![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ово није за лаптоп Ја тренутно користим, али пријатеља. Она је недавно имао проблема са Нортон Антивирус и желео да покушате деинсталирати и поново инсталације да се реши проблем. То је у реду када Нортон не би поново инсталирали, и она се не може поправити га. Идем покушати и да ја идем данас, али да ли постоји неки одређени савјет можете понудити следеће невоље осим снимања Сымантец уеб сајта? |
|
| |||
| |||
| Да будем потпуно искрен ја не би се вратити поново Нортон, јер сувише је тешка, а не ресурс најефикаснији антивирусни програм, има боље бесплатне алтернативе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ти Нортон уклањање алат да би га уклонили (вероватно има обичај да уклони све што је бескорисно) и пробајте нове бесплатне против вируса као што су Аваст и учитава податке АВГ Тхереса, да врхунац низа као вируса Тхереса пар теме на жељени слободан проту В
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АВГ Антивирус аваст антивирусни или ће урадити много бољи посао и бесплатно. Они оба могу лако пронаћи преко Гоогле-а.
| |||
| |||
| Куоте:
То је Мајк из Нортон овлашћени тим за одговор на ваш пост. Најлакши начин да се реши ово питање, је да се правилно уклонили и поново инсталирали Нортон АнтиВирус. Такође, молимо проверите да ли постоје други антивирусни апликација инсталираних на рачунару, као и више апликација ће изазвати проблеме. Молимо Вас да уклоните све друге антивирусне апликације на првом месту. Следите кораке испод да бисте правилно уклонили и поново инсталирали Нортон АнтиВирус. 1. Кликните на линк испод, и пратите упутства за коришћење Нортон Ремовал Тоол: Нортон Уклањање Алат и упутство 2. Након што је алат и покрените Нортон уклонио све производе, поново покрените рачунар. Пријавите се на Уиндоус и покрените алатку други пут, а затим поново покрените рачунар поново. 3. Када је рачунар поново и покренете, проверите да ли ваш интернет конекција је правилно ради. 4. Поново инсталирате Нортон АнтиВирус помоћу оригиналног медија. ЛивеУпдате ће се покренути ка крају инсталације и да преузмете и инсталирате било доступних допуна. 5. Да би извесно да су сва ажурирања програма и дефинисање датотеке инсталиране, ручно покретање ЛивеУпдате користите следећи метод: () Кликните на Старт -> Алл Програмс> "->" НортонАнтиВирус "-> и изаберите" ЛивеУпдате. " из под-менија. ЛивеУпдате ће почети да се повежете поново можете видети напредак исправки у прозору. Када је завршио, онда ће видети поруку у прозору који каже: "Ваш систем је до сада." (БиХ) Кликните на "Заврши" да затворите прозор ЛивеУпдате. Такође, можете да одговорите на ову задњу нит и разјаснити коју верзију Нортон Антивирусни ваш пријатељ има инсталиран и која је верзија оперативног система Уиндоус. Пробајте овај процес и да одговорите на ову задњу нит и јавите ми ако реши ваш иссуе.Алсо, можете да одговорите на ову задњу нит и разјаснити коју верзију Нортон Антивирусни ваш пријатељ има инсталиран и која је верзија оперативног система Уиндоус. Хвала, Мајк Мицхаел Ыорк Нортон Аутхоризед Суппорт Теам Сымантец Цорпоратион |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| .... или још боље, користите алатку за уклањање и инсталирање супериорни производ.
Нортоон је блоатуаре на најбоље и свиња системске ресурсе, као и стварање других питања ....... ће се на крају покварити свој систем и да су боље без ње. Такође, упркос ентузијазму продаје, није добро партицаларлы на детекцију. Жао нам је Мицхаел Ыорк, али верзија НОД32 је далеко супериорнији производ и далеко мање захтеван за ресурсима. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Хвала пуно за све ваше савете. Мој пријатељ Нортон Антивирус је сада фиксно (више се воли да би га), и имам много више информација о слободним и ефикасног програма за борбу против вируса. ЈА стварно поштовати све помоћи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само сам желео да кажем да је нови нортонс, 360 и 2008, нису тешке ресурса уопште, због потпуне промене у кодирању. Слажем се, 2006 је био изузетно гладан и споро, али се много боље сада.
| |||
| |||
| Куоте:
Драго ми је да чујем да пријатељи инсталације Нортон сада ради исправно. Пазити, Мајк Мицхаел Ыорк Нортон Аутхоризед Суппорт Теам Сымантец Цорпоратион хттп://сервице.сымантец.цом/приориты |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Иексплоре.ексе и Нортон проблем | мыстерыман | Вирус, Спыуаре и безбедност | 37 | 23 децембар 2008 00:46 |
| Касперскы Антивирус 2009, Есет НОД32 Антивирус, МцАфее ВирусСцан Ентерприсе | руноадес | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 3 децембар 2008 13:54 |
| Чудна Поп Уп проблем - Антивирусни 2009 | Марсхимаро1 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 11 новембар 2008 19:38 |
| Сымантец Антивирус Проблем | Схоутее | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 2 јануар 2008 12:34 |
| Нортон Антивирусни и Мобиле Пхонес | логин_бета23 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 30 март 2007 21:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |