kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Norton Antivirus gond.

Reply

Téma eszközök
Old Február 16, 2008, 03:20
Csoport tagja

Default Norton Antivirus gond.

Ez nem a laptop Én jelenleg használ, hanem egy barátja.

A lány a közelmúltban problémák Norton Antivirus és akartam próbálni egy uninstall és ismét, hogy megoldja a problémát. Ez volt a baj, ha a Norton nem telepíti újra, s nem tudja megjavítani.

I'm going to try, és a magam megyek ma, de nincs olyan különleges tanácsot akkor ajánlat mellett a Symantec honlapján a baj forgatás?
Old Február 16, 2008, 04:43
Csoport tagja

Hogy teljesen őszinte Én nem megyek vissza az észak újra, mert túl nagy erőforrás, és nem a leghatékonyabb vírusirtó vannak jobb ingyenes alternatívák.
Old Február 16, 2008, 05:09
Donor Group

Ön Norton eltávolítóeszköz eltávolítani (a legvalószínűbb szokás eltávolítani, mert minden hiábavaló)

és próbálja meg egy új, szabad anti-vírus, mint AVG, vagy hagyd ott rakományokkal

Vegyünk egy csúcs téma, mint a vírus ott néhány szálat a preferált szabad anti V's

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Február 16, 2008, 05:24
Rik
Tiltott Group

Avg. víruskereső vagy Avast víruskereső fognak sokkal jobb munka-és szabad. Ezek mind megtalálhatók keresztül könnyen Google.

Személy szerint, amikor csak kiválaszt egy PC, amely a Norton azt eltávolítani, mint a legelső lépés.

Norton sokkal több problémát okoz, mint amennyit megold.

My System: Glowbox

Processzor (ok):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Alaplap:
Asus K8V-X
RAM memória:
512meg Infineon pc3200
Grafikus kártya (k):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 MB
Hangkártya:
AC97
Merevlemez (ek):
40gig, 80gig, és 200gig
Optikai meghajtó (k):
1 * A CD-író, 1 * DVD-ROM
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Most internet
Monitor (ok):
Dell 19 "
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Február 17, 2008, 16:45
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by KingOmega View Post
Ez nem a laptop Én jelenleg használ, hanem egy barátja.

A lány a közelmúltban problémák Norton Antivirus és akartam próbálni egy uninstall és ismét, hogy megoldja a problémát. Ez volt a baj, ha a Norton nem telepíti újra, s nem tudja megjavítani.

I'm going to try, és a magam megyek ma, de nincs olyan különleges tanácsot akkor ajánlat mellett a Symantec honlapján a baj forgatás?
Hi király,

Ez a Mike Norton Authorized Support Team reagál a postán. A legegyszerűbb módja annak, hogy megoldja ezt a problémát, hogy megfelelő módon távolítsa el és telepítse újra a Norton AntiVirus. Emellett, kérjük, győződjön meg arról, hogy nincs más víruskereső alkalmazásokat telepítve a számítógépen, az alkalmazások több problémát fog okozni. Kérjük, távolítsa el más víruskereső alkalmazásokat először.

Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket, hogy megfelelő módon távolítsa el és telepítse újra a Norton AntiVirus.

1. Kattintson az alábbi linkre, és kövesse az utasításokat, hogy a Norton eltávolító eszköz:

Norton Removal Tool és utasítások

2. Miután az eszköz futtatása, illetve eltávolítja az összes Norton termékek, indítsa újra a számítógépét. Jelentkezzen be a Windows és futtatni az eszközt a második, majd újraindítani a számítógépet újra.

3. A számítógép újra működik, és fut, győződjön meg arról, hogy az Internet-kapcsolat működik.

4. Tegye vissza a Norton AntiVirus az eredeti médiát. LiveUpdate majd a vége felé a telepítés, és töltse le és telepítse a rendelkezésre álló frissítések.

5. Annak érdekében, hogy minden egyes program frissítéseket és a definíciós fájlokat van telepítve, kézzel működtetett LiveUpdate a következő módon:

(A) Kattintson a "Start" -> "Minden program" -> "NortonAntiVirus" -> és válassza a "LiveUpdate". Az almenübe. LiveUpdate kezdődik csatlakozni, és ismét láthatjuk a haladás a frissítéseket az ablakon. Amikor befejezte, akkor látni fogja az üzenetet, hogy az ablakot azt mondja: "A rendszer naprakész."
(B) Kattintson a "Befejezés" gombra, hogy bezárja a LiveUpdate ablakban.

Is, meg tudja válaszoljon vissza a téma, és tisztázza, mely verzióját a Norton AntiVirus barátod van telepítve, és amely Windows.

Próbálja meg ezt a folyamatot, és ez a válasz vissza a téma, és tudassa velem, ha úgy oldják meg issue.Also, tud válaszoljon vissza a téma, és tisztázza, mely verzióját a Norton AntiVirus barátod van telepítve, és amely Windows.

Köszönöm,
Mike

Michael York
Norton Authorized Support Team
Symantec Corporation
Old Február 17, 2008, 17:37
Donor Group

.... vagy még jobb, ha használja a Removal Tool és helyezzen be egy kiváló terméket.

Nortoon van bloatware hogy ez a legjobb és a sertés-rendszer, valamint a források megteremtésében egyéb kérdések ....... majd végül break a rendszer, és jobban ki anélkül. Is, annak ellenére, hogy az összes értékesítés hype, nem particalarly jó felderítése.

Michael York Sajnáljuk, de a NOD32 sokkal jobb termék-és sokkal kevésbé erőforrás-igényes.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Február 24, 2008, 05:05
Csoport tagja

Köszönöm szépen az összes tanácsot. A barátom a Norton Antivirus most rögzített (ő szívesebben tartsa), és én sokkal több információt a szabad és hatékony anti-vírus program. Nagyra értékelem az összes segítséget.
Old Február 24, 2008, 10:45
Donor Group

Én csak annyit szeretnék mondani, hogy az új nortons, 360 és 2008-ban, nem nehéz egyáltalán forrás miatt teljes változást coding. Egyetértek, 2006-ban nagyon éhes, és a lassú, de ezek sokkal jobban van.

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old 27. február 2008, 11:32
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by KingOmega View Post
Köszönöm szépen az összes tanácsot. A barátom a Norton Antivirus most rögzített (ő szívesebben tartsa), és én sokkal több információt a szabad és hatékony anti-vírus program. Nagyra értékelem az összes segítséget.
Hi király,

Örömmel hallom, hogy a barátaid telepítése Norton már megfelelően működik.

Vigyázz,

Mike

Michael York
Norton Authorized Support Team
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Iexplore.exe és észak probléma mysteryman Vírus, kémprogram és biztonság 37 23. december 2008 00:46
Kaspersky Antivirus 2009, Eset Nod32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise runoades Vírus, kémprogram és biztonság 2 3. december 2008 13:54
Furcsa Pop probléma - AntiVirus 2009 Marshimaro1 Vírus, kémprogram és biztonság 1 11. november 2008 19:38
A Symantec AntiVirus Showtee Vírus, kémprogram és biztonság 1 2. Jan 2008 12:34
Norton Antivirus és a mobiltelefonok login_beta23 Vírus, kémprogram és biztonság 1 30. március 2007 21:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.