenom chtěl říct, že nová nortons, 360 a 2008, nejsou zdrojem těžkých vůbec kvůli kompletní změnu v kódování. Souhlasím, 2006 byla nesmírně hladoví a pomalý, ale jsou mnohem lepší.

Můj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základní deska:
MSI P6N SLI V2
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & Toughpower 750W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Bezdrátové
Monitor (s):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operační systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 27. února 2008, 11:32
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal KingOmega View Post
Děkuji mnohokrát za všechny vaše rady. Můj přítel je Norton Antivirus je nyní stanovena (ona dala přednost tomu, aby ji), a mám mnohem více informací na bezplatné a účinné proti viru programy. Opravdu si toho vážím všech nápovědy.
King Dobrý den,

Jsem rád, když slyším, že vaši přátelé instalace Norton nyní pracuje správně.

Pečovat,

Mike

Michael York
Norton Autorizovaný Podpora týmu
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Iexplore.exe a Norton problém mysteryman Virus, spyware a bezpečnost 37 23. prosince 2008 00:46
Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus McAfee VirusScan Enterprise runoades Virus, spyware a bezpečnost 2 3. prosinec 2008 13:54
A Strange Pop problém - AntiVirus 2009 Marshimaro1 Virus, spyware a bezpečnost 1 11. listopadu 2008 19:38
Symantec Antivirus Problem Showtee Virus, spyware a bezpečnost 1 2. ledna 2008 12:34
Norton Antivirus a mobilní telefony login_beta23 Virus, spyware a bezpečnost 1 30. března 2007 21:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.