мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Нортон Антивирус проблем.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. Мар 2008, 03:20
Мембер Гроуп

Default Нортон Антивирус проблем.

Ово није за лаптоп Ја тренутно користим, али пријатеља.

Она је недавно имао проблема са Нортон Антивирус и желео да покушате деинсталирати и поново инсталације да се реши проблем. То је у реду када Нортон не би поново инсталирали, и она се не може поправити га.

Идем покушати и да ја идем данас, али да ли постоји неки одређени савјет можете понудити следеће невоље осим снимања Сымантец уеб сајта?
Old 16. Мар 2008, 04:43
Мембер Гроуп

Да будем потпуно искрен ја не би се вратити поново Нортон, јер сувише је тешка, а не ресурс најефикаснији антивирусни програм, има боље бесплатне алтернативе.
Old 16. Мар 2008, 05:09
Донаторска Група

ти Нортон уклањање алат да би га уклонили (вероватно има обичај да уклони све што је бескорисно)

и пробајте нове бесплатне против вируса као што су Аваст и учитава податке АВГ Тхереса,

да врхунац низа као вируса Тхереса пар теме на жељени слободан проту В

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 16. Мар 2008, 05:24
Аустин Гроуп

АВГ Антивирус аваст антивирусни или ће урадити много бољи посао и бесплатно. Они оба могу лако пронаћи преко Гоогле-а.

Лично, кад сам средити Нортон ПЦ рачунар који је на њему ја га уклонили као први корак.

Нортон изазива далеко више проблема него што решава.

Мы Сыстем: Глоубокс

Процесор (и):
АМД Атхлон 64бит 3000 + Неуцастле С754
Матичне плоче:
Асус К8В-Кс
РАМ меморија:
512мег Инфинеон пц3200
Графичка картица (е):
Раде Саппхире Атлантис 9600 Про 128МБ
Соунд Цард:
АЦ97
Тврди диск (и):
40гиг, 80гиг, а 200гиг
Оптички погон (е):
1 * цд бурнер, 1 * ДВД-РОМ
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Сада интернет
Монитор (е):
Делл 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 17. Мар 2008, 16:45
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы КингОмега View Post
Ово није за лаптоп Ја тренутно користим, али пријатеља.

Она је недавно имао проблема са Нортон Антивирус и желео да покушате деинсталирати и поново инсталације да се реши проблем. То је у реду када Нортон не би поново инсталирали, и она се не може поправити га.

Идем покушати и да ја идем данас, али да ли постоји неки одређени савјет можете понудити следеће невоље осим снимања Сымантец уеб сајта?
Хи краљ,

То је Мајк из Нортон овлашћени тим за одговор на ваш пост. Најлакши начин да се реши ово питање, је да се правилно уклонили и поново инсталирали Нортон АнтиВирус. Такође, молимо проверите да ли постоје други антивирусни апликација инсталираних на рачунару, као и више апликација ће изазвати проблеме. Молимо Вас да уклоните све друге антивирусне апликације на првом месту.

Следите кораке испод да бисте правилно уклонили и поново инсталирали Нортон АнтиВирус.

1. Кликните на линк испод, и пратите упутства за коришћење Нортон Ремовал Тоол:

Нортон Уклањање Алат и упутство

2. Након што је алат и покрените Нортон уклонио све производе, поново покрените рачунар. Пријавите се на Уиндоус и покрените алатку други пут, а затим поново покрените рачунар поново.

3. Када је рачунар поново и покренете, проверите да ли ваш интернет конекција је правилно ради.

4. Поново инсталирате Нортон АнтиВирус помоћу оригиналног медија. ЛивеУпдате ће се покренути ка крају инсталације и да преузмете и инсталирате било доступних допуна.

5. Да би извесно да су сва ажурирања програма и дефинисање датотеке инсталиране, ручно покретање ЛивеУпдате користите следећи метод:

() Кликните на Старт -> Алл Програмс> "->" НортонАнтиВирус "-> и изаберите" ЛивеУпдате. " из под-менија. ЛивеУпдате ће почети да се повежете поново можете видети напредак исправки у прозору. Када је завршио, онда ће видети поруку у прозору који каже: "Ваш систем је до сада."
(БиХ) Кликните на "Заврши" да затворите прозор ЛивеУпдате.

Такође, можете да одговорите на ову задњу нит и разјаснити коју верзију Нортон Антивирусни ваш пријатељ има инсталиран и која је верзија оперативног система Уиндоус.

Пробајте овај процес и да одговорите на ову задњу нит и јавите ми ако реши ваш иссуе.Алсо, можете да одговорите на ову задњу нит и разјаснити коју верзију Нортон Антивирусни ваш пријатељ има инсталиран и која је верзија оперативног система Уиндоус.

Хвала,
Мајк

Мицхаел Ыорк
Нортон Аутхоризед Суппорт Теам
Сымантец Цорпоратион
Old 17. Мар 2008, 17:37
Донаторска Група

.... или још боље, користите алатку за уклањање и инсталирање супериорни производ.

Нортоон је блоатуаре на најбоље и свиња системске ресурсе, као и стварање других питања ....... ће се на крају покварити свој систем и да су боље без ње. Такође, упркос ентузијазму продаје, није добро партицаларлы на детекцију.

Жао нам је Мицхаел Ыорк, али верзија НОД32 је далеко супериорнији производ и далеко мање захтеван за ресурсима.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 24. Мар 2008, 05:05
Мембер Гроуп

Хвала пуно за све ваше савете. Мој пријатељ Нортон Антивирус је сада фиксно (више се воли да би га), и имам много више информација о слободним и ефикасног програма за борбу против вируса. ЈА стварно поштовати све помоћи.
Old 24. Мар 2008, 10:45
Донаторска Група

Само сам желео да кажем да је нови нортонс, 360 и 2008, нису тешке ресурса уопште, због потпуне промене у кодирању. Слажем се, 2006 је био изузетно гладан и споро, али се много боље сада.

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел К6600
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли в2
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ6400 гусар
Графичка картица (е):
КСФКС НВИДИА 8600ГТС 512МБ
Соунд Цард:
Интегрисани 8 канала
Тврди диск (и):
Самсунг 320ГБ С-АТА 7200рпм
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран & Тоугхпоуер 750У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Уирелесс
Монитор (е):
Самсунг Сынцмастер 931БУ 19 "
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Профессионал СП3
Old 27. фебруар 2008, 11:32
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы КингОмега View Post
Хвала пуно за све ваше савете. Мој пријатељ Нортон Антивирус је сада фиксно (више се воли да би га), и имам много више информација о слободним и ефикасног програма за борбу против вируса. ЈА стварно поштовати све помоћи.
Хи краљ,

Драго ми је да чујем да пријатељи инсталације Нортон сада ради исправно.

Пазити,

Мајк

Мицхаел Ыорк
Нортон Аутхоризед Суппорт Теам
Сымантец Цорпоратион
хттп://сервице.сымантец.цом/приориты
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Иексплоре.ексе и Нортон проблем мыстерыман Вирус, Спыуаре и безбедност 37 23 децембар 2008 00:46
Касперскы Антивирус 2009, Есет НОД32 Антивирус, МцАфее ВирусСцан Ентерприсе руноадес Вирус, Спыуаре и безбедност 2 3 децембар 2008 13:54
Чудна Поп Уп проблем - Антивирусни 2009 Марсхимаро1 Вирус, Спыуаре и безбедност 1 11 новембар 2008 19:38
Сымантец Антивирус Проблем Схоутее Вирус, Спыуаре и безбедност 1 2 јануар 2008 12:34
Нортон Антивирусни и Мобиле Пхонес логин_бета23 Вирус, Спыуаре и безбедност 1 30 март 2007 21:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц