![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tai yra ne nešiojamas aš dabar naudojate, bet draugo. Ji neseniai turėjo problemų su Norton Antivirus ir norėjau pabandyti pašalinti ir iš naujo diegti išspręsti problemą. Tai nutiko, kai Norton nebus įdiegti iš naujo, ir ji negali sutvarkyti. I'm going to try ir turi eiti sau šiandien, bet nėra jokių konkretaus patarimo jums gali pasiūlyti ne tik po Symantec svetainės trikčių šalinimas? |
|
| |||
| |||
| Jei norite būti visiškai sąžiningai Aš nenoriu grįžti į Norton vėl, nes jis yra per daug išteklių, o ne sunkiųjų efektyviausias antivirusines, yra geriau be alternatyvų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs Norton Removal Tool jį pašalinti (greičiausiai papratimas pašalinti visas, nes jis nenaudingas) ir išbandyti naują nemokamą antivirusinę, kaip Avast arba AVG Theres krovinius, imtis didžiausias virusas gijos Theres kelias temas apie pageidaujamą anti V's
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AVG Antivirus arba Avast antivirusinė darys daug geresnes darbo ir yra nemokama. Jos abi galima lengvai rasti per Google.
| |||
| |||
| Citata:
Tai Mike nuo Norton oficialus palaikymo komanda reaguoja į jūsų pareigas. Paprasčiausias būdas išspręsti šią problemą, yra tinkamai pašalinti ir iš naujo įdiegti Norton AntiVirus. Be to, įsitikinkite, kad nėra jokių kitų antivirusinių programų įdiegta kompiuteryje, kaip kelis kartus pateikiamų prašymų bus sukelti problemų. Pašalinkite bet kokius kitų antivirusinių programų pirma. Atlikite šiuos veiksmus būtų tinkamai pašalinti ir iš naujo įdiegti Norton AntiVirus. 1. Spauskite ant nuorodos žemiau, ir atidžiai sekite instrukcijas naudoti Norton Removal Tool: Norton Removal Tool ir instrukcijos 2. Po įrankis valdyti ir pašalinti visus Norton, perkraukite kompiuterį. Prisijunkite prie "Windows" ir paleiskite įrankį antrą kartą, tada paleiskite kompiuterį iš naujo. 3. Jei jūsų kompiuteryje yra įdiegti ir paleisti atgal, įsitikinkite, kad jūsų interneto ryšys veikia tinkamai. 4. Iš naujo įdiekite programą Norton AntiVirus, naudojant originalios laikmenos. LIVEUPDATE veiks link įrengimo ir pabaigos atsisiųsti ir įdiegti galimus atnaujinimus. 5. Norėdami įsitikinti, kad visos programos atnaujinimai ir apibrėžimas failai yra, reikia rankiniu būdu paleisti LIVEUPDATE naudojant šį metodą: () Paspauskite "Start" -> "All Programs" -> "NortonAntiVirus" -> ir pasirinkite "LiveUpdate. nuo sub-meniu. LIVEUPDATE pradės prisijungti dar kartą ir galėsite pamatyti lange atnaujinimai pažangą. Kai jis baigė, "pamatysite pranešimą langas su užrašu" Jūsų sistema yra naujausia ". (B) Paspauskite "Baigti", kad uždarytumėte LIVEUPDATE langą. Taip pat galite Prašome atsakyti į šį pranešimą siūlai ir išaiškinti, kokia versija Norton AntiVirus draugo įdiegta ir kurios "Windows" versiją. Išbandykite šį procesą, ir atsakyti į šį pranešimą siūlai ir leiskite man žinoti, ar ją išspręsti savo issue.Also, galite Prašome atsakyti į šį pranešimą siūlai ir išaiškinti, kokios versijos Norton AntiVirus draugo įdiegta ir kurios "Windows" versiją. Ačiū, Mike Michael York Norton oficialus palaikymo komanda Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| .... arba dar geriau, naudokite Removal Tool ir įdiegti pranašesnis produktas.
Nortoon yra bloatware ne geriausia ir paršiukų sistemos išteklių, taip pat sukurti ir kiti klausimai ....... ilgainiui nutraukti savo sistemą ir jūs geriau be jo. Be to, nepaisant visų pardavimų hype, tai ne particalarly gerai aptikti. Atsiprašome Michael York, tačiau NOD32 yra daug pranašesnis produktas ir reikalaujantis daug mažiau išteklių. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Labai ačiū už visų jūsų patarimus. Mano draugo Norton Antivirus dabar yra fiksuota (ji pageidautų išlaikyti ją), ir turiu daug daugiau informacijos apie laisvą ir efektyvų antivirusinę programą. I really appreciate visiems padėti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau tik pasakyti, kad nauja nortons, 360 ir 2008, nėra šaltinio sunkiųjų visuose dėl visiškai pakeisti kodavimą. Aš sutinku, 2006 m. buvo labai alkanas ir lėtai, bet jie daug geriau dabar.
| |||
| |||
| Citata:
Malonu girdėti, kad jūsų draugai montavimas Norton dabar veikia teisingai. Rūpintis, Mike Michael York Norton oficialus palaikymo komanda Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Iexplore.exe ir Norton problema | mysteryman | Virus, Spyware & Security | 37 | 23 gruodis 2008 00:46 |
| Kaspersky Antivirus 2009, ESET NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Virus, Spyware & Security | 2 | 3 gruodis 2008 13:54 |
| Keista Pop Up Problema - Antivirus 2009 | Marshimaro1 | Virus, Spyware & Security | 1 | Lapkritis 11, 2008 19:38 |
| Symantec AntiVirus Problema | Showtee | Virus, Spyware & Security | 1 | 2 sausis 2008 12:34 |
| Norton Antivirus ir mobilieji telefonai | login_beta23 | Virus, Spyware & Security | 1 | Kovas 30, 2007 21:59 |
| Temos įrankiai | |
| |