![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| To není pro notebook jsem v současné době používají, ale přítele. Ona v poslední době měli problémy s Norton Antivirus a chtěl vyzkoušet odinstalovat a znovu, aby problém vyřešily. Je špatné, když šel Norton nebude instalovat znovu, a ona je schopna opravit. Jdu to zkusit a mají jít sám dnes, ale je to nějaké konkrétní pomoc můžete nabídnout kromě po Symantec webových řešení problémů? |
|
| |||
| |||
| Chcete-li být upřímný bych neměla jít zpátky do Norton znovu, protože je příliš těžká a není zdrojů nejúčinnější antivirové, existují lepší alternativy zdarma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norton vám nástroj pro odstranění odstranit (pravděpodobně zvyklý odstranit, protože je to všechno k ničemu) a vyzkoušet si novou bezplatnou proti virům podobné avast nebo AVG theres břemeny, přijmout vrchol v viru vlákno jako theres pár závity na preferované zdarma protispékavých V jeho
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AVG antivirus, nebo Avast antivirus budou dělat mnohem lepší práci a jsou zdarma. Mohou jak snadno najít přes Google.
| |||
| |||
| Citace:
To je Mike z Norton Autorizovaný Podpora Team reagovat na Váš příspěvek. Nejjednodušší způsob, jak vyřešit tento problém, je to správně odebrat a znovu nainstalovat Norton AntiVirus. Také se ujistěte, že neexistují žádné další antivirové aplikace nainstalované na tomto počítači, jak více žádostí bude způsobovat problémy. Prosím, odstraňte jakékoliv jiné antivirové aplikace první. Prosím postupujte podle následujících kroků správně odebrat a znovu nainstalovat Norton AntiVirus. 1. Klikněte na odkaz níže, a pečlivě dodržovat návod k používání Norton nástroj pro odstranění: Norton Nástroj pro odstranění a instrukce 2. Po spuštění nástroje a odstraněny všechny produkty Norton, restartujte počítač. Přihlaste se do systému Windows a spusťte nástroj podruhé, a pak restartujte počítač znovu. 3. Když je počítač zpět nahoru a běh, ujistěte se, že vaše připojení k internetu funguje správně. 4. Přeinstalovat Norton AntiVirus pomocí původního média. LiveUpdate poběží na konci instalace a stáhnout a nainstalovat všechny dostupné aktualizace. 5. Chcete-li zajistit, aby všechny aktualizace programu a definice jsou soubory nainstalovány, ručně spustit LiveUpdate pomocí následující metody: (A) Klepnutím na tlačítko "Start" -> "Všechny programy" -> "NortonAntiVirus" -> a vyberte "LiveUpdate." ze sub-menu. LiveUpdate začne se připojit znovu a můžete vidět průběh aktualizace, v okně. Když ji dokončil, budete se pak zobrazí zprávu v okně, které se říká "Váš systém je aktuální." (B) Klikněte na "Dokončit" zavřete okno LiveUpdate. Také si můžete prosím odpovědět na tuto vlákno a objasnit, která verze aplikace Norton AntiVirus váš přítel instaloval a která verze systému Windows. Zkuste tento postup a odpověď na tuto vlákno a dejte mi vědět, pokud se vyřeší váš issue.Also, můžete prosím odpovědět na tuto vlákno a objasnit, která verze aplikace Norton AntiVirus váš přítel instaloval a která verze systému Windows. Děkujeme vám, Mike Michael York Norton Autorizovaný Podpora týmu Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| .... nebo ještě lépe, použijte Nástroj pro odstranění a instalovat kvalitní produkt.
Nortoon je bloatware na to nejlepší a vepři systémových zdrojů, jakož i vytvářet další otázky ....... bude nakonec přestávce svůj systém a budete lépe bez něj. Také, a to i přes všechny prodejní trik, není particalarly dobrá detekce. Omlouváme Michael York, ale NOD32 je daleko lepší výrobek a mnohem méně náročné na zdroje. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Děkuji mnohokrát za všechny vaše rady. Můj přítel je Norton Antivirus je nyní stanovena (ona dala přednost tomu, aby ji), a mám mnohem více informací na bezplatné a účinné proti viru programy. Opravdu si toho vážím všech nápovědy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych jenom chtěl říct, že nová nortons, 360 a 2008, nejsou zdrojem těžkých vůbec kvůli kompletní změnu v kódování. Souhlasím, 2006 byla nesmírně hladoví a pomalý, ale jsou mnohem lepší.
| |||
| |||
| Citace:
Jsem rád, když slyším, že vaši přátelé instalace Norton nyní pracuje správně. Pečovat, Mike Michael York Norton Autorizovaný Podpora týmu Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Iexplore.exe a Norton problém | mysteryman | Virus, spyware a bezpečnost | 37 | 23. prosince 2008 00:46 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 3. prosinec 2008 13:54 |
| A Strange Pop problém - AntiVirus 2009 | Marshimaro1 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 11. listopadu 2008 19:38 |
| Symantec Antivirus Problem | Showtee | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 2. ledna 2008 12:34 |
| Norton Antivirus a mobilní telefony | login_beta23 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 30. března 2007 21:59 |
| Thread Nástroje | |
| |