![]() |
|
| |||
| |||
| Bu dizüstü bilgisayar Şu anda kullanıyorum için değil, bir arkadaşınızın. Kısa kuzey Antivirus sorun vardı ve tekrar bu sorunu çözmek için bir kaldırma ve yükleme denemek istedim. Bu yanlış zaman kuzey yeniden yüklemek değil, ve o tamir edemiyor gitti. Denemek olacak ve bugün kendimi denemek, ama orada Symantec siteme sorun çekim aşağıdaki yanında teklif verebilecek herhangi bir danışmanlık hizmeti nedir? |
|
| |||
| |||
| Olarak çok kaynak ağır ve en etkili antivirüs ise Dürüst olmak gerekirse ben tekrar Norton için, orada daha iyi ücretsiz alternatifler de var git değildir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| çünkü işe yaramaz Norton temizleme aracı kaldırmak için (en alışkanlık olasılıkla tüm) kaldırmak ve avast veya AVG Theres yükler gibi yeni bir ücretsiz anti virüs deneyin virüs iplik bir tepe çekmek olarak tercih edilen ücretsiz karşıtı birkaç Threads Theres V's
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Virüsten koruma veya avast antivirüs Ort çok daha iyi ve ücretsizdir. Her ikisi de kolaylıkla Google yoluyla bulunabilir.
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu Mike Norton Yetkili Destek Ekibi Gönderiniz cevap değil. Bu sorunu çözmek için en kolay yolu, doğru kaldırın ve Norton AntiVirus yeniden bir. Ayrıca, birden fazla uygulama sorunlara neden bu hiçbir antivirüs uygulamaların bilgisayarınızda yüklü olduğundan emin olun lütfen. Lütfen başka bir virüsten koruma uygulamaları ilk kaldırın. Lütfen aşağıdaki doğru kaldırın ve Norton AntiVirus yeniden adımları izleyin. 1. Aşağıdaki linki tıklayın ve dikkatle Norton Kaldırma aracını kullanmak için yönergeleri izleyin: Norton Temizleme Aracı ve Talimatlar 2. Araç sonra çalıştırın ve kaldırılacak tüm Norton ürünleri, bilgisayarınızı yeniden başlatın. Windows giriş yapın ve ikinci kez aracı çalıştırmak ve sonra tekrar bilgisayarı yeniden başlatın. 3. Bilgisayarınız yedeklemeniz ve çalışan, bu İnternet bağlantınızın düzgün çalıştığından emin olun. 4. Yeniden Norton AntiVirus orijinal medya kullanarak. LiveUpdate yükleme ve indirme sonuna doğru devam edecek ve mevcut güncellemeleri yükleyin. 5. Belirli bir programın güncellemelerini ve tanımlama dosyaları manuel olarak aşağıdaki yöntemi kullanarak LiveUpdate çalıştırmak yüklenir yapmak için: (A) Click "Başlat" -> "Tüm Programlar" -> "NortonAntiVirus" -> ve "LiveUpdate seçin." alt menüsünden. LiveUpdate tekrar bağlanmaya başlar ve pencerede güncelleştirmeleri seyrini görebilirsiniz. Ne zaman biter, o zaman pencerede ki "Sisteminiz güncel olduğunu gösteren bir mesaj göreceksiniz." (B) Click "Finish" the LiveUpdate pencereyi kapatın. Ayrıca, bu iplik yanıtlayın lütfen geri ve Norton AntiVirus arkadaşın ve Windows hangi sürümünün yüklü olduğu sürümünü açıklık. Bu işlemi deneyin ve iplik geri yanıtlayın ve eğer bu issue.Also çözüldü bana bildirin, bu iplik geri yanıtlayın ve Norton AntiVirus arkadaşınız ve Windows hangi sürümünün yüklü olduğu sürümünü açıklık lütfen edebilirsiniz. Teşekkürler, Mike Michael York Norton Yetkili Destek Ekibi Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| .... veya daha hala, temizleme aracı kullanımı ve üstün bir ürün yükleyin.
Nortoon ve hogs sistem kaynaklarını en iyi yanı sıra diğer konuları ....... oluşturmak's bloatware olduğunu bunun sonunda sistem zarar ve sen bu olmadan daha iyi. Ayrıca particalarly algılama iyi değil, tüm satış yutturmaca rağmen, öyle. Maalesef Michael York, ama NOD32 çok üstün ürün ve daha az kaynakları talep ediyor. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Çok tüm tavsiye için teşekkür ederiz. Arkadaşım's kuzey Antivirus şimdi (o tutmak için tercih edilen bu) ve serbest ve etkin anti virüs programları hakkında daha fazla bilgiye sahip sabitlenir. Gerçekten tüm yardım ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece, yeni nortons, 360 ve 2008, tüm kodlama olarak bir değişiklik nedeniyle at kaynak ağır değil söylemek istiyorum. i, 2006 son derece aç ve yavaş kabul ediyorum, ama onlar çok daha iyi şimdi.
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu kuzey ve arkadaşlarınızı yükleme artık düzgün çalıştığını duyduğuma sevindim. Dikkat etmek, Mike Michael York Norton Yetkili Destek Ekibi Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |