menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Norton Antivirus problém.

Reply

Thread Tools
Old 16. februára 2008, 03:20
Člen Skupina

Default Norton Antivirus problém.

To nie je pre laptop som v súčasnej dobe používajú, ale priateľa.

Nedávno mali problémy s aplikáciou Norton Antivirus a chcel skúsiť odinštalovať a znova inštalácie na vyriešenie problému. Šlo to zle, keď Norton nebude inštalovať znova, a ona nie je schopná vyriešiť.

Budem sa snažiť a má ísť sám dnes, ale je to nejaké konkrétnu radu, ktorú by mohla ponúknuť okrem týchto webových stránkach spoločnosti Symantec na riešenie problémov?
Old 16. februára 2008, 04:43
Člen Skupina

Ak chcete byť úprimný by som sa vrátiť na sever znova, pretože je príliš ťažká a nie je zdrojov najúčinnejší antivírusové, existujú lepšie alternatívy zadarmo.
Old 16. februára 2008, 05:09
Darcu Skupina

Norton Removal Tool môžete ho odstrániť (pravdepodobne zvyknutý odstrániť všetky, pretože to k ničomu)

a skúste nový drzý anti počítačový vírus, ako avast alebo AVG theres zaťaženie,

sa vrchole v vírusu vlákno ako je ešte pár závitov na prednostné drzý anti V.

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Old 16. februára 2008, 05:24
Rik
Banned Skupina

AVG Anti-Virus alebo Avast antivirus bude robiť oveľa lepšiu prácu a sú zadarmo. Môžu byť tak ľahko nájsť cez Google.

Osobne, ak radiť aj mimo pc Norton, ktorý má na tom aj odstrániť ako úplne prvý krok.

Norton spôsobuje oveľa viac problémov, ako rieši.

Môj systém: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Základná doska:
Asus K8V-X
Pamäť RAM:
512meg Infineon PC3200
Grafické karty (s):
Sapphire Radeom 9600 Atlantis Pre 128megabajt
Zvuková karta:
AC97
Pevný disk (y):
40gig, 80gig a 200gig
Optická mechanika (s):
1 * cd horák, 1 * DVD rom
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Teraz internetu
Monitor (s):
Dell 19 "
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 17.februára 2008, 16:45
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal KingOmega View Post
To nie je pre laptop som v súčasnej dobe používajú, ale priateľa.

Nedávno mali problémy s aplikáciou Norton Antivirus a chcel skúsiť odinštalovať a znova inštalácie na vyriešenie problému. Šlo to zle, keď Norton nebude inštalovať znova, a ona nie je schopná vyriešiť.

Budem sa snažiť a má ísť sám dnes, ale je to nejaké konkrétnu radu, ktorú by mohla ponúknuť okrem týchto webových stránkach spoločnosti Symantec na riešenie problémov?
Hi King,

To je Mike z pomoci Norton Autorizovaný tím reagujú na váš príspevok. Najjednoduchší spôsob, ako vyriešiť tento problém, je riadne odstrániť a preinštalovať aplikácie Norton AntiVirus. Tiež sa uistite, že neexistujú žiadne ďalšie antivírusové aplikácie nainštalovaná v počítači, ako rôzne aplikácie spôsobí problémy. Prosím, odstráňte akékoľvek iné antivírusové aplikácie ako prvý.

Prosím podľa nižšie uvedených krokov, aby riadne odstrániť a preinštalovať aplikácie Norton AntiVirus.

1. Kliknite na odkaz nižšie, a starostlivo postupujte podľa pokynov na použitie Norton Removal Tool:

Norton Removal Tool a usmernenia

2. Po spustení nástroja a odstránil všetky produkty Norton, reštartujte počítač. Prihláste sa do systému Windows a spustite nástroj druhýkrát, a potom reštartujte počítač znova.

3. Ak je váš počítač je späť hore a beh, uistite sa, že vaše pripojenie k internetu funguje správne.

4. Preinštalujte Norton AntiVirus pomocou originálneho médiá. LiveUpdate pobeží ku koncu inštalácie a sťahovať a inštalovať všetky dostupné aktualizácie.

5. , Aby sa ubezpečil, že všetky aktualizácie programu a definície súbory sú nainštalované, ručne spustiť LiveUpdate nižšie uvedeným spôsobom:

(A) Kliknite na tlačidlo "Štart" -> "Všetky programy" -> "NortonAntiVirus" -> a vyberte "LiveUpdate." zo sub-menu. LiveUpdate začne znova pripojiť a môžete vidieť priebeh aktualizácie, v okne. Po dokončení, budete potom vidieť správu v okne, ktoré sa hovorí: "Váš systém je aktuálny."
(B) Kliknite na "Dokončiť" zatvorte okno LiveUpdate.

Tiež si môžete prosím odpovedať späť do tohto vlákna, a objasniť, ktorá verzia aplikácie Norton AntiVirus váš priateľ má nainštalovaný a akú verziu systému Windows.

Skúste tento proces a odpovede späť do tohto vlákna a dajte mi vedieť, či to vyrieši váš issue.Also, môžete prosím odpovedať späť do tohto vlákna, a objasniť, ktorá verzia aplikácie Norton AntiVirus váš priateľ má nainštalovaný a akú verziu systému Windows.

Ďakujeme vám,
Mike

Michael York
Norton Autorizovaný Podpora tímu
Symantec Corporation
Old 17.februára 2008, 17:37
Darcu Skupina

.... alebo ešte lepšie, použite Nástroj pre odstránenie a nainštalovať vynikajúci produkt.

Nortoon je bloatware na to najlepšie a domácich systémových zdrojov, ako aj vytvárať ďalšie problémy ....... bude nakoniec zlomiť systém a budete lepšie bez neho. Tiež, cez všetky predajné humbuk, nie je to particalarly dobrá detekcie.

Ospravedlňujeme sa Michael York, ale NOD32 je oveľa lepší produkt, a oveľa menej náročné na zdroje.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 24.února 2008, 05:05
Člen Skupina

Ďakujem moc za všetky vaše rady. Môj priateľ Norton Antivirus je teraz stanovená (radšej, aby ho), a mám oveľa viac informácií o voľnom a efektívne programy anti počítačový vírus. Cením si všetci pomáhajú.
Old 24.února 2008, 10:45
Darcu Skupina

Len by som chcel povedať, že nová Nortons, 360 a 2008, nie sú zdrojom ťažké vôbec kvôli úplnej zmene kódovania. Súhlasím, rok 2006 bol veľmi hladný a pomalý, ale sú oveľa lepšie.

Môj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základná doska:
MSI P6N SLI V2
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & ToughPower 750W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Bezdrôtové
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operačný systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 27. februára 2008, 11:32
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal KingOmega View Post
Ďakujem moc za všetky vaše rady. Môj priateľ Norton Antivirus je teraz stanovená (radšej, aby ho), a mám oveľa viac informácií o voľnom a efektívne programy anti počítačový vírus. Cením si všetci pomáhajú.
Hi King,

Som rád, že svojich priateľov inštalácii aplikácie Norton je teraz pracuje správne.

Starať,

Mike

Michael York
Norton Autorizovaný Podpora tímu
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Iexplore.exe a Norton problém mysteryman Virus, spyware a bezpečnosť 37 23. decembra 2008 00:46
Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus McAfee VirusScan Enterprise runoades Virus, spyware a bezpečnosť 2 3. december 2008 13:54
A Strange Pop problém - AntiVirus 2009 Marshimaro1 Virus, spyware a bezpečnosť 1 11. novembra 2008 19:38
Symantec Antivirus Problem Showtee Virus, spyware a bezpečnosť 1 2. januára 2008 12:34
Norton Antivirus a mobilné telefóny login_beta23 Virus, spyware a bezpečnosť 1 30. marca 2007 21:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.