mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Norton Antivirus problēmu.

Reply

Thread Tools
Old Februāris 16, 2008, 03:20
Loceklis

Default Norton Antivirus problēmu.

Te ir klēpjdatoru es esmu pašlaik izmanto, bet drauga.

Viņa nesen bija problēmas ar Norton Antivirus un gribēja mēģināt atinstalēt un uzstādīšanu no jauna, lai atrisinātu problēmu. Tas notika nepareizi kad Norton nebūtu instalēt vēlreiz, un viņa nevar salabot.

Es eju, lai mēģinātu ir iet es šodien, bet arī ir kāda konkrēta padomu jūs varētu piedāvāt ne tikai pēc Symantec portāla nepatikšanas šaušanas?
Old Februāris 16, 2008, 04:43
Loceklis

Lai būtu pilnīgi godīgi es neko atpakaļ norton vēlreiz, jo tas ir pārāk resurss smags un nav visefektīvākais antivīruss, tur ir labāk bez alternatīvas.
Old Februāris 16, 2008, 05:09
Donors Group

Jūs Norton Removal Tool, lai to noņemtu (visticamāk paradis izņemt to visu, jo tā bezjēdzīgi)

un izmēģināt jaunu bezmaksas anti virus, piemēram Avast vai AVG theres slodzes,

ņemt maksimums vīruss diegu kā theres daži pavedieni par vēlamo bezmaksas anti V's

Mana sistēma: Mans

Processor (s):
AMD Athlon Dual Core
Motherboard:
winfast 6.600
RAM Operatīvā atmiņa:
3GB
Graphics Card (s):
MSI 8600GT
Sound Card:
daži lēti dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old Februāris 16, 2008, 05:24
Rik
Banned Group

AVG Antivirus vai Avast antivirus darīs daudz labāku darbu un ir bezmaksas. Tās var viegli sameklēt, izmantojot Google.

Personīgi, ja es sakārtotu datoru, ir Norton par to varu noņemt to, kā pašu pirmo soli.

Norton rada daudz vairāk problēmu nekā atrisina.

Mana sistēma: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Motherboard:
Asus K8V-X
RAM Operatīvā atmiņa:
512meg Infineon PC3200
Graphics Card (s):
Safīra Radeom 9.600 Pro Atlantis 128MB
Sound Card:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig un 200gig
Optical Drive (s):
1 * CD rakstītājs, 1 * dvd rom
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Tagad internetā
Monitor (s):
Dell 19 "
Operating System (s):
XP Pro
Old Februāris 17, 2008, 16:45
Loceklis

Quote:
Originally Posted by KingOmega View Post
Te ir klēpjdatoru es esmu pašlaik izmanto, bet drauga.

Viņa nesen bija problēmas ar Norton Antivirus un gribēja mēģināt atinstalēt un uzstādīšanu no jauna, lai atrisinātu problēmu. Tas notika nepareizi kad Norton nebūtu instalēt vēlreiz, un viņa nevar salabot.

Es eju, lai mēģinātu ir iet es šodien, bet arī ir kāda konkrēta padomu jūs varētu piedāvāt ne tikai pēc Symantec portāla nepatikšanas šaušanas?
Hi King,

Tas ir Mike no Norton Authorized Support Team reaģēt uz jūsu post. Vieglākais veids, kā atrisināt šo problēmu, ir pareizi noņemt un pārinstalēt Norton AntiVirus. Tāpat, lūdzu, pārliecinieties, ka nav citu antivīrusu programmas uzstādīta šajā datorā, kā vairāki pieteikumi radīs problēmas. Lūdzu, izņemiet jebkādas citas antivīrusu programmas pirmās.

Lūdzu, izpildiet tālāk norādītās darbības, lai pareizi noņemt un pārinstalēt Norton AntiVirus.

1. Klikšķiniet uz saites zemāk, un uzmanīgi sekot instrukcijām izmantot Norton Removal Tool:

Norton Removal Tool un instrukcijas

2. Pēc rīks ir darbojies un noņemt visas Norton produktiem, restartējiet datoru. Log in Windows un palaist rīku otro reizi, un pēc tam restartējiet datoru vēlreiz.

3. Kad jūsu dators ir atpakaļ un darbojas, pārliecinieties, ka jūsu interneta savienojums darbojas pareizi.

4. Pārinstalēt Norton AntiVirus, izmantojot sākotnējo nesēju. LiveUpdate darbosies uz beigām, uzstādīšanas un lejupielādēt un instalēt visus pieejamos atjauninājumus.

5. Lai pārliecinātos, ka visu programmu atjauninājumus un definīciju failus ir uzstādīti, manuāli palaist LiveUpdate, izmantojot šādu metodi:

() Noklikšķiniet uz "Start" -> "All Programs" -> "NortonAntiVirus" -> un izvēlieties "LiveUpdate". no sub-menu. LiveUpdate sāks pieslēgt vēlreiz un jūs varat redzēt progresu šajā logā atjauninājumus. Kad tas ir pabeigts, jūs ieraudzīsiet ziņu logā, kas saka "Jūsu sistēma tiek atjaunināta."
(B) Noklikšķiniet uz "Finish", lai ciešā LiveUpdate logu.

Turklāt, jūs varat lūdzu atbildēt atpakaļ uz šo pavedienu un noskaidrot, kādas versijas Norton AntiVirus jūsu draugam ir uzstādīta un ko Windows versiju.

Izmēģināt šo procesu, un atbilde atpakaļ uz šo pavedienu un dariet man zināmu, ja tās atrisināt jūsu issue.Also, vai varat lūdzu atbildēt atpakaļ uz šo pavedienu un noskaidrot, kādas versijas Norton AntiVirus jūsu draugam ir uzstādīta un ko Windows versiju.

Paldies,
Mike

Michael York
Norton Authorized Support Team
Symantec Corporation
Old Februāris 17, 2008, 17:37
Donors Group

.... vai vēl labāk, izmantojiet Removal Tool un uzstādīt superior produktu.

Nortoon ir bloatware uz to labāko un mežacūku sistēmas resursus, kā arī radot citus jautājumus ....... tas galu galā pauze Jūsu sistēmas un jums ir labāk bez tā. Turklāt, neskatoties uz visiem pārdošanas hype, nav particalarly labi atklāšanā.

Atvainojiet Michael York, bet NOD32 ir daudz pārāka produktu un daudz mazāk prasīga resursus.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Februāris 24, 2008, 05:05
Loceklis

Liels paldies visiem jūsu padomu. Drauga Norton Antivirus ir stabila (viņa izvēlējās saglabāt to), un man ir daudz vairāk informācijas par brīvu un efektīvu anti vīrusu programmas. I really appreciate visiem palīdzēt.
Old Februāris 24, 2008, 10:45
Donors Group

Es tikai gribu teikt, ka jaunā Nortons, 360 un 2008 nav resursu smago visos dēļ pilnīga maiņa kodēšanu. Es piekrītu, 2006 bija ļoti izsalcis un lēni, bet tie ir daudz labāk tagad.

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrēta 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Wireless
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old Februāris 27, 2008, 11:32
Loceklis

Quote:
Originally Posted by KingOmega View Post
Liels paldies visiem jūsu padomu. Drauga Norton Antivirus ir stabila (viņa izvēlējās saglabāt to), un man ir daudz vairāk informācijas par brīvu un efektīvu anti vīrusu programmas. I really appreciate visiem palīdzēt.
Hi King,

Es esmu priecīgs dzirdēt, ka jūsu draugiem uzstādīšana Norton tagad darbojas pareizi.

Saudzē sevi,

Mike

Michael York
Norton Authorized Support Team
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Reply

Register

Bookmarks