az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Kuzey Antivirus sorun.

Reply

Konu Araçları
Old 16 Şubat 2008 03:20,
Üye Grubu

Bu dizüstü bilgisayar Şu anda kullanıyorum için değil, bir arkadaşınızın.

Kısa kuzey Antivirus sorun vardı ve tekrar bu sorunu çözmek için bir kaldırma ve yükleme denemek istedim. Bu yanlış zaman kuzey yeniden yüklemek değil, ve o tamir edemiyor gitti.

Denemek olacak ve bugün kendimi denemek, ama orada Symantec siteme sorun çekim aşağıdaki yanında teklif verebilecek herhangi bir danışmanlık hizmeti nedir?
Old 16 Şubat 2008, 04:43
Üye Grubu

Olarak çok kaynak ağır ve en etkili antivirüs ise Dürüst olmak gerekirse ben tekrar Norton için, orada daha iyi ücretsiz alternatifler de var git değildir.
Old 16 Şubat 2008, 05:09
Bağış Grubu

çünkü işe yaramaz Norton temizleme aracı kaldırmak için (en alışkanlık olasılıkla tüm) kaldırmak

ve avast veya AVG Theres yükler gibi yeni bir ücretsiz anti virüs deneyin

virüs iplik bir tepe çekmek olarak tercih edilen ücretsiz karşıtı birkaç Threads Theres V's

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 16 Şubat 2008, 05:24
Rik
Yasak Grubu

Virüsten koruma veya avast antivirüs Ort çok daha iyi ve ücretsizdir. Her ikisi de kolaylıkla Google yoluyla bulunabilir.

Bu i ilk adım olarak kaldırmak Şahsen, whenever I tür bir adet olduğu kuzey vardır.

Daha çözer kuzey daha sorunlara neden olur.

Benim Sistemi: Glowbox

İşlemci (ler):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Anakart:
Asus K8V-X
RAM hafıza:
512meg Infineon PC3200
Grafik Kartı (ler):
Safir Radeom Atlantis 9600 Pro 128MB
Ses Kartı:
AC97
Sabit Disk (ler):
40gig, 80gig ve 200gig
Optik Sürücü (ler):
* 1 CD, 1 * DVD Rom
Case / PSU:
Soğutma:
Şimdi İnternet
Monitör (ler):
Dell 19 "
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 17 Şubat 2008, 16:45
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by KingOmega View Post
Bu dizüstü bilgisayar Şu anda kullanıyorum için değil, bir arkadaşınızın.

Kısa kuzey Antivirus sorun vardı ve tekrar bu sorunu çözmek için bir kaldırma ve yükleme denemek istedim. Bu yanlış zaman kuzey yeniden yüklemek değil, ve o tamir edemiyor gitti.

Denemek olacak ve bugün kendimi denemek, ama orada Symantec siteme sorun çekim aşağıdaki yanında teklif verebilecek herhangi bir danışmanlık hizmeti nedir?
Merhaba King,

Bu Mike Norton Yetkili Destek Ekibi Gönderiniz cevap değil. Bu sorunu çözmek için en kolay yolu, doğru kaldırın ve Norton AntiVirus yeniden bir. Ayrıca, birden fazla uygulama sorunlara neden bu hiçbir antivirüs uygulamaların bilgisayarınızda yüklü olduğundan emin olun lütfen. Lütfen başka bir virüsten koruma uygulamaları ilk kaldırın.

Lütfen aşağıdaki doğru kaldırın ve Norton AntiVirus yeniden adımları izleyin.

1. Aşağıdaki linki tıklayın ve dikkatle Norton Kaldırma aracını kullanmak için yönergeleri izleyin:

Norton Temizleme Aracı ve Talimatlar

2. Araç sonra çalıştırın ve kaldırılacak tüm Norton ürünleri, bilgisayarınızı yeniden başlatın. Windows giriş yapın ve ikinci kez aracı çalıştırmak ve sonra tekrar bilgisayarı yeniden başlatın.

3. Bilgisayarınız yedeklemeniz ve çalışan, bu İnternet bağlantınızın düzgün çalıştığından emin olun.

4. Yeniden Norton AntiVirus orijinal medya kullanarak. LiveUpdate yükleme ve indirme sonuna doğru devam edecek ve mevcut güncellemeleri yükleyin.

5. Belirli bir programın güncellemelerini ve tanımlama dosyaları manuel olarak aşağıdaki yöntemi kullanarak LiveUpdate çalıştırmak yüklenir yapmak için:

(A) Click "Başlat" -> "Tüm Programlar" -> "NortonAntiVirus" -> ve "LiveUpdate seçin." alt menüsünden. LiveUpdate tekrar bağlanmaya başlar ve pencerede güncelleştirmeleri seyrini görebilirsiniz. Ne zaman biter, o zaman pencerede ki "Sisteminiz güncel olduğunu gösteren bir mesaj göreceksiniz."
(B) Click "Finish" the LiveUpdate pencereyi kapatın.

Ayrıca, bu iplik yanıtlayın lütfen geri ve Norton AntiVirus arkadaşın ve Windows hangi sürümünün yüklü olduğu sürümünü açıklık.

Bu işlemi deneyin ve iplik geri yanıtlayın ve eğer bu issue.Also çözüldü bana bildirin, bu iplik geri yanıtlayın ve Norton AntiVirus arkadaşınız ve Windows hangi sürümünün yüklü olduğu sürümünü açıklık lütfen edebilirsiniz.

Teşekkürler,
Mike

Michael York
Norton Yetkili Destek Ekibi
Symantec Corporation
Old 17 Şubat 2008, 17:37
Bağış Grubu

.... veya daha hala, temizleme aracı kullanımı ve üstün bir ürün yükleyin.

Nortoon ve hogs sistem kaynaklarını en iyi yanı sıra diğer konuları ....... oluşturmak's bloatware olduğunu bunun sonunda sistem zarar ve sen bu olmadan daha iyi. Ayrıca particalarly algılama iyi değil, tüm satış yutturmaca rağmen, öyle.

Maalesef Michael York, ama NOD32 çok üstün ürün ve daha az kaynakları talep ediyor.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 24 Şubat 2008, 05:05
Üye Grubu

Çok tüm tavsiye için teşekkür ederiz. Arkadaşım's kuzey Antivirus şimdi (o tutmak için tercih edilen bu) ve serbest ve etkin anti virüs programları hakkında daha fazla bilgiye sahip sabitlenir. Gerçekten tüm yardım ederiz.
Old 24 Şubat 2008, 10:45
Bağış Grubu

Sadece, yeni nortons, 360 ve 2008, tüm kodlama olarak bir değişiklik nedeniyle at kaynak ağır değil söylemek istiyorum. i, 2006 son derece aç ve yavaş kabul ediyorum, ama onlar çok daha iyi şimdi.

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel Q6600
Anakart:
MSI P6N SLI V2
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC6400 korsan
Grafik Kartı (ler):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Ses Kartı:
Entegre 8 Kanal
Sabit Disk (ler):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optik Sürücü (ler):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Soğutma:
Stok
Kablosuz
Monitör (ler):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP SP3
Old 27 Şubat 2008, 11:32
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by KingOmega View Post
Çok tüm tavsiye için teşekkür ederiz. Arkadaşım's kuzey Antivirus şimdi (o tutmak için tercih edilen bu) ve serbest ve etkin anti virüs programları hakkında daha fazla bilgiye sahip sabitlenir. Gerçekten tüm yardım ederiz.
Merhaba King,

Bu kuzey ve arkadaşlarınızı yükleme artık düzgün çalıştığını duyduğuma sevindim.

Dikkat etmek,

Mike

Michael York
Norton Yetkili Destek Ekibi
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından