![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez nem a laptop Én jelenleg használ, hanem egy barátja. A lány a közelmúltban problémák Norton Antivirus és akartam próbálni egy uninstall és ismét, hogy megoldja a problémát. Ez volt a baj, ha a Norton nem telepíti újra, s nem tudja megjavítani. I'm going to try, és a magam megyek ma, de nincs olyan különleges tanácsot akkor ajánlat mellett a Symantec honlapján a baj forgatás? |
|
| |||
| |||
| Hogy teljesen őszinte Én nem megyek vissza az észak újra, mert túl nagy erőforrás, és nem a leghatékonyabb vírusirtó vannak jobb ingyenes alternatívák. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön Norton eltávolítóeszköz eltávolítani (a legvalószínűbb szokás eltávolítani, mert minden hiábavaló) és próbálja meg egy új, szabad anti-vírus, mint AVG, vagy hagyd ott rakományokkal Vegyünk egy csúcs téma, mint a vírus ott néhány szálat a preferált szabad anti V's
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avg. víruskereső vagy Avast víruskereső fognak sokkal jobb munka-és szabad. Ezek mind megtalálhatók keresztül könnyen Google.
| |||
| |||
| Idézet:
Ez a Mike Norton Authorized Support Team reagál a postán. A legegyszerűbb módja annak, hogy megoldja ezt a problémát, hogy megfelelő módon távolítsa el és telepítse újra a Norton AntiVirus. Emellett, kérjük, győződjön meg arról, hogy nincs más víruskereső alkalmazásokat telepítve a számítógépen, az alkalmazások több problémát fog okozni. Kérjük, távolítsa el más víruskereső alkalmazásokat először. Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket, hogy megfelelő módon távolítsa el és telepítse újra a Norton AntiVirus. 1. Kattintson az alábbi linkre, és kövesse az utasításokat, hogy a Norton eltávolító eszköz: Norton Removal Tool és utasítások 2. Miután az eszköz futtatása, illetve eltávolítja az összes Norton termékek, indítsa újra a számítógépét. Jelentkezzen be a Windows és futtatni az eszközt a második, majd újraindítani a számítógépet újra. 3. A számítógép újra működik, és fut, győződjön meg arról, hogy az Internet-kapcsolat működik. 4. Tegye vissza a Norton AntiVirus az eredeti médiát. LiveUpdate majd a vége felé a telepítés, és töltse le és telepítse a rendelkezésre álló frissítések. 5. Annak érdekében, hogy minden egyes program frissítéseket és a definíciós fájlokat van telepítve, kézzel működtetett LiveUpdate a következő módon: (A) Kattintson a "Start" -> "Minden program" -> "NortonAntiVirus" -> és válassza a "LiveUpdate". Az almenübe. LiveUpdate kezdődik csatlakozni, és ismét láthatjuk a haladás a frissítéseket az ablakon. Amikor befejezte, akkor látni fogja az üzenetet, hogy az ablakot azt mondja: "A rendszer naprakész." (B) Kattintson a "Befejezés" gombra, hogy bezárja a LiveUpdate ablakban. Is, meg tudja válaszoljon vissza a téma, és tisztázza, mely verzióját a Norton AntiVirus barátod van telepítve, és amely Windows. Próbálja meg ezt a folyamatot, és ez a válasz vissza a téma, és tudassa velem, ha úgy oldják meg issue.Also, tud válaszoljon vissza a téma, és tisztázza, mely verzióját a Norton AntiVirus barátod van telepítve, és amely Windows. Köszönöm, Mike Michael York Norton Authorized Support Team Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| .... vagy még jobb, ha használja a Removal Tool és helyezzen be egy kiváló terméket.
Nortoon van bloatware hogy ez a legjobb és a sertés-rendszer, valamint a források megteremtésében egyéb kérdések ....... majd végül break a rendszer, és jobban ki anélkül. Is, annak ellenére, hogy az összes értékesítés hype, nem particalarly jó felderítése. Michael York Sajnáljuk, de a NOD32 sokkal jobb termék-és sokkal kevésbé erőforrás-igényes. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm szépen az összes tanácsot. A barátom a Norton Antivirus most rögzített (ő szívesebben tartsa), és én sokkal több információt a szabad és hatékony anti-vírus program. Nagyra értékelem az összes segítséget. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én csak annyit szeretnék mondani, hogy az új nortons, 360 és 2008-ban, nem nehéz egyáltalán forrás miatt teljes változást coding. Egyetértek, 2006-ban nagyon éhes, és a lassú, de ezek sokkal jobban van.
| |||
| |||
| Idézet:
Örömmel hallom, hogy a barátaid telepítése Norton már megfelelően működik. Vigyázz, Mike Michael York Norton Authorized Support Team Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Iexplore.exe és észak probléma | mysteryman | Vírus, kémprogram és biztonság | 37 | 23. december 2008 00:46 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset Nod32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 3. december 2008 13:54 |
| Furcsa Pop probléma - AntiVirus 2009 | Marshimaro1 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 11. november 2008 19:38 |
| A Symantec AntiVirus | Showtee | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 2. Jan 2008 12:34 |
| Norton Antivirus és a mobiltelefonok | login_beta23 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 30. március 2007 21:59 |
| Téma eszközök | |
| |