![]() |
|
| |||
| |||
| Αυτό δεν είναι για το φορητό υπολογιστή είμαι σήμερα με τη χρήση, αλλά ενός φίλου. Είχε πρόσφατα προβλήματα με το Norton Antivirus και ήθελε να δοκιμάσετε μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά για να λύσει το πρόβλημα. Πήγε στραβά όταν το Norton δεν θα εγκαταστήσετε ξανά, και αυτή είναι σε θέση να το διορθώσουμε. Πάω να προσπαθήσω και να έχει πάει ο ίδιος σήμερα, αλλά υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συμβουλή που θα μπορούσε να προσφέρει πέρα από πυροβολισμό πρόβλημα της Symantec ιστοσελίδας; |
|
| |||
| |||
| Για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν θα επιστρέψω στο Norton και πάλι, όπως είναι πολύ βαρύ για τον πόρο και δεν είναι το πλέον αποτελεσματικό antivirus, υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις χωρίς. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| σας εργαλείο αφαίρεσης Norton για να το αφαιρέσετε (το πιθανότερο συνηθίζει να το αφαιρέσετε όλα γιατί άχρηστα) και να δοκιμάσουν ένα νέο δωρεάν την καταπολέμηση του ιού, όπως Avast ή AVG φορτία theres, ληφθεί σε ανώτατο σημείο το νήμα του ιού theres ως μερικά θέματα σχετικά με τις προτιμητέες ελεύθερος anti V της
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avg antivirus ή Avast antivirus θα κάνει μια πολύ καλύτερη δουλειά και είναι δωρεάν. Μπορούν οι δύο να βρει εύκολα μέσω του Google.
Προσωπικά, όποτε ταξινομήσετε i από έναν υπολογιστή που έχει το Norton σε αυτό μπορώ να το καταργήσετε ως το πρώτο βήμα. Norton προκαλεί πολύ περισσότερα προβλήματα από όσα επιλύει. Το σύστημά μου: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αυτό είναι ο Mike από την ομάδα του Norton Authorized Support ανταποκρίνεται στην αποστολή σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, είναι η σωστή καταργήσετε και να επανεγκαταστήσετε το Norton AntiVirus. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν άλλα antivirus εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες σε αυτόν τον υπολογιστή, όπως πολλαπλές εφαρμογές θα προκαλέσει προβλήματα. Παρακαλείσθε να αφαιρέσετε οποιοδήποτε άλλο antivirus εφαρμογές για πρώτη φορά. Παρακαλώ ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για την ορθή καταργήσετε και να επανεγκαταστήσετε το Norton AntiVirus. 1. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του βορράs μετακόμιση εργαλείο: Βορράs μετακόμιση εργαλείο και οδηγίες 2. Μετά την εκτέλεση του εργαλείου και να απομακρύνονται όλα τα προϊόντα Norton, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Συνδεθείτε με το Windows και να εκτελέσετε το εργαλείο για δεύτερη φορά, και στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και πάλι. 3. Όταν ο υπολογιστής σας είναι ξανά σε λειτουργία, βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο Internet λειτουργεί σωστά. 4. Εγκαταστήστε ξανά το Norton AntiVirus χρησιμοποιώντας το αρχικό μέσα μαζικής ενημέρωσης. LiveUpdate θα τρέχει προς το τέλος της εγκατάστασης και να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε όλες τις διαθέσιμες ενημερωμένες εκδόσεις. 5. Για να εξασφαλίσουμε ότι όλες οι ενημερωμένες εκδόσεις του προγράμματος και τα αρχεία ορισμού εγκατασταθεί, με το χέρι τρέχει LiveUpdate χρησιμοποιώντας την ακόλουθη μέθοδο: (Α) Κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη" -> "All Programs" -> "NortonAntiVirus" -> και επιλέξτε "LiveUpdate." από το υπομενού. LiveUpdate θα αρχίσουν να συνδεθεί και πάλι και να μπορείτε να δείτε την πρόοδο των ενημερωμένων εκδόσεων στο παράθυρο. Όταν ολοκληρωθεί, θα δείτε στη συνέχεια, ένα μήνυμα στο παράθυρο που λέει "Το σύστημά σας είναι ενημερωμένο." (Β) Κάντε κλικ στο κουμπί "Finish" για να κλείσετε το παράθυρο LiveUpdate. Επίσης, μπορεί να σας παρακαλούμε να απαντήσουμε σε αυτό το νήμα και να διευκρινίσει ποια έκδοση του Norton AntiVirus ο φίλος σας έχει εγκαταστήσει και την έκδοση των Windows. Δοκιμάστε αυτή τη διαδικασία και να απαντήσουμε σε αυτό το νήμα και επιτρέψτε μου να ξέρω αν επιλυθεί issue.Also σας, μπορεί να σας παρακαλούμε να απαντήσουμε σε αυτό το νήμα και να διευκρινίσει ποια έκδοση του Norton AntiVirus ο φίλος σας έχει εγκαταστήσει και την έκδοση των Windows. Σε ευχαριστώ, Mike Michael Υόρκη Norton Επιτρεπόμενο Support Team Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| .... ή ακόμη καλύτερα, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αφαίρεσης και εγκατάσταση ενός καλύτερου προϊόντος.
Nortoon είναι σε Bloatware είναι καλύτερο και γουρούνια πόρους του συστήματος, καθώς επίσης και άλλα ζητήματα ....... θα σπάσει τελικά το σύστημά σας και να είστε σε καλύτερη θέση δεν είναι. Επίσης, δεν είναι, παρ 'όλες τις διαφημιστική εκστρατεία πωλήσεων, είναι particalarly καλή στο ανίχνευσης. Λυπούμαστε Michael Υόρκη, αλλά NOD32 είναι ένα πολύ ανώτερο προϊόν και πολύ λιγότερο απαιτητική για τους πόρους. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Σας ευχαριστούμε πολύ για όλες τις συμβουλές σας. Norton φίλος μου Antivirus είναι πλέον σταθερό (προτίμησε να το κρατήσει), και έχω πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ελεύθερη και αποτελεσματικά προγράμματα καταπολέμησης του ιού. Πραγματικά, εκτιμώ όλους τους βοηθήσει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα απλώς να πω ότι η νέα nortons, 360 και 2008, δεν είναι βαρύ για τον πόρο σε όλα οφείλεται στην πλήρη αλλαγή της κωδικοποίησης. Συμφωνώ, το 2006 ήταν πολύ πεινασμένος και αργή, αλλά είναι πολύ καλύτερα τώρα.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είμαι ευτυχής να ακούσω ότι οι φίλοι εγκατάσταση του Norton είναι τώρα λειτουργεί σωστά. Φροντίζω, Mike Michael Υόρκη Norton Επιτρεπόμενο Support Team Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Iexplore.exe και norton πρόβλημα | mysteryman | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 37 | 23 Δεκ. 2008 00:46 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 3η Δεκ. 2008 13:54 |
| A Strange Pop Up Πρόβλημα - AntiVirus 2009 | Marshimaro1 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 11 Νοε 2008 19:38 |
| Symantec Antivirus Problem | Showtee | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 2η Ιαν 2008 12:34 |
| Norton Antivirus και τα κινητά τηλέφωνα | login_beta23 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 30 Μαρ 2007 21:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |